Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: MMAnytt

Blogginlägg från MMAnytt

Dana White ifrågasätter UFC-mästaren: ”Är det vad du vill?”

MMAnytt - 25 May 23 kl. 22:08

Tidigare i veckan kritiserade UFC-chefen Dana White UFC-mästaren i bantamvikt Aljamain Sterling. UFC-chefen började att såga mästaren efter att Sterling uttryckt att hans match mot Sean O’Malley måste skjutas upp. White hävdade även att Sterling är svår att göra affärer med, och uttryckte att han ”står i vägen för sig själv”.

Tyson Fury har ett krav – inför en match mot UFC-mästaren Jon Jones!

MMAnytt - 25 May 23 kl. 20:23

Tidigare i veckan utmanades boxningsmästaren Tyson Fury av UFC-mästaren i tungvikt Jon Jones. UFC-mästaren utmanade Fury till en MMA-match i oktagonen. Kort därefter uttryckte UFC-chefen Dana White att han gärna skulle vilja se Fury gå match i den världsledande MMA-organisationen.

BJJ-stjärnan tvingas till operation – framtiden oviss: ”Har blivit värre”

MMAnytt - 25 May 23 kl. 16:58

Den 27-åriga ADCC-mästaren Gordon Ryan har lagts in på sjukhus och tvingats till en operation. Ryan fick problem med halsen under en resa till Abu Dhabi tidigare år. Trots att läkarna gav BJJ-stjärnan regelbunden antibiotika fortsatte infektionen i halsen att komma tillbaka.

Forne UFC-mästarens rättegång uppskjuten – anklagas för mordförsök!

MMAnytt - 25 May 23 kl. 14:04

Den tidigare UFC-mästaren i tungvikt Cain Velasquez arresterades under förra året i Kalifornien, USA. 40-åringen häktades efter att han avlossade flera skott mot en man som står anklagad för sexuella övergrepp mot hans fyraåriga son. Inget av skotten träffade dock mannen, Velasquez träffade istället mannens styvfar i armen.

Karate Combat-chefen hyllar Samuel Ericsson: ”En fantastisk ambassadör!”

MMAnytt - 25 May 23 kl. 11:44

Den svenska Karate Combat-stjärnan Samuel Ericsson är klar för sin nästa match som kommer att köras i Miami, USA. Det blir ett kliv upp i viktklass och Ericsson får tufft motstånd då han möter en erfaren motståndare i form av fransmannen Alexandre Bouderbane på Karate Combat 40. Ericsson vs Bouderbane kommer att köras i welterviktsklassen och […] The post Karate Combat-chefen hyllar Samuel Ericsson: ”En fantastisk ambassadör!

Dana White och Adam Sandler i färd att utveckla en komedi – om UFC!

MMAnytt - 25 May 23 kl. 10:02

Dana White avslöjar att de finns framskrida planer om att producera både en dokumentär och en Adam Sandler-komedi med UFC-tema. När White gästade The Pat McAfee Show tidigare i veckan så kommenterade han bland annat Conor McGregor-dokumentären på Netflix: McGregor Forever. Dokumentären har varit en lyckad satsning då den bland annat var en av de […] The post Dana White och Adam Sandler i färd att utveckla en komedi – om UFC!

UFC-stjärnan avslöjar oroväckande uppgifter om sin skilsmässa

MMAnytt - 25 May 23 kl. 08:48

UFC-stråviktaren Mackenzie Dern var och är fortfarande inblandad i en rättvist med sin ex-make Wesley Santos. Nu avslöjas oroväckande detaljer från deras skilsmässa. Dern var senast i buren då hon tog sig an Angela Hill på UFC Vegas 73 den 20 maj.

Khamzat Chimaev: UFC skyddar Israel Adesanya från mig!

MMAnytt - 25 May 23 kl. 06:52

Khamzat Chimaev tror att UFC skyddar mellanviktsmästaren Israel Adesanya från honom. Khamzat säger att han är redo att återvända till oktagonen och han har satt siktet på den forne UFC-mästaren Kamaru Usman inför UFC 294 den 22 oktober i Abu Dhabi. Khamzat är redan på plats i Dubai och påstår att UFC har sagt att […] The post Khamzat Chimaev: UFC skyddar Israel Adesanya från mig!

