Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Magdalena Graaf Blogg

Blogginlägg från Magdalena Graaf Blogg

Hästtransport

Magdalena Graaf Blogg - Igår: 00:07

Testar att kasta ut frågan här, Kan du tipsa mig om en bra och säker hästtransport som kör upp till Stockholm från Malmö den 4 eller 5 sep?

HÖSTPREMIÄR GRAAF & EBERHARD PODCAST

Magdalena Graaf Blogg - i förrgår: 14:48

Jippiiiooo! Äntligen drar vi igång igen! Nytt avsnitt varje måndag!

Bröllop

Magdalena Graaf Blogg - 23 Aug 14 kl. 13:39

Jag älskar bröllop!

Nu är det kvällen före kvällen

Magdalena Graaf Blogg - 22 Aug 14 kl. 18:10

Lång dag. Möte om barnboken som släpps till hösten. Jag längtar ihjäl mig tills jag kan visa dig bilder och form.

Hänglås, galaklänningar, löshår och tunnelbana

Magdalena Graaf Blogg - 21 Aug 14 kl. 15:23

Hänglås eller kodlås?! Hehe köpte båda, FÖR JAG VET av gammal vana (två tidigare pojkar) att om en vecka måste vaktmästaren klippa upp Tristans nya skåplås i skolan. INGEN i min familj har lyckats hålla rätt på en nyckel i mer än en vecka.

Första skoldagen och snurrskalle

Magdalena Graaf Blogg - 20 Aug 14 kl. 09:38

Så typiskt mig! Jag är så himla förvirrad ibland! Jag var HELT säker på att uppropet var kl.

På väg hem…

Magdalena Graaf Blogg - 17 Aug 14 kl. 16:39

Ystad ridklubb, brännboll och Saltsjöbaden

Magdalena Graaf Blogg - 16 Aug 14 kl. 15:54

Vilken dag! Vi steg upp tidigt för att äta frukost med hela familjen Larsson. Tonåringarna åker tillbaks till USA för sin tennis och fortsatta studier.

Ridning hos Jill

Magdalena Graaf Blogg - 16 Aug 14 kl. 00:14

Friden, Kivik, ordlekar och kusiner…

Magdalena Graaf Blogg - 15 Aug 14 kl. 00:39

Jag ÄLSKAR min nya Samsung!  Mycket mer än min gamla  iPhone! Den slår VERKLIGEN iphonen med hästländer.

Middag hos Ida och Martin

Magdalena Graaf Blogg - 14 Aug 14 kl. 00:28

Vi fick en fin kväll tillsammans hos Martin och Ida med deras lilla son Wilson som bara är en månad yngre än charlie Det bjöds på grillat med en underbar sommarsallad Utsikten var fantastisk Och barnen cyklade och busade på verandan Havet när Det är som vackrast Nu är det sängen, Charlie har vänt på dygnet. Den lilla grisaknorren vaknar inte förens runt 10, sover inte ”middag” och skulle kunna vara uppe tills 11 om man inte TVINGADE honom i säng Ja, ja jag får börja väcka honom tidigare till helgen. På tisdag börjar vardagen på FÖRSKOLAN igen, och då är det upp i ottan som gäller Något gulligt han börjat med, är att kalla oss vid förnamn.

Finbesök💞

Magdalena Graaf Blogg - 13 Aug 14 kl. 17:13

Nu har jag ändrat storleken

Magdalena Graaf Blogg - 13 Aug 14 kl. 15:49

Nu har jag ändrat storleken på bilderna. Blev det bättre?

Islandshästar i Skånes skogar..

Magdalena Graaf Blogg - 13 Aug 14 kl. 15:09

Islandshästar i Skånes skogar och en äggakauuuuga (eller hur skåningarna nu uttalar det) Efter härlig ridning i fint väder åkte vi till Brösarp gästgiveri. .. Hjälp Barndomsminnena gjorde sig till känna..

Lyckan är stor!

