Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: MMAnytt

Blogginlägg från MMAnytt

UFC-chefen Dana White utpekad som offer – i sexskandal

MMAnytt - 3 timmar sedan

UFC-chefen Dana White har blivit utpekad som ett offer i en sexskandal som går tillbaka flera år, men som nu fått sig ett nytt kapitel. Enligt det första tvistemålet, som avgjordes 2015, ska White under flera tillfällen ha träffat en strippa på en klubb i Brasilien och betalat henne för att dansa och ha sex med honom. Under två år ska White, som är gift och har tre barn, ha betalat kvinnan $10,000 (ca.

Khabib avslöjar nya planen – då kan Ferguson-matchen bli av

MMAnytt - 17 timmar sedan

Supermatchen Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson har fallit isär fem gånger – senast på grund av coronaviruset. Nurmagomedov har valt att stanna hemma i Dagestan under den pågående pandemin, och nu avslöjar UFC-mästaren sin nya plan för fighten. “The Eagle”, som är obesegrad med 28 raka vinter, lovar att den efterlängtade titelmatchen fortfarande kommer bli av – men att den helt enkelt skjuts upp till ett senare datum.

Alexander Gustafsson avslöjar stora planer – om sin UFC-comeback

MMAnytt - 22 timmar sedan

Alexander Gustafsson lade handskarna på hyllan efter sin submission-förlust mot Anthony Smith i juni 2019. Det var “The Maulers” andra raka förlust efter att även ha förlorat en titelmatch mot Jon Jones i slutet av 2018. Sedan dess har dock Gustafsson hintat om att en comeback till buren och nu avslöjar han att det finns stora planer som väntar på att sättas i rullning så fort det rådande läget har förbättrats.

Dubbla personligheter? Jorge Masvidal sågar Kamaru Usman – i ny succévideo

MMAnytt - Igår: 18:51

Det är svårt att ifrågasätta Jorge Masvidal när det kommer till att hajpa upp sina matcher. Nu har också “Gamebred” satt ihop en video om welterviktmästaren Kamaru Usman – och hans “olika personligheter”. Klippet har blivit en succé, och har i skrivande nästan 700,000 visningar på ett dygn.

Här försöker McGregor kapa Khabibs livesändning

MMAnytt - Igår: 18:30

De senaste dagarna har UFC-mästaren Khabib Nurmagomedov gått live på Instagram flera gånger, för att uppdatera fansen om läget kring den efterlängtade Tony Ferguson-matchen. Under en av de sändningarna fick han då oväntat besök – av Conor McGregor. – Lägg till mig, ses McGregor skriva i chatten.

Khabib svarar McGregor – tar heder och ära av irländaren

MMAnytt - Igår: 16:33

Det verkar i princip helt klart att vi inte får se Khabib Nurmagomedov försvara sitt bälte mot Tony Ferguson på UFC 249 i April. Detta eftersom “The Eagle” sitter fast i Ryssland, där han inte får lämna på grund av den rådande coronapandemin. Läs också: Tony Ferguson hånar Khabib: “Borde bli av med bältet” En som menar att Khabib fegade ur matchen mot Ferguson är UFC-superstjärnan Conor McGregor, som gick till attack mot den obesegrade dagestaniern i en nylig tweet.

Khabibs KLOCKRENA kommentar – efter kritiken

MMAnytt - i förrgår: 07:27

Titelmatchen mellan lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson är inställd för femte gång. De två rivalerna var tänkta att mötas under UFC 249 den 18 april men på grund av den rådande situationen så har “The Eagle” Khabib inte längre någon möjlighet att lämna Ryssland. Trots att strikta restriktioner drabbar folk över hela världen så har Khabib ändå fått utstå kritik och blivit skuldbelagd för att matchen inte blir av.

Mästaren försvarar Khabib: “Bryr sig inte om våra liv”

MMAnytt - i förrgår: 20:45

Alldeles nyligen fick vi reda på att Khabib Nurmagomedov inte kommer att kunna försvara sin lättviktstitel mot Tony Ferguson på UFC 249. Detta efter att “The Eagle” och hans team åkt till Dagestan, Ryssland, där man nu är fast. Detta eftersom flygtrafiken till och från landet har stoppats på grund av den rådande coronapandemin.

