Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: MICHAELA D - Fotograf i Göteborg

Blogginlägg från MICHAELA D - Fotograf i Göteborg

Efter en hektisk vecka

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 04 Mar 14 kl. 21:23

Nämen tjeeeenaretjenare!Jisses vilken hektisk vecka det var förra veckan. Det var massa träning, syrran tog körkort (tjoho!!

Träningsintresset

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 23 Feb 14 kl. 19:06

  I min årsresumé skrev jag om att min kamera blev utbytt mot gymmet.Tänkte ta och berätta lite mer om det nu. Det är naturligtvis inte så att jag har lagt kameran helt på hyllan, jag åtar mig fortfarande fotojobb och kör mitt företag.

Studsmatta och frusna fingrar

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 22 Feb 14 kl. 16:29

I veckan blev jag plåtad för Studiografen.Dom behövde en tjej som såg fotade med mobilen och såg glad ut till en "reklambild" och Ottan (som jobbar där) tyckte tydligen jag passade för det, så jag ställde upp. Efter många leenden, hoppande på studsmatta och sönderfrusna fingrar senare satte vi oss på kontoret och kollade igenom alla bilder.

Frågestund / Svar

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 20 Feb 14 kl. 18:44

Vad är dina framtidsplaner? Just nu har jag faktiskt ingen aning, jag vill fortsätta köra företaget med kanske inte på heltid. Sedan vill jag resa och hmm...

Bloggkväll och fika i samarbete med Fototräff!

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 19 Feb 14 kl. 20:46

Är du sugen på scones? Det är jag också... Därför har Fototräff tillsammans med Studiografen bestämt oss för att onsdagen den 26 februari slå upp dörrarna för en första Tea & scones­kväll.

Den där iPhone 5s:en

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 18 Feb 14 kl. 18:40

Titta så fin min iPhone var en gång.I sådär en dag ungefär. Ingen var gladare än jag när jag äntligen fick byta ut min iPhone 4 mot 5s:en när den släpptes.

En hypad semla

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 16 Feb 14 kl. 21:12

Jag vet inte hur länge jag har varit sugen på semla.Skulle tippa på minst ett par veckor, så gissa om jag blev glad när jag såg att man kan skicka gratis semlor till sina vänner på facebook! Jag tvingade Ottilia att skicka en till mig direkt och idag var vi och hämtade ut varsin semla.

Glad alla hjärtans dag!

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 14 Feb 14 kl. 18:27

Glad alla hjärtans dag hörrni!Jag har precis ätit en god middag med familjen och fått en tröja jag kikade på för ett tag sedan i alla hjärtans dag-present av mamma och pappa. Alla hjärtans dag har aldrig varit någon direkt speciell dag för mig, men jag gillar den ändå.

En dag i december...

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 12 Feb 14 kl. 18:53

...var Elin i Göteborg och hängde med mig och Ottilia.Ottilia klippte ihop en liten video från den dagen.

En färgklick, typ

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 11 Feb 14 kl. 18:37

Foto: Ottilia Lindell Kolla! Jag har färg på mig!Det skulle kunna bli en världsnyhet, att jag har annat än svart på mig.

Fågeljävel

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 10 Feb 14 kl. 20:14

  Ni vet nog alla vilken fågel jag snackar om.Jajamen, helt rätt. Flappy Bird.

Ska vi köra en frågestund?

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 09 Feb 14 kl. 16:35

Ni verkar vara ett gäng som sitter som små frågetecken.I och med att jag inte bloggat särskilt mycket eller regelbundet har ni inte haft möjligheten att hänga med vad jag gör nu för tiden osv. Försökte skriva ihop något slags inlägg, men kom ingen vart.

Som den fotobloggare man är...

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 08 Feb 14 kl. 16:04

  ...får jag nog skämmas lite nu.Vid det här laget så kommer det väl inte som en överraskning att fotandet har gått lite trögt det senaste?

