Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Peter08

Blogginlägg från Peter08

När som helst nu!

Peter08 - 13 Jul 11 kl. 22:50

Det börjar bli pirrigt...

Peter08 - 13 Jul 11 kl. 21:52

Snart nu...

Peter08 - 13 Jul 11 kl. 20:21

Nu blir det spännnande...

Peter08 - 13 Jul 11 kl. 18:58

Bomb släpps 00:00

Peter08 - 13 Jul 11 kl. 16:06

 - Stay tuned!

Queen - I Want To Break Free

Peter08 - 13 Jul 11 kl. 15:07

Hiss eller diss 13/07-11

Peter08 - 13 Jul 11 kl. 12:13

Hiss 1) Att uppträda. - Det är helt enkelt det roligaste jag vet! :) Lampor på, publik rubbet - riktigt häftigt är det!

Sen när blev vuxna människor som småbarn?

Peter08 - 13 Jul 11 kl. 00:07

Go morron! Idag ska jag börja dagen genom att vara lite buisness! :) Jag ska nämligen ha ett möte med Daniel Nyhlén på   kontoret om lite grejer.

Chillar framför tv:n nu! =)

Peter08 - 12 Jul 11 kl. 19:36

Nu har jag gjort typ allt som jag måste göra idag med möten mail och så vidare :) Känner mig lite duktig faktiskt! Nu så tänkte jag ta och dega framför tv:n mer eller mindre resten av kvällen - riktigt najs faktiskt... Funderar tillochmed på om jag ska springa upp till mataffärn och köpa lite chips och grejer?

No more cola beroende!

Peter08 - 12 Jul 11 kl. 17:18

Nu ska jag försöka vara lite nyttig här; jag ska försöka sluta dricka cola. Jag har egentligen varit cola beroende sjukt länge och när det har varit som värst har jag druckit ca. fyra till sex liter cola per dag.

Vilket TV program tror ni att det kan vara?

Peter08 - 12 Jul 11 kl. 15:50

Nu är jag tillbax hemma från TV mötet...Asså när jag skriver "TV möte" så menar jag att det var ett möte med ett produktionsbolag som gör mycket TV program. Iallafall så snackade vi om hurvida jag ska vara med i ett visst program...

I looove dataspel

Peter08 - 12 Jul 11 kl. 12:14

Nu har jag hunnit fixa mig, varit ute med Chloé och allt sånt där. Nu ska jag snart dra iväg för att ha mitt möte med det här TV produktionsbolaget för att se vad vi kan komma fram till :)  Sen har jag lite andra grejor som också måste fixas runt mitt domän och så vidare :p Nu ska jag ta och spela lite spel innan jag rullar iväg till mötet. Peace!

TV times!

Peter08 - 12 Jul 11 kl. 01:33

Go morron! :) Sovit gott? Idag är det sommarlov och tisdag, men trots det så har jag lite grejor som ska göras idag, tråkiga mail och så vidare men sen så har jag också ett möte med ett produktionsbolag som gör väldigt stora TV program senare idag.

Vimmelbilds bomb från kryssnings gigget

Peter08 - 11 Jul 11 kl. 20:12

Jag har ju lagt upp en hel del vimmelbilder från när jag förra veckan uppträde på den här kryssningen och nu tänkte jag ta och lägga upp resten av alla i en stor vimmelbilds bomb :) Enyoj!

Möte med TV bolag imorn

Peter08 - 11 Jul 11 kl. 18:48

Nu har jag spikat in ett möte imorn med ett visst TV - bolag. Det är ett rätt stort namn på det produktionsbolaget men i vanlig ordning som det är runt TV så kan jag inte avslöja vad det är och så vidare :p Iallafall så är det ett helt nytt TV program som jag ska snacka lite med dom om inför... Mest research grejer för jag kan ju väldigt mycket om just den här typen av media som programmet ska handla om.

Mötet gick bra =)

Peter08 - 11 Jul 11 kl. 16:32

Nu är jag hemma från att ha vart på mitt möte med improveme som gick bra - vi fick fram en sjukt kul grej också men det får ni se först senare! ;) Tanken var ju att syrran skulle vara med på mötet men jag fick ett SMS från henne att hon inte kunde för att hon skulle fixa naglarna eller nåt :p Så nu när jag kom hem fick jag ett telefonsamtal från ett visst TV - bolag (men mer om det senare idag) så det blev mina planer för imorn helt plötsligt :) Det har dykt upp ännu flera vimmelbilder från när jag uppträde på den där båten med Gunther och Dr. Bombay som jag tänkte lägga upp två av dom nya nu: Peter08 Haha att tjejer faktiskt hela tiden går runt i underkläder på dom där grejerna!