VIDEO: Fansen oroliga för Nate Diaz – efter träningsvideon: ”Horribelt”

MMAnytt - 24 May 23 kl. 20:57

Den forne UFC-stjärnan Nate Diaz kommer att ta sig an den 26-åriga YouTube-boxaren Jake Paul härnäst. Matchen kommer att gå av stapeln i Dallas, Texas den 5:e augusti. Boxarna kommer att mötas i mellanvikt (185 lbs).

Khamzat förutspår Paulo Costas match på UFC 291: ”Han är skit!”

MMAnytt - 24 May 23 kl. 16:33

Under förra veckan avslöjade UFC-chefen Dana White att Paulo Costa kommer att ta sig an Ikram Aliskerov härnäst. Mellanviktarna kommer att gå match på UFC 291 i Salt Lake City den 29:e juli. Den obesegrade UFC-svensken Khamzat Chimaev har tidigare gått match mot Aliskerov i Brave Combat Federation.

Francis Ngannou kan möta forne UFC-mästaren – i PFL-debuten!

MMAnytt - 24 May 23 kl. 13:21

Den forne UFC-mästaren Francis Ngannou skrev under förra veckan kontrakt med den amerikanska MMA-organisationen PFL. Ngannous nya kontrakt med Professional Fighters League är enligt PFL-chefen Peter Murray mer än bara ett fighterkontrakt. Ex-mästaren kommer bland annat att bli ny ordförande för PFL Africa.

UFC-chefen öppen för supermatchen: ”Tyson, säg till om du är seriös”

MMAnytt - 24 May 23 kl. 12:22

Dana White är öppen för en supermatch mellan Tyson Fury och Jon Jones – förutsatt att de möts i oktagonen och inte i ringen! Nyligen väckte kampsportsstjärnorna Fury och Jones en het debatt mellan sina fans när de utbytte utmaningar och hårda ord på sociala medier. Startskottet var en kommentar från podcaststjärnan Joe Rogan, som i ett avsnitt […] The post UFC-chefen öppen för supermatchen: ”Tyson, säg till om du är seriös” appeared first on MMAnytt.

KLART: Tobias Harila slåss om ett UFC-kontrakt i Las Vegas!

MMAnytt - 24 May 23 kl. 12:02

Det är nu äntligen bekräftat och klart att den svenska MMA-talangen Tobias Harila kommer att slåss om ett UFC-kontrakt på Dana White’s Contender Series! Västerås Fight Club-talangen var senast i buren den 29 april då han tog hem en imponerande TKO-seger mot hemmafavoriten Ryan Shelley på Cage Warriors 153 i Dublin, Irland. Det var Harilas andra […] The post KLART: Tobias Harila slåss om ett UFC-kontrakt i Las Vegas!

Forne titelutmanaren utmanad av Shavkat – efter bytet av viktklass!

MMAnytt - 24 May 23 kl. 09:43

Den topprankade welterviktaren Shavkat Rakhmonov har gjort kometkarriär i den världsledande MMA-organisationen UFC. 28-åringen har hittills gått obesegrad genom sin MMA-karriär och har avslutat alla sina motståndare. Shavkat gjorde sin UFC-debut mot Alex Oliveira på UFC 254 och har sedan dess radat upp fyra raka vinster.

Khamzat spekulerar: ”Jag är från Sverige – UFC kanske inte vill ge mig bältet?”

MMAnytt - 24 May 23 kl. 08:41

Khamzat Chimaev är redo för sin nästa match då han påstår att UFC har sagt till honom att han kommer att slåss i Abu Dhabi härnäst. I en video på YouTube så öppnade Khamzat upp om sin nästa motståndare, vilken han hoppas kommer att bli den forne UFC-mästaren Kamaru Usman. Skulle Khamzat få den matchen […] The post Khamzat spekulerar: ”Jag är från Sverige – UFC kanske inte vill ge mig bältet?

Khamzat Chimaev säger att hans nästa UFC-match är klar!

MMAnytt - 24 May 23 kl. 07:14

UFC-svensken Khamzat Chimaev är på plats i Dubai och hoppas kunna utannonsera sin nästa match inom kort! UFC planerar att hålla en storgala i Abu Dhabi då UFC 294 är inplanerat inför 21 oktober. Trots att det är flera månader kvar till dess så har ”Borz” Chimaev redan tagit sig dit och säger att han […] The post Khamzat Chimaev säger att hans nästa UFC-match är klar!

Här är de 6 svenska MMA-talangerna som kan göra UFC-debut snart!