Nu blir det kramkalas

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 07 Feb 14 kl. 17:00

Foto: Ottilia Lindell Japp, varsin stor kram ska ni alla ha!Vad glad jag blev för all positiv feedback på bloggen, blev ännu mer pepp nu. Nu ska även Bloglovin' fungera korrekt igen, så alla som missade gårdagens inlägg får sig förmodligen en liten chock när ni kikar in här idag.

Välkomna till nya bloggen!

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 06 Feb 14 kl. 18:32

  Alltså, åhhhhh... Välkomna till nya bloggen!!Som jag suttit och fixat med bloggen och nu är allting äntligen klart.

Min kamerautrustning

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 02 Feb 14 kl. 19:52

KAMERORNikon D800Min huvudkamera. Fotar så gott som alla bilder med denna kameran, fotojobb liksom vardags- & bloggbilder.Nikon D300sMin reservkamera som mest används som back-up vid bröllopsfotograferingar.

En lugnare fredag

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 17 Jan 14 kl. 21:41

  Idag är första fredagen på länge som jag inte gör någonting. Ena sekunden tycker jag det är skönt att bara ligga hemma och andra känner jag mig bara rastlös. Nu ligger jag iallafall här i min säng, lyssnar på musik och bloggar.

En liten årsresumé

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 08 Jan 14 kl. 21:40

Hej vänner och god fortsättning på det nya året!I slutet av varje år brukar jag göra en sammanfattning av året som gått. I år blir det dock en lite enklare resumé än vad jag gjort tidigare.

En massa videobloggande

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 15 Dec 13 kl. 17:00

I torsdagsmorse stack jag hem till Ottilia och beställde en klassiker till frukost. Det vill säga en äggmacka. Vi käkar och har alltid käkat det när vi äter frukost tillsammans, bästa frullen.

Årets bästa julklappstips!

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 14 Dec 13 kl. 19:30

Orginalbild: Sara Landstedt (som håller i bröllopsworkshopen) Ren gissning nu bara... Dom flesta av er som läser min blogg är fotointresserade? Tänkte väl det!

Andra advent med en nykomling i Göteborg

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 13 Dec 13 kl. 19:30

Ottilia har äntligen flyttat till Göteborg! Det har jag firat med att befinna mig i hennes lägenhet varje dag sedan hon flyttade hit förra veckan. Även i söndags med andra ord, på andra advent.

Och vad hände där?

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 04 Dec 13 kl. 16:20

Bild 1: Det superfräscha hotellrummet jag bodde på. Bild 2: Ottan & jag i vår snygga monter! "I helgen ska jag blogga som aldrig förr" Det publicerades två inlägg under Fotomässan och sedan var det tyst här igen.

Live direkt från Fotomässan

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 22 Nov 13 kl. 16:21

Undrar ni vad som händer på mässan i helgen? Vad som händer i vår monter? Vilken monter får man inte missa (förutom vår?

Vi är igång

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 22 Nov 13 kl. 12:14

Monter B10:10 (precis vid sociala medier scenen) är det som gäller i helgen! Vi har äntligen kommit igång nu, fått upp alla affischer och redan hunnit träffa några av er. :) Ni vill inte missa att komma förbi här, många nya kurser är lanserade och dessutom har vi en grym Instagram-tävling där man har chans att vinna en kamera.

Michan checkar in på både blogg och hotell

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 21 Nov 13 kl. 16:57

Nu ni, i helgen ska det bloggas så det bara visslar om det! Kom nyss upp till Stockholm och checkade in mig på hotellet. Imorgon drar Fotomässan igång och jag är galet pepp!

Anmälan till träffen på Fotomässan

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 17 Nov 13 kl. 19:00

Nu är det dags att släppa platserna till träffen vi kommer ha på Fotomässan i Älvsjö nästa helg! Träffen är nu på lördag den 23:e kl. 12.

LIVEBLOGG!

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 01 Nov 13 kl. 22:15

Liveblogg á la Michaela med Isabella & Ottilia som sidekicks. Såhär underhåller vi (jag) oss en fredagskväll, med start kl. 22.