Magdalena Graaf Blogg - 12 Aug 14 kl. 20:33

Telefon hjälp

Magdalena Graaf Blogg - 12 Aug 14 kl. 14:18

Creeky mountains stavningsnojja

Magdalena Graaf Blogg - 12 Aug 14 kl. 11:31

Tack för mobiltips, och TACK för ALLA goa komplimanger för mitt hår förresten. Brhar rätt❤️ det känns bättre kort. Jag kommer nog inte (som det känns nu) stoppa i en massa löshår i höst..

Lägenhet i VÄXJÖ sökes! asap

Magdalena Graaf Blogg - 11 Aug 14 kl. 19:12

Gårdsdottern på HALLAMÖLLA GÅRD söker en lägenhet i VÄXJÖ. En liten 1:a till en mycket skötsam tjej som ska plugga sociologi på universitetet.

Samsung hjälp

Magdalena Graaf Blogg - 10 Aug 14 kl. 17:24

En heldag hos Tobbe Larsson

Magdalena Graaf Blogg - 10 Aug 14 kl. 16:18

Gissa om Charlie var glad?! Vi hade en skön heldag hemma hos TOBBE LARSSON Stackars MY hon hade en skitrand längst låret när lämnade gården.

Sorry för frånvaron…

Magdalena Graaf Blogg - 10 Aug 14 kl. 11:06

Sorry för frånvaron! Jag har haft lite semester. Telefonen har legat på hallbordet och jag har tänkt..

Iphone /Samsung

Magdalena Graaf Blogg - 07 Aug 14 kl. 18:48

Nu har jag bytt telefon från en iphone till en Samsung. .. Hjälp!!

Bokkupp, sommarlåt och frissan

Magdalena Graaf Blogg - 30 Jul 14 kl. 16:47

Det är bara på Good Hair nere på Pilgränd 4 i Ystad man blir så här bortskämd! I vanligaste fall är det Emelie som fixar mitt hår. Men idag var hon ledig, så det är en supertrevligt tjej med ett så vackert namn som Magdalena som gör det istället!

Knäbäckshusen, och bästa kompisen..

Magdalena Graaf Blogg - 30 Jul 14 kl. 12:11

Vilken dag vi hade igår! Nästan vindstilla och trettio grader.. Charlies bästa kompis Bruno (från förskolan) bor oxå i Skåne under somrarna.

Gästinlägg från FILIP…

Magdalena Graaf Blogg - 30 Jul 14 kl. 10:54

Hej alla, Här kommer ett litet gästinlägg från min kära make/sambo…. Det är hans tankar och intryck av ”överraskningresan till norr” FILIP: Jag är nu tillbaka i Skåne efter fantastiska överraskningsdagar i Härjedalen. Lika mycket som jag tycker om överraskningar ogillar jag att inte ha allt under full kontroll, och i det här fallet hade jag ingen koll på vad som låg framför mig.

Trötta?

Magdalena Graaf Blogg - 28 Jul 14 kl. 12:24

Trött, jag det är bara förnamnet.

Ronja Rövardotter, Vemdalen och magiska fjälldagar..

Magdalena Graaf Blogg - 27 Jul 14 kl. 18:31

Klockan ringde åtta, och självklart snoozade vi så att vi nästan blev sena. Den friska luften och den långa och härliga dagen igår gjorde oss trötta. Vi åt en snabb frukost och drack lite kokkaffe, som vår ridkompis Leif kokat i ottan (alla är inte lika trötta hehe) Resten av gänget kom ner till stugorna och vi förberedde hästarna för den långa vandringen upp längst fjället.

På hästrygg i Trumvallen

Magdalena Graaf Blogg - 26 Jul 14 kl. 00:00

Vår resa tog ett litet stopp i Älvdalen där vi lämnade av Tristan hos min pappa Kenneth Sen fortsatte vi norr över, närmare bestämt Vemdalen… Vilken succé min överraskning blev. Filips min var obeskrivlig när vi körde in på Trumvallens ranch. Vilken idyll!

Nu börjar äventyret!!!!

Magdalena Graaf Blogg - 24 Jul 14 kl. 10:42

Vi har precis landat på Arlanda. Charlie är kvar med familjen i Skåne, Lance ska på fotbollsläger och Tristan kommer bli avsläppt hos min pappa och lillebror Leon i Älvdalen för en helg av bus, fiske och äventyr! NU BÖRJAR VÅRT ÄVENTYRET!!!