MMAnytt - 24 May 23 kl. 07:00

I dag har vi nio UFC-fighters som representerar Sverige i oktagonen, däribland stjärnskottet Khamzat Chimaev och pionjären Alexander Gustafsson. Deras framgång har inspirerat flera svenska framtidsnamn och lett till en rakettillväxt för den svenska MMA-scenen. Här på MMAnytt vill vi därför lyfta sex stigande talanger som vi tror kan få chansen att tävla i UFC inom kort!

Dana White om varför han valde att återinföra UFC:s specialbälte!

MMAnytt - 23 May 23 kl. 20:57

Förra veckan stod det klart att Dustin Poirier och Justin Gaethje kommer att mötas i en returmatch. De topprankade lättviktarna kommer att drabba samman i huvudmatchen på UFC 291. Enligt UFC-chefen Dana White kommer det symboliska BMF-bältet att stå på spel.

Forne UFC-mästaren varnar Chandler – inför matchen mot McGregor!

MMAnytt - 23 May 23 kl. 17:29

Den forne dubbelmästaren Conor McGregor förväntas att göra sin UFC-comeback i år. Enligt UFC-chefen Dana White så kommer irländaren att ta sig an den topprankade lättviktaren Michael Chandler i slutet av året. Enligt den amerikanska antidopningsbyrån USADA måste McGregor dock drogtestas i sex månader innan matchen kan gå av stapeln.

Dustin Poirier uttalar sig – inför matchen mot Gaethje på UFC 291!

MMAnytt - 23 May 23 kl. 13:48

Under förra veckan avslöjade UFC-chefen Dana White att Dustin Poirier och Justin Gaethje kommer att mötas i en returmatch. De topprankade lättviktarna kommer att drabba samman i huvudmatchen på UFC 291 den 29:e juli. Enligt White kommer även BMF-titeln att stå på spel.

UFC-stjärnorna stöttar fotbollsstjärnan – efter rasistattacken!

MMAnytt - 23 May 23 kl. 13:44

Fotbollsstjärnan och Real Madrid-spelaren Vinicius Jr utsattes i helgen för rasistiska glåpord i bortamatchen mot Valencia CF. Den brasilianske 22-åringen har vid flera tillfällen fått utstå rasistiska och hatiska ramsor på fotbollsarenor runt om i Spanien. Flera idrottsstjärnor har visat sitt stöd för Vinicius Jr efter helgens händelser, inklusive flera UFC-stjärnor.

UFC-chefen: Då återvänder Conor McGregor till oktagonen

MMAnytt - 23 May 23 kl. 12:01

UFC-chefen Dana White säger att Conor McGregor kommer att återvända till oktagonen innan årsslutet, men han medger att det finns hinder på vägen. Den före detta dubbelmästaren McGregor är fortfarande den största stjärnan inom sporten men har inte tävlat sedan juli 2021. Då bröt han benet i en uppmärksammad trilogimatch mot Dustin Poirier, McGregors andra […] The post UFC-chefen: Då återvänder Conor McGregor till oktagonen appeared first on MMAnytt.

UFC-mästaren går loss på Dana White: ”Du får inte göra så mot mig längre”

MMAnytt - 23 May 23 kl. 09:02

Bantamviktsmästaren Aljamain Sterling riktar skarp kritik mot UFC-chefen Dana White efter hans senaste kommentarer. Enligt White går det inte att begripa sig på Sterling, som han anser ”står i vägen för sig själv” och är svår att jobba med. Detta eftersom Sterling nyligen har hintat om att hans tilltänkta match mot utmanaren Sean O’Malley eventuellt inte blir av till följd […] The post UFC-mästaren går loss på Dana White: ”Du får inte göra så mot mig längre” appeared first on MMAnytt.

UFC-chefen: Kamaru Usman vill möta Khamzat – det finns bara ett problem!

MMAnytt - 23 May 23 kl. 08:58

Den forne UFC-mästaren Kamaru Usman är fast besluten att möta UFC-svensken Khamzat Chimaev härnäst. Efter helgens UFC Vegas 73 så sade UFC-chefen Dana White att han fick besök av ”The Nigerian Nightmare” Usman gällande hans nästa match. Det har pratats om ett möte mellan Usman och Khamzat och båda har accepterat matchen på sociala medier, […] The post UFC-chefen: Kamaru Usman vill möta Khamzat – det finns bara ett problem!

Darren Till utannonserar storsatsning – med kontroversiell partner!

