Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Magdalena Graaf Blogg

Blogginlägg från Magdalena Graaf Blogg

Kyckling och kyckling..

Magdalena Graaf Blogg - 04 Apr 18 kl. 19:37

Tack för ett gått skratt idag, ni har fått mig på bra humör…. En sittande Sten… Jag älskar er innerligt, vet ni det? Inga överdrifter eller svammel.

Gårdagens svordomar

Magdalena Graaf Blogg - 04 Apr 18 kl. 10:07

Neeeee!! 15 kilo hundmat i bilen…. Mina fina dyra bestick har tappat färgen, undra hur mycket färg det finns i Graaf-Larssons kroppar?

Uppstoppad hund och Elfa

Magdalena Graaf Blogg - 04 Apr 18 kl. 08:49

Vovvar i säng Jag lägger Louie i hans säng, han sommar men vaknar oftast väldigt ledsen runt midnatt. Filip kom hem från Skåne igårkväll. Introducerade honom för min nya serie.

Hemresa

Magdalena Graaf Blogg - 02 Apr 18 kl. 15:17

Vilken dag!! FANTASTISK… Vilket avslut på en grym påsk! Lukas, Charlie och hundarn bilar upp.

Spiderman

Magdalena Graaf Blogg - 02 Apr 18 kl. 11:04

Sista dagen i Skåne. Vädret levererar! Wow!

Påskägg

Magdalena Graaf Blogg - 01 Apr 18 kl. 11:16

Fick mitt påskägg idag! Det var fyllt av: Sovmorgon. Fick vakna av mig själv.

Påskafton 2018 Ystad

Magdalena Graaf Blogg - 01 Apr 18 kl. 01:12

Klockan är efter midnatt, sitter nere i köket och dricker en kopp te. Filip har somnat med killarna. Vad tacksam jag är som har en familj.

Feber och promenad

Magdalena Graaf Blogg - 30 Mar 18 kl. 11:03

Louie har lite feber, eller rättare sagt mycket feber. Har varit stekhet och gråtit stora delar av natten.. Trist!

Påsk Graaf-Larsson 2009-2018

Magdalena Graaf Blogg - 29 Mar 18 kl. 10:55

Suttit i över en timma och läst gamla blogginlägg. WOW!! Vilken skatt jag besitter!

Snöstorm och brasa

Magdalena Graaf Blogg - 29 Mar 18 kl. 09:27

Vaknat på soffan i kläderna. Ville inte släpa upp D för alla trappor. Han gillar inte riktigt trappor.

Ystad och hund på promenad

Magdalena Graaf Blogg - 29 Mar 18 kl. 08:39

Nu är vi på väg! Lance och Tony stannar kvar i Stockholm och vaktar huset. Eller rättare sagt, Tony vaktar Lance hehe och räddar huset från hemliga påskfester Svårt att få mig sig tonåringarna.

Hollywoodfruarna, premiär och internetSTOP

Magdalena Graaf Blogg - 28 Mar 18 kl. 08:49

Godmorgon mina härliga vänner. Hoppas ni sovit gott. Här hemma känns det som om det redan är tid för lunch (innan 08 haha) Varit ute med hundar, tonåringar uppe, hunnit svabba golven, tömt maskiner, tvättat, börjat packa, betalt räkningar haha Filip tar barnen till skolan.

Så härligt att vara hemma

Magdalena Graaf Blogg - 27 Mar 18 kl. 20:41

Uppföljning och konsekvensmöte med barn, följt av uppföljningsmöte med mina chefer på lotteriet. En sån där lagomt kul dag efter en helg av kompishäng och inget ansvar Louie vill bara klä sig själv Allt ska han göra själv Filip och Louie är ute och cyklar milen med hundarna i lådcykeln. Middagen blev fläskfilé i kalvgräddsås med kokt potatis och äppelmos Lite sill till förätt..

Tåget hem

Magdalena Graaf Blogg - 26 Mar 18 kl. 14:45

Tjejerna flög vid lunch. Jag blev kvar och tar eftermiddagståget istället. Hinner jobba litegrann, och få saker undanstökande.

3 för 2

Magdalena Graaf Blogg - 25 Mar 18 kl. 09:39

Reklam för mig själv Godmorgon! Hoppas ni sovit gott. After Äntligen!