Fototräff ♥ Fotomässan

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 27 Oct 13 kl. 20:41

Ni har väl inte missat att Fotomässan nu den 22-24 november? Oj, vad jag har längtat efter att berätta denna nyhet! I våras blev jag kontaktad av Fotomässan som uppmärksammat bland annat min blogg och allt jobb som gjorts med Fototräff.

En inblick i retuschkurserna

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 17 Oct 13 kl. 20:37

I helgen hade vi på Fototräff två härliga gäng som blev proffs på retusch. Under både lördagen och söndagen guidade kursledaren Philip Engström våra kursdeltagare genom Photoshop-djungeln och efter ca. 7 timmar framför datorerna tror jag minsann att vi alla kände oss som proffs.

En regnig lördag

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 05 Oct 13 kl. 17:04

michaelaa @ Instagram Vilket innebär en ligga-nerbäddad-i-sängen-med-en-kopp-te-dag. Idag är första dagen på väldigt länge jag inte har något planerat. Nu för tiden är det först sådana dagar jag kan förmå mig att blogga.

Vad sägs om en Fotoweekend?

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 14 Sep 13 kl. 15:46

Fototräff fortsätter som sagt att utvecklas... Senaste var ju en nysatsning på att kunna erbjuda olika kurser (aktuellt just nu: retuschkursen med fåtal platser kvar!).

Det här är jag

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 12 Sep 13 kl. 19:52

"En till bild, sen skiter jag i't." Från början försökte jag slänga lite snyggt med håret, hitta roliga vinklar och poser men det slutade såhär. Michaela, rakt upp och ner utan några konstigheter.

Bli ett proffs på retusch

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 11 Sep 13 kl. 20:32

Oj, oj, oj.... Efter att ha varit frånvarande på tok för länge är jag nu tillbaka och dessutom med fantastiska nyheter... Idag lanserar Fototräff en ny kurs!

Sommarförkylning

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 27 Aug 13 kl. 19:39

michaelaa @ Instagram Hej vänner! Nu var det ett tag sedan. Efter jag kom hem från Stockholm blev jag olyckligtvis sjuk.

Tidsinställt inlägg från 21 dec 2010

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 21 Dec 12 kl. 10:00

Hej alla goingar!När jag skriver detta är det den 21 dec 2010, klockan är snart 23.00...

Nu går flyttlasset!

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 29 Sep 11 kl. 19:00

Trodde aldrig jag skulle flytta min kära blogg, men nu efter 3 år så gör jag det.Och alla är välkommna på inflyttningsfest hos...MICHAELADAHLSTROM.

Tre...

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 27 Sep 11 kl. 23:04

Tror inte jag behöver skriva så mycket mer än rubriken för att dom flesta ska förstå. 3 nätet har legat nere sedan i förmiddags, vilket var väldigt opassande för min del. Hade en hel del saker att göra idag och för det behövdes både en mobil som man kan ringa på (vi har ingen hemtelefon) och internet...

Flyttning pågår!

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 26 Sep 11 kl. 18:06

Som ni säkert har lagt märke till så har uppdateringarna på bloggen inte varit dom bästa det senaste. Det beror på att jag håller på att flytta bloggen! :) Har suttit hela dagen och fixat med "nya bloggen".

Liveblogg!

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 24 Sep 11 kl. 20:43

Frågor om kameror och utrustning kan ni ställa på Blogrespone istället.Mycket lättare för mig att svara där.

Bakom kameran

MICHAELA D - Fotograf i Göteborg - 23 Sep 11 kl. 18:16

Jossan och jag var ute och promenerade häromdagen och träffades för första gången på väldigt länge. Vi bodde grannar från att vi var små tills för några år sedan, även fast hon inte flyttade långt alls så blev det att vi knappt träffades. Men det tänkte vi ändra på, så under vår promenix kom vi fram till att spontanfota i studion.