MMAnytt - 23 May 23 kl. 07:48

Den forne UFC-fightern Darren Till har utannonserat att han lanserar sin egna organisation Gorilla Fight Club. ”The Gorilla” Till säger att hans nya storsatsning kommer att ha sitt säte i Sydafrika. Kampsportsorganisationen är ett gemensamt projekt som han lanserar tillsammans med den sydafrikanske affärsmannen Duduzane Zuma, som kommer att agera ordförande för Gorilla Fight Club.

Dricus du Plessis pikar Israel Adesanya: ”Kallat sig själv för kiwi, kines, nigerian”

MMAnytt - 23 May 23 kl. 06:41

Sydafrikanen Dricus du Plessis har försvarat sina kommentarer kring Israel Adesanyas nationalitet efter att UFC-mästaren kallat honom för ”viting”. Tidigare i år skapade du Plessis rubriker när han sade att han skulle bli den första fightern att vinna ett UFC-bälte för Afrika. Detta trots att mellanviktsmästaren Adesanya samt de två tidigare mästarna Kamaru Usman och Francis Ngannou har […] The post Dricus du Plessis pikar Israel Adesanya: ”Kallat sig själv för kiwi, kines, nigerian” appeared first on MMAnytt.

Topprankade Pannie Kianzad har siktet på bältet: ”Divisionen är vidöppen”

MMAnytt - 23 May 23 kl. 05:11

UFC-svenskan Pannie Kianzad har siktet på bantamviktsbältet efter att ha bevisat att hon är ”the baddest bitch in Sweden”. Sist Kianzad tävlade mötte hon landskvinnan Lina Länsberg på en UFC Fight Night-gala i april förra året. Det var andra gången som Kianzad och Länsberg drabbade samman i buren, då de även hade mötts nästan tio år tidigare […] The post Topprankade Pannie Kianzad har siktet på bältet: ”Divisionen är vidöppen” appeared first on MMAnytt.

UFC-chefen uttalar sig – om Paulo Costas oväntade match!

MMAnytt - 22 May 23 kl. 19:38

Under förra veckan avslöjade UFC-chefen Dana White att Paulo Costa kommer att ta sig an Ikram Aliskerov härnäst. Mellanviktarna kommer att drabba samman på UFC 291 i Salt Lake City den 29:e juli. Många inom MMA-världen blev förvånade när UFC annonserade matchen, då Aliskerov endast gått en match i UFC.

VIDEO: Conor McGregor reagerar på Katie Taylor förlust: ”Älskar dig”

MMAnytt - 22 May 23 kl. 18:41

UFC-stjärnan Conor McGregor var i helgen på plats i 3Arena i Dublin för att se den irländska boxaren Katie Taylor ta sig an Chantelle Cameron. Taylor flyttade upp till lätt weltervikt för att försöka att uppfylla sin dröm om att bli dubbelmästare. Taylor förlorade dock matchen via domslut inför en besviken hemmapublik.

Francis Ngannou ryter tillbaka mot UFC-chefen: ”Vad är ditt problem?”

MMAnytt - 22 May 23 kl. 17:09

Under presskonferensen efter UFC Vegas 73 sågade UFC-chefen Dana White den forne mästaren Francis Ngannous nya MMA-kontrakt. Ngannou skrev under förra veckan kontrakt med den amerikanska MMA-organisationen PFL. White uttryckte att han inte ser någon mening med Ngannous nya kontrakt, då han inte kommer gå match i år.

VIDEO: Michael Bisping stryper ut Steve-O – efter UFC Vegas 73!

MMAnytt - 22 May 23 kl. 15:25

Den tidigare UFC-mästaren i mellanvikt Michael Bisping kommenterade i helgen UFC Vegas 73. Stråviktarna Mackenzie Dern och Angela Hill drabbade samman i galans huvudmatch. Dern besegrade Hill via enhälligt domslut efter en dominant insats över fem ronder.

Wolf Fight Promotion 7 – Matchkort, tider och info!

MMAnytt - 22 May 23 kl. 14:56

I helgen blir det dags för ännu en Wolf Fight Promotion-gala då den svenska organisationen beger sig till Jönköping för att bjuda på spännande sammandrabbningar mellan stigande talanger. Wolf Fight Promotion 7 går av stapeln lördag den 27 maj och ser Sevan Madenjian ta sig an Rasmus Elehrs i huvudmatchen! Sist Allstars-fightern Madenjian tävlade i organisationen var i […] The post Wolf Fight Promotion 7 – Matchkort, tider och info!