Erbjudande och skoj

Magdalena Graaf Blogg - 23 Mar 18 kl. 13:03

En liten härlig middag hos Daniel på NOVE innan nattåget Lance kom förbi och sa hejdå Nattåg och bus Vi missade ju självklart Åre och hamnade i Duved hehe Vi träffade två trevliga herrar på stationen, de inspirerade oss till att åka längd en dag. Ja!! Det måste vi Sophie och Anna!!!

Så förväntansfull

Magdalena Graaf Blogg - 22 Mar 18 kl. 17:35

Smäller av! Vad jag längtar! Karta, kompass och hjälmen är med Bästa vänner!

Nattäventyr

Magdalena Graaf Blogg - 22 Mar 18 kl. 06:31

Bäbis till salu. Vilken jobbig natt. Louie är den tryggaste och härligaste ungen.

Skidkläder och fried rice

Magdalena Graaf Blogg - 21 Mar 18 kl. 21:12

Nakna barn ÄTER mat framför en fasansfull och oförlåtlig skärm. Ikväll är allt tillåtet. Orkar inte ta några konflikter.

Häckar, kranar och barn

Magdalena Graaf Blogg - 21 Mar 18 kl. 15:29

Sorry för frånvaro, allt har gått i ett hör hemma… Har inte riktigt hunnit sitta ner och skriva till dig. Möten med Lsnce, möten med Tristan, möten med alltmöjligt NU har jag två minuter över, sitter i väntrummet på Stockholm kids med Tristan (han peta sig i örat med en topps imorse, och har fått en jäkla värk) Tidig frukost med Lina författaren till ANNABELLE vi pratade om hur man skriver en deckare. Intressant!

Kurridutt, blommor och katter

Magdalena Graaf Blogg - 19 Mar 18 kl. 20:21

Klockan ringde 05 imorse, fakirplanet till Göteborg Låt mig presentera min nya kollega! Daniel Paris… Lunch på en fantastisk liten blom-möbel och resturang på Hönö Jag kunde inte låta bli att åka tomhänt. Måste köpa en fin vas/skål imorgon Härligt att vara hemma.

Växthus och pyssel

Magdalena Graaf Blogg - 18 Mar 18 kl. 19:23

Dra mig baklänges på en tallkötte! Trodde ALDRIG dagen skulle komma då jag spontan’sa -Jag funderar på att köpa ett växthus och odla mina egna grönsaker! Pyssel, Mikaela hennes kille och barn har varit här hela dagen.

La’ famiglia och gamla godingar

Magdalena Graaf Blogg - 17 Mar 18 kl. 02:19

En lugn dag ”på min Maggan-skala” Jobb, hämta ungar. Middag, stök, bök och projektledning Tog ut Charlie lite tidigare ur förskoleklass och gick på bio. Mumin hjälpe mig och hämtade Louie Filip är på ett rökar-event (inte rökare, som i rökare) Utan ett riktigt stekar-event.

Kändishund

Magdalena Graaf Blogg - 16 Mar 18 kl. 10:27

Blommor blir man glad av, kaffe pigg Trött idag. Ont i axeln. Halkade häromdagen och kan knappt röra axeln Hela axelpartiet är svullet och jag har svårt att lyfta armen.

Tjuvaktiga barn och snygga kläder

Magdalena Graaf Blogg - 15 Mar 18 kl. 09:53

Innehåller överdrifter och mycket av Maggans-vanliga-barnsliga-humor Filip åker iväg idag, sen är det bara jag och killarna i en vecka. Hittade honom här inne idag??? Vad har hänt??

Rekommendationer

Magdalena Graaf Blogg - 14 Mar 18 kl. 23:29

Rekommenderade böcker i ett samarbete tidigare. Skriver igen då jag glömde mina topp något! Ladda ner gratis i en månad.

NEXTORY gratis och farlig ämnen

Magdalena Graaf Blogg - 14 Mar 18 kl. 15:52

Reklam för NEXTORY och en väninnas bok Hej mina vänner! Jag vill börja med att tacka för alla avtryck härinne. Era fina och peppande kommentarer NI FÖRGYLLER MIN DAG!

Avtickad dag

Magdalena Graaf Blogg - 13 Mar 18 kl. 22:36

Vårdcentralen med läkarbesök för barn✔️ Syntest✔️ Middag på tacobar✔️ Fotbollsträning✔️ Frissan✔️ Läxor, middag (avrundas till det vi alla gör dagligen) ✔️ 1 avsnitt av Homeland✔️ Hundpromenad, betalt räkningar✔️ Lunch med Filip✔️ Konferens och inspelning av ”inslagsspeakar”✔️ En intervju med fotografering ✔️ Bloggat✔️ Lagt ungar✔️ Klippt till ungar(alltså frissan) ✔️ ÄLSKAR MÖRBY CENTRUM ✔️ Syntest Remiss Gullig unge!! -mamma! Jag har aldrig känt mig cool i HELA MITT LIV!