Bekräftat: RIZIN-mästaren skriver på för UFC

MMAnytt - i förrgår: 20:20

Även om coronakrisen fortsätter att sätta käppar i hjulen för kommande event, så stoppar det inte UFC från att knyta till sig unga talanger till organisationen. Nu är det nämligen klart att RIZIN-mästaren i bantamvikt, Manel Kape, skriver på ett UFC-kontrakt motsvarande fyra matcher. Det här är ett minst sagt intressant tillskott till UFC:s bantamviktsdivision, som nu börjar likna ett riktigt getingbo.

“Jag är i form för att fightas – Khabib fegade ur”

MMAnytt - i förrgår: 18:10

Nyligen släppte UFC:s obesegrade lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov ett längre uttalande, där han klargjorde att han inte längre kommer att möta Tony Ferguson på UFC 249 den 18 april. Nu reagerar Nurmagomedovs rival, den tidigare dubbelmästaren Conor McGregor, på nyheten. “The Eagle” åkte nyligen hem till Ryssland, varpå landet stängde sina gränser på grund av coronapandemin.

Tony Ferguson hånar Khabib: “Borde bli av med bältet”

MMAnytt - i förrgår: 15:20

Efter många om och men står det klart att supermatchen Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson ställs in för femte gången. Nurmagomedov har förklarat situationen från sin sida i ett officiellt uttalande – men de öppenhjärtiga orden från den regerande mästaren verkar inte tas på allvar av Ferguson. LÄS MER: Bekräftat: Khabib Nurmagomedov hoppar av UFC 249 Ferguson anser nu att Nurmagomedov borde bli av med titeln som UFC:s lättviktsmästare.

Bekräftat: Khabib Nurmagomedov hoppar av UFC 249

MMAnytt - i förrgår: 10:37

Det står nu klart att matchen mellan lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson är inställd – för femte gången. Titelmatchen var tänkt att agera huvudmatch under UFC 249 den 18 april, men nyligen kunde “The Eagle” Khabib bekräftat att han är fast i Ryssland på grund av den rådande krisen och därför inte kommer att kunna delta. Khabib avslöjade själv nyheten på sin Instagram:  – Jag sitter hemma i karantän och läser folks reaktioner gällande den rådande situationen kring min match.

Glada beskedet: Får betalt – efter inställda UFC London

MMAnytt - 01 Apr 20 kl. 20:29

Coronaviruset har under de senaste veckorna tvingat MMA-världen att ta till drastiska åtgärder. Bland annat så fick man ställa in UFC London, som skulle ägt rum den 21 mars – endast sex dagar före eventet. Nu går flera fighters som var inbokade på UFC London ut på sociala medier.

Världsmästaren avstängd – straffas för osmakliga videon

MMAnytt - 01 Apr 20 kl. 18:10

Boxningsvärldsmästaren Billy Joe Saunders har hamnat i blåsväder efter en minst sagt osmaklig video, där den 30-årige engelsmannen tipsade om hur män borde slå sina fruar. LÄS MER: Toppboxarens postar viral video – om hur man slår kvinnor på bästa sätt Saunders mötte stenhård kritik från flera håll, innan han tog bort klippet och bad om ursäkt. – Det finns inga ursäkter för mitt agerande.

LÖSNINGEN: Så kan Khabib vs Ferguson räddas

MMAnytt - 01 Apr 20 kl. 17:18

Under den förra veckan stoppades all internationell flygtrafik till och från Ryssland med anledning av coronakrisen. Detta innebär att UFC-mästaren Khabib Nurmagomedov är fast i landet, och därmed inte kommer att kunna genomföra sitt efterlängtade titelförsvar mot Tony Ferguson, som skulle ha ägt rum på UFC 249 den 18 april. Men nu menar den ryska myndigheten för flygtrafik att Khabib trots allt kan få lämna landet – och att supermatchen mot Ferguson därmed kan räddas.