Dagens halvproffsiga outfit

Peter08 - 11 Jul 11 kl. 12:40

Nu har jag hunnit gå ut med Chloé och klätt på mig skjorta och grejer - jag gillar ju att se lite proffsig och vuxen ut på möten :) Vet inte riktigt om jag lyckas med det är ju värt ett försök :p Fast jag tycker att jag ser rätt vuxen ut, för när man har frågat folk hur gammal man ser ut att vara så har folk alltid sagt typ nitton - tjugo, fast då kanske folk bara säger det för att vara snälla också... Anyways så är ju det bra nu att se äldre ut än vad man är men tänk när man faktiskt är gammal...Då kommer jag väl att se ut som en antik kruka av nåt slag?

Fler vimmelbilder från mitt uppträdande på kryssningen

Peter08 - 11 Jul 11 kl. 01:44

Jag har hittat fler vimmelbilder från när jag uppträde med Gunther och Dr. Bombay på den här sommarkryssningen som var nu i slutet av förra veckan som jag tänkte ta och lägga upp nu! :) Haha lägg märke till att dansaren brevid mig håller i en Peter08 - kondom i handen ;) Anyways så visste jag inte att jag skulle ha dansare och grejer på scenen, men tydligen hade arrangörerna planerat det :p Jag har alltid tyckt att det ser lite väl...

Jag och Gunther - lika som bär under giggs?

Peter08 - 11 Jul 11 kl. 01:08

Go morron! :) Igår kväll var det en lugn sönda kväll hemma framför tv:n med chips och så satt jag och kollade på How I Met Your Mother och så vidare... En typisk sönda kväll helt enkelt!

"Vad hände med...?"

Peter08 - 10 Jul 11 kl. 21:43

 - "Vad hände med "Den rätte för peter08?" Har du lagt ner den tävlingen?" Nja, riktigt så är det inte.

Haha obekvämt att filma utomhus?

Peter08 - 10 Jul 11 kl. 20:07

Jag tänkte ta och göra ett videoinlägg utomhus för en gångs skull för annars är ju allt man gör inomhus lixom :p Problemet blev väl det att det blev rätt obekvämt att stå och prata ute så det blev rätt kort :p Anyways så handlar videoinlägget om frågan om båda är lika ansvariga - personen som har en flickvän eller pojkvän som ligger med någon annan och personen som ligger med en person som den vet är ihop med någon! :) Tyck till! (Och ja, det på min hals är ett sugmärke :p Så fjortis är fortfarande jag!

Yes, så EGo är jag!

Peter08 - 10 Jul 11 kl. 18:17

Syrran la upp en snygg bild på mig när vi var på ett event på Josefinas senast så jag tänkte passa på att lägga upp den - jag menar, här var jag fixad från en fotografering, var ute bland palmer och sommar och grejer - hur kan såna bilder inte bli bra?

Hur kan folk vara så känslokalla?

Peter08 - 10 Jul 11 kl. 16:48

Jag brukar inte skriva om andra bloggare för det brukar bli ett sånt liv om det då, men nu tänker jag oavsett ta och göra det :p Jag vet inte om ni vet vem "Micah - den unga mamman" är, men för att sammanfatta det hela så är hon en tjej som blev gravid som fjortonåring, blev dumpad av sin kille som hon fick barnet med, blev ihop med honom igen och gör slut stup i kvarten och eftersom att hon bloggade om allt det här så blev hennes blogg stor för det är ju onekligen spännande eftersom att hennes liv är ju så pass dramatiskt som det är.  - Iallafall så är det så att hon kan t.ex.

Stora göra ingenting dagen! =)

Peter08 - 10 Jul 11 kl. 13:00

Idag är det ju söndag så det är ju inte särskilt mycket man lär göra idag. Inga möten, dom flesta affärerna är stängda och så vidare så det är ju stora sitta-hemma-och-ha-tråkigt dagen mer eller mindre :p Anyways så hinner jag då iallafall kolla över vad jag har att göra nästa vecka och so far ska jag ha ett möte med improveme angående min nya design och massa sånt, sen ska jag ut på bio med en tjej, har lite möten och sen tänkte jag ta och gå ut till helgen!

Sover länge i regnet! =)

Peter08 - 10 Jul 11 kl. 12:27

Go morron! :) Jag märkte nu att jag kan verkligen sova sjukt länge när det regnar ute. Fast så är det ju på vintern också när det är snö, och jag börjar tro att det har nåt att göra med att man helt enkelt sover bättre när det är kallt ute?

jAG KANSKE HAR BLIVIT LITE FÖR TORR...?

Peter08 - 09 Jul 11 kl. 21:52

Ikväll blir det yttligare en hemma kväll - kanske känns lite torrt men det blir så efter att man har uppträdit och festat två dagar i rad, känns som om man måste bli bättre på att festa kanske? Anyways så har jag precis fixat en pizza så nu blir jag nöjd och glad! :) Jag är också glad för att jag har precis fått se bilden som ska vara på headern på min nya, bättre blogg som kommer att bli sjukt mycket snyggare, men det får ni se först då ;) Nu ska jag ta och äta min pizza så hörs vi imorron!