Miljöträning och Catta

Magdalena Graaf Blogg - 13 Mar 18 kl. 10:17

Miljöträning och tåget till stan. Sten är med Filip och ungarna kom till skolan i tid Underbara stövlar!! Snart är det DD tur att få manikyr och naglarna fixade.

Graffiti och pasta

Magdalena Graaf Blogg - 12 Mar 18 kl. 23:22

Lång dag, sov på tåget…. Tortellini med grädde och permesan Ja la en liten klick på ett knäcke!! Så gott efter i iskall och regnig dag med plaskvåta fötter.

Koppel, vresig och hjälm

Magdalena Graaf Blogg - 12 Mar 18 kl. 10:52

Mina fötter är blöta och kalla av pulsande i snö. Jag jobbar, filmar, pluggar manus. Mellan tagningarna bokar jag hem matvaror, funderar på vad vi ska äta till middag under veckan.

Minigris, Laila Bagge, Katten, SM och jobb

Magdalena Graaf Blogg - 12 Mar 18 kl. 07:45

Nu är jag på väg. Ingen var vaken när jag smet hemifrån imorse, inte ens hundarna Det blir mössa och stora glasögon idag. Då slipper jag tvätta håret och sminka mig.

Kalas och söndagsmyset

Magdalena Graaf Blogg - 11 Mar 18 kl. 11:34

Var på dagsfest brunch på NOSH and CHOW med Katrin igår. Det var vår gemensamma vän Kristoffer Ahlbom som bjöd. Generöst!

Drinkvagn och bitas tills de knakar

Magdalena Graaf Blogg - 10 Mar 18 kl. 10:07

Godmorgon kära vänner!! Hoppas ni sovit gott och känner er utvilade. Chips och bubbel framför brasan med min underbara man.

Mean killer machine

Magdalena Graaf Blogg - 09 Mar 18 kl. 20:49

Talang, sushi och lugn hemmakväll Min mördarhund sover som en stock. Jag har verkligen de finaste hundarna i världen Charlie har en kompis här, Tristan sover hos en kompis, Lance är på väg hem Vilken blommor Nudlar till middag…. Bästa maten!

Migrän och hemmadag

Magdalena Graaf Blogg - 09 Mar 18 kl. 12:19

Sjukskrivit mig idag, har migrän. Huvudet håller på att sprängas och det enda som hjälper är att blunda och ligga blixtstilla Filip är i Skåne och kommer hem imorgon. Stackaren!

Tidig kväll, och matstolar

Magdalena Graaf Blogg - 07 Mar 18 kl. 21:57

Kikar in och säger godnatt. Tack för att du hänger med mig i medvind och motvind, i lycka och i sorg… Mamma sover här inatt och följer med som stöd imorgon. Jag har nog aldrig varit så här illamående nervös för något i mitt liv tidigare.

En kissig morgon

Magdalena Graaf Blogg - 07 Mar 18 kl. 10:08

Muffkollen gick snabbt! In ut, klart på 10 min All möda i onödan. VARFÖR tror man att gynekologen skulle bry sig det minsta om frissa eller styling?

Rättegång, gyn och relationsproblem

Magdalena Graaf Blogg - 06 Mar 18 kl. 19:35

Huslarmet gick sönder i morse, och det tjöt av bara helsike. Gick omöjligt att stänga av. Louie och hundarna smet ut på gräsmattan, och jag fick snö i skorna och snubblade när jag jagade dem Fick ställa in viktiga möten, och suttit hos läkaren med en av ungarna.

Pulka, korv och kompishäng

Magdalena Graaf Blogg - 04 Mar 18 kl. 22:01

Bästa och roligaste helgen på länge Mysoveraller i inflyttningspresent av Anna och Andreas Sol, korv, öl, frisk luft, pulka och pingisturnering Fina Jessica och Gunilla Balance Vispa grädde koogga kaffe, hotshot hotshot, hotshot Bästa och godaste!! Brunch på Lidingö med alla utom Tristan (som är med Magnus) En liten sväng till MOS med Anna. Shoppade en fantastisk tantklänning på ”Another Story” visar imorgon PIZZA och en dålig haj-fastnar i en bur-B-film .