“Dana White borde skämmas!”

MMAnytt - 01 Apr 20 kl. 16:10

Coronapandemin har i princip inneburit ett totalstopp för sport världen över. Men den världsledande MMA-organisationen UFC försöker fortfarande göra allt i sin makt för att kunna arrangera en gala den 18 april – vilket vd:n Dana White har kritiserats starkt för. Nu möter White hårda ord från boxningspromotorn Bob Arum, grundare av Top Rank.

Jon Jones bryter tystnaden efter skandalen – slipper fängelse

MMAnytt - 01 Apr 20 kl. 06:17

Den regerande lätt tungviktsmästaren Jon Jones kommer inte att behöva sitta i fängelse för de brott som uppdagades efter hans gripande den 26 mars. Enligt MMAjunkie så har 32-åriga Jones har ingått i en överenskommelse med sina åklagare och kommer att behöva sitta fyra dagar i husarrest, genomföra ett år av övervakad skyddstillsyn samt 90 dagar av öppenvårdsterapi. I tillägg kommer han att betala böter på $500 (ca.

Här tar hyllade domaren heder och ära – av Jon Jones

MMAnytt - 31 Mar 20 kl. 20:30

Förra veckan kom det fram uppgifter om att Jon Jones ännu en gång var i blåsväder. Detta efter att ha varit kraftigt berusad i sin bil – med en laddad pistol under förarsätet. Nu ger den legendariske MMA-domaren “Big” John McCarthy sin syn på saken, då han i sin podcast Weighing In går hårt åt superstjärnan på grund av hans agerande.

Ronda Rouseys nya liv – från UFC till … Pokémon?

MMAnytt - 31 Mar 20 kl. 18:10

När Ronda Rousey banade vägen för kvinnor i UFC växte hon snabbt in i rollen som en av sportens största superstjärnor. Under ett par år verkade hon nästan oövervinnerlig – men plötsligt gick det utför. Det var i november 2015 som Rousey-eran nådde sitt slut, när Holly Holm sänkte henne med en brutal headkick för att sno titelbältet.

“The Mauler” har ett meddelande – till det svenska folket

MMAnytt - 31 Mar 20 kl. 17:02

Krisen som råder sedan coronavirusets utbrott i världen är något som påverkar oss alla på ett eller annat sätt. Förbud mot folksamlingar har slagit hårt mot idrotten, och för närvarande hålls nästan inga MMA-tävlingar alls. Nu väljer den svenske UFC-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson att skicka ett meddelande till det svenska folket.

Daniel Cormier oväntade kommentarer – om Jon Jones gripande

MMAnytt - 31 Mar 20 kl. 09:29

Den före detta dubbelmästaren Daniel Cormier har under många år haft en minst sagt frostig relation till lätt tungviktsmästaren Jon Jones. Inte nog med att “Bones” Jones blev den första att besegra “DC,” deras rivalitet har också kantats av inställda matcher, droger, offentliga bråk och förolämpningar. När det nyligen stod klart att Jones än en gång hamnat i problem med lagen så vände sig därför många till Cormier för att höra hans reaktion på händelserna.

Tony Ferguson har ett meddelande – till Khabib

MMAnytt - 30 Mar 20 kl. 20:28

Khabib Nurmagomedov meddelade tidigare idag att han är fast i Ryssland på grund av reseförbud. Detta sätter huvudfighten på UFC 249 mot Tony Ferguson i fara, som nu riskeras att ställas in – för femte (!) gången.

BOMBEN: Här är nya planen för Ferguson – istället för Khabib!

MMAnytt - 30 Mar 20 kl. 17:55

Nyligen rapporterades det om att Khabib Nurmagomedov är fast i Ryssland – vilket betyder att hans kommande titelförsvar mot Tony Ferguson nu riskeras ställas in. Läs mer: Khabib FAST i Ryssland – supermatchen mot Ferguson i fara! Eftersom Ryssland stängt sina gränser med anledning av den rådande coronakrisen kan “The Eagle” inte lämna landet.