UFC-fightern skildrar en annan sida av Colby Covington: ”En otrolig man”

MMAnytt - 22 May 23 kl. 14:02

UFC-fightern Themba Gorimbo skildrar en annan sida av den polariserande welterviktaren Colby Covington än den som fans är vana vid. Enligt honom är Covington mer än villig att räcka ut en hjälpande hand till fighters som behöver det. ”Chaos” Covington blev utkastad ur MMA-gymmet American Top Team ett par år sedan på grund av bland annat sin […] The post UFC-fightern skildrar en annan sida av Colby Covington: ”En otrolig man” appeared first on MMAnytt.

ONE Friday Fights 18 med Smilla Sundell – Matchkort och svenska tider

MMAnytt - 22 May 23 kl. 12:54

I helgen kommer ONE Championship-mästaren Smilla Sundell att återvända till ringen då hon tävlar på ONE Friday Fights 18 i Bangkok, Thailand. Sundell blev thaiboxningsmästare i ONE Championship den 22 april i fjol och har sedan dess inte tävlar då hon bland annat återhämtat sig från skador. Hon återvänder nu för att debutera som kickboxare […] The post ONE Friday Fights 18 med Smilla Sundell – Matchkort och svenska tider appeared first on MMAnytt.

Battle of Botnia 7 med Andreas Ståhl – Matchkort och svenska tider!

MMAnytt - 22 May 23 kl. 10:37

I helgen är det äntligen dags för Battle of Botnia 7. Galan kommer att äga rum i Luleå Arena lördagen den 27:e maj. Den 35-åriga svensken Andreas Ståhl kommer att ta sig an den brasilianska MMA-veteranen Gabriel Barreiro i galans huvudmatch.

Elin Öberg kommenterar succématchen i Abu Dhabi: ”En brutal sport”

MMAnytt - 22 May 23 kl. 08:49

Elin Öberg tog hem sin andra raka vinst då hon tävlade under helgens UAE Warriors 42 i Abu Dhabi. ”The Amazon” Öberg var tänkt att möta holländskan Naomi Tataroglu men fick ny motståndare i form av den kinesiska MMA-veteranen Ding Miao på kort varsel. Det var en mycket mer erfaren motståndare för den svenska MMA-talangen men det […] The post Elin Öberg kommenterar succématchen i Abu Dhabi: ”En brutal sport” appeared first on MMAnytt.

VIDEO: Lomachenko hjärtekrossad efter kontroversiella förlusten!

MMAnytt - 22 May 23 kl. 07:50

Stormatchen mellan Devin Haney och Vasiliy Lomachenko slutade dessvärre kontroversiellt efter ett episkt krig som gick tiden ut. Efter tolv hektiska ronder utsågs Haney till vinnare på samtliga domares poängkort. Resultatet kom att kasta en skugga över en annars fantastisk match, då ett flertal fans och stora namn inom boxningsvärlden ansåg att Lomachenko borde ha vunnit.

UFC-chefen sågar Francis Ngannous PFL-kontrakt: ”Orimligt”

MMAnytt - 21 May 23 kl. 17:20

Tidigare i veckan skrev MMA-organisationen PFL kontrakt med den forne UFC-mästaren Francis Ngannou. 36-åringen förväntas att göra sin MMA-debut någon gång under nästa år. Ngannou vill först gå match i boxning innan han återvänder till MMA.

UFC Vegas 73 med Ilir Latifi – Resultat, bonusar och höjdpunkter

MMAnytt - 21 May 23 kl. 10:24

UFC Vegas 73 med bland annat Ilir Latifi tillhör historieböckerna och kom att bjuda på en gala som levererade över förväntningarna. I huvudmatchen fick vi se stråviktarna Mackenzie Dern och Angela Hill ryka ihop i vad som skulle sluta i en galen femrondare. Dern var mycket aggressiv medan Hill visade prov på sitt krigarhjärta då […] The post UFC Vegas 73 med Ilir Latifi – Resultat, bonusar och höjdpunkter appeared first on MMAnytt.

Devin Haney fortsätter segertåget – besegrar Vasiliy Lomachenko!

MMAnytt - 21 May 23 kl. 07:14

24-åriga Devin Haney behåller sina världsmästarbälten då han besegrar boxningsstjärnan Vasiliy Lomachenko! Titelmatchen i lättvikt gick av stapeln i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, USA där den unga världsmästaren Haney försvarade sina bälten i WBA (Super), WBC, IBF, WBO och ”The Ring” mot 35-åriga Lomachenko. Det var Lomachenkos första match sedan 29 oktober […] The post Devin Haney fortsätter segertåget – besegrar Vasiliy Lomachenko!