Khabib FAST i Ryssland – supermatchen mot Ferguson i fara!

MMAnytt - 30 Mar 20 kl. 13:05

UFC har minst sagt gjort allt i sin makt för att kunna arrangera UFC 249 och superfighten Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson den 18 april. Men nu ser det mer och mer ut som en omöjlighet, i takt med att allt fler länder stänger ner sina gränser på grund av coronaviruset. Galan tvingades först flytta från Brooklyn, New York på grund av restriktioner för folksamlingar i delstaten.

Conor McGregor hintar om sin nästa motståndare – i imponerande video

MMAnytt - 30 Mar 20 kl. 05:06

Den före detta dubbelmästaren Conor McGregor håller sig aktiv under sin karantän och blickar tillsynes mot stora utmaningar så fort den rådande situationen förbättrats. “The Notorious” McGregor lade nyligen upp en video på sin Instagram där han tränar boxning, men många tror att videon också hintar om en möjlig motståndare för den 31-åriga irländaren, och det är INTE inom MMA. I videon kan McGregor höras säga “Canelo,” smeknamnet till den flerfaldiga världsmästaren i boxning Canelo Alvarez, en motståndare som tidigare kommit på tal för “The Notorious.

Toppboxaren postar viral video – om hur man slår kvinnor på bästa sätt

MMAnytt - 29 Mar 20 kl. 16:13

Den 30-åriga toppboxaren Billy Joe Saunders har hamnat i rejält blåsväder efter att han postade en video där han pratar om det mest effektiva sättet att slå sin flickvän eller fru. “Superb” Saunders tog avstamp i den rådande coronakrisen och målade upp ett scenario där en kvinna “käftar” för att sedan bli golvad. – Jag vill bara göra en liten video för alla pappor, makar och ni som har en flickvän etc.

Se storgalan UFC 239 gratis här!

MMAnytt - 29 Mar 20 kl. 15:01

Hela MMA-världen törstar efter nya fighter. Vi har blivit otrolig vana med att var och varannan helg anordnar UFC en gala någonstans i världen. Under rådande omständigheter har dock mer eller mindre alla sportevenemang skjutits på framtiden.

Joe Rogans GALNA förslag – för att rädda Khabib vs. Ferguson

MMAnytt - 29 Mar 20 kl. 13:07

Det är många som väntar spänt på att UFC och Dana White ska meddela var supergalan UFC 249: Khabib vs. Ferguson kommer att arrangeras. Galan var tidigare planerad till Brooklyn, New York, men i det rådande pandemiklimatet har New York-kommissionen satt stopp för de planerna.

Krönika: Dana Whites planer är fullständigt galna – Tacka fan för det!

MMAnytt - 29 Mar 20 kl. 09:57

Medan coronaviruset sprids över hela världen och antalet dödsfall stiger för var sekund så väljer världen att stänga sina dörrar, gränser och affärer för att förbereda sig på det värsta. Det finns en del som välkomnar nedstängningarna med öppna armar medan några ställer sig kritiska inför tilltagen – och sedan finns UFC-chefen Dana White… – Hur länge ska vi stanna hemma och gömma oss? Om det är coronaviruset som tar mig, så får det vara så.

Här arresteras Jon Jones – se videon från poliskameran!

MMAnytt - 27 Mar 20 kl. 20:57

Igår uppdagades det att UFC-stjärnan Jon Jones återigen arresterats. Detta efter att han stoppats av polis i Albuquerque tidigt under torsdagen. Nu misstänks mästaren för ett flertal brott – bland annat grovt rattfylleri och vapenbrott.

Polisen avslöjar nya detaljer – om gripandet av Jon Jones

MMAnytt - 27 Mar 20 kl. 18:54

Under gårdagen rapporterades det om att den kontroversielle UFC-mästaren Jon Jones återigen hamnat i trubbel. Den här gången rör det sig om bland annat rattfylleri och vapenbrott. Nu har det kommit fram fler uppgifter via de polisrapporter som utfärdades i samband med gripandet av stjärnan.

Sprickan: Joe Rogan vägrar ställa upp på UFC-event

MMAnytt - 27 Mar 20 kl. 18:50

Enligt UFC-bossen Dana White kommer UFC 249 och superfighten Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson bli av den 18 april – trots det globala utbrottet av coronavirus. Men förvänta dig inte att få höra den folkkäre expertkommentatorn Joe Rogan i sändningen.

Hånas av hela MMA-världen – se reaktionerna på Jon Jones-skandalen här!

MMAnytt - 27 Mar 20 kl. 17:02

Under gårdagen slog nyheten ned som en bomb – Jon Jones har återigen arresterats. Detta efter att den regerande UFC-mästaren i lätt tungvikt ertappats med ett vapen i en bil – rejält berusad. LÄS MER: Jones gripen av polis – UFC-stjärnan misstänkt för flera brott KRÖNIKA: Jon Jones storhetstid är över UFC släpper uttalande – om nya Jones-skandalen Nu misstänks han för rattfylleri och vapenbrott.

UFC släpper uttalande – om nya Jon Jones-skandalen

MMAnytt - 26 Mar 20 kl. 22:45

UFC-stjärnan Jon Jones har återigen hamnat i trubbel med lagen. Under torsdagen kom nämligen nyheten att “Bones”, som är regerande mästare i lätt tungvikt, gripits av polis i Albuquerque misstänkt för flera brott. Jones står bland annat anklagad för grovt rattfylleri samt vapenbrott.

KRÖNIKA: Jon Jones storhetstid är över

MMAnytt - 26 Mar 20 kl. 21:05

Jon Jones är i rättsligt trubbel igen. Och ärligt talat, vem är egentligen förvånad? Ingen överhuvudtaget.

Ändrade planer för Fury vs Wilder 3 – på grund av coronavirus

MMAnytt - 26 Mar 20 kl. 19:15

I februari tidigare i år vann Tyson Fury returmötet mot Deontay Wilder, och blev därmed ny världsmästare i tungvikt. En tredje fight mellan de två giganterna var inplanerad den 18 juli i Las Vegas, men tvingas nu att skjutas upp – på grund av coronaviruset. I en intervju med ESPN förklarar Top Rank-promotorn Bob Arum att mötet flyttas fram till senare i höst.

Här knockar UFC-fightern en man på gatan

MMAnytt - 26 Mar 20 kl. 18:25

Den färgstarka UFC-fightern Mike Perry har återigen hamnat i hetluften. Han får nu motstå en hel del kritik från sina följare – efter att ha publicerat en video där han knockar en man på gatan. – Jag säger bara… Det där är betong som han slog huvudet i.

Jon Jones gripen av polis – UFC-stjärnan misstänkt för flera brott

MMAnytt - 26 Mar 20 kl. 18:07

Nu har Jon Jones hamnat i problem med lagen igen. Tidigt under torsdagen arresterades nämligen den regerande UFC-mästaren i lätt tungvikt, misstänkt för rattfylleri och olaga vapeninnehav. Dessutom misstänks han för att ha kört bil utan körkort.

UFC-fighter vann på 38 sekunder – nu blir vinsten ogiltigförklarad

MMAnytt - 26 Mar 20 kl. 16:00

Den amerikanske MMA-fightern Journey Newson säkrade en stor och viktig vinst på UFC 247 i februari, när han knockade Domingo Pilarte med en överhandshöger efter endast 38 sekunder. Men nu stryks segern från hans matchfacit. Istället ändras resultatet till “No Decision” – vilket innebär att vinsten ogiltigförklaras – efter ett beslut av Texas-kommissionen TDLR.

Avslöjar: “Så ska UFC 249 bli den bästa galan någonsin”

MMAnytt - 26 Mar 20 kl. 11:39

UFC-bossen Dana White fortsätter smida planer även under dessa kristider. Mycket av det som händer i MMA-världen just nu cirkulerar kring storgalan UFC 249: Khabib vs. Ferguson.