WEBB TV: "Monster Chloé jagar fåglar i parken"

Peter08 - 09 Jul 11 kl. 19:58

Jag var precis i parken med Chloé och syrran så fick vi för första gången testa att låta Chloé springa runt utan koppel och jag har aldrig sett hunden så glad förr :p Iallafall så blev hon rätt vild och jagade typ fåglar och kaniner och grejer så jag började filma - hon kanske inte är så läskig men aa...hon tror iallafall att hon är det!

En trendsättare

Peter08 - 09 Jul 11 kl. 17:08

Jag kommer ihåg att jag satt framför datorn en kväll nydligen då farsan ropade:  - "Vad är grejen med dom här röda byxorna du sjunger om egentligen?"  - "Vadårå?"  - "Jo, nu är Loa Falkman, operakillen, med på Lotta På Liseberg och har också på sig det, snacka om  trendsättare...

Hemma efter schtekig lunch

Peter08 - 09 Jul 11 kl. 16:48

Nu är jag tillbax hemma från att ha varit ute på stan med Alexandra. Vi drog till Fridays och käkade där och sen drog vi vidare till El Giganten där Alexandra skulle hämta upp sin kamera som har varit på lagning och efter det drog vi hem :) Det kändes som om jag såg typ hundra pers i skjorta, kavaj och röda byxor idag - lite scary och sen efter det såg jag att olika affärer hade erbjudanden på just skjorta kavaj och röda byxor? Spooky...

@ Fridays

Peter08 - 09 Jul 11 kl. 14:24

Jag och syrran bestämde oss för att dra ut för att käka på Fridays istället för att sitta hemma så nu sitter vi här i solen och schteker. Syrran sitter och bloggar från sin ipad medans jag gör det från den här slitna telefonen haha! Fast en sak är bra med den här och det är att jag kan lägga till små tecknade effekter i mina bilder för att göra dom roligare.

Sover riktigt länge! =)

Peter08 - 09 Jul 11 kl. 12:01

Go morron! Oj, vad jag har sovt länge! :p Fast det beror ju också på att jag har varit och giggat och grejer i två dagar så aa - det är ju helt förståligt!

Teater cover på Sture-P?

Peter08 - 08 Jul 11 kl. 23:40

Ikväll blev det en hemma kväll för min del för jag har ju uppträtt och festat i två dagar i streck nu så man blir ju rätt sliten efter det :p Jag kanske tar och går ut imorn istället! :) En kul grej däremot; jag hittade precis ett klipp på två tjejer som hade gjort nån sorts teater grej till Sture-P. Grejen är väl den att jag brukar få in remixer, covers, uppträdanden, dansvideos och hemma gjorde versioner av musikvideon, men här verkar vara en skådespeleri grej blandat med dans - kolla själva!

Riktigt snygg vimmelbild

Peter08 - 08 Jul 11 kl. 20:23

Jag blev precis taggad av syrran på facebook på en grymt snygg vimmelbild på oss två när vi senast var på det där eventet med Jason DeRulo på Josefinas. Riktigt schtekig bild om jag får säga det själv, jag menar vi är uppklädda, röda byxor, sminkad från fotograferingen, utomhus, sommar - vad kan man mer begära?

Hiss eller diss 08/07-11

Peter08 - 08 Jul 11 kl. 17:37

Hiss  1) Min syrra. - Min syrra är nog en av dom modigaste människorna som jag känner. Hon står på egna ben hela tiden och har alltid varit först med typ allt i media och hon är bara tjugo, det är riktigt imponerande.

V-blogg om dagens planer

Peter08 - 08 Jul 11 kl. 16:18

Jag är fortfarande lite trött efter gigget som tog slut igår och grejer, men ska försöka vara lite proffsig idag oavsett och göra lite bra grejor som jag tar och snackar om i det här videoinlägget: Det jag glömde säga är väl att jag planerade att jag skulle ut med en tjej ikväll men jag vet inte om jag orkar just nu :p Asså inte för att vara sån, men man blir ju sliten efter spelningar... Hm, vi får se hur jag gör!

WEBB TV: Jag uppträder på båten

Peter08 - 08 Jul 11 kl. 13:33

Jag skrev ju om att jag uppträde och lyckades få igång ett rätt bra drag för att vara det första nummret för kvällen och som tur är så fick jag det på film också, kolla in själva här nedanför!

Om hur gigget gick! =)

Peter08 - 08 Jul 11 kl. 12:37

Nu tänkte jag ta och berätta lite mer om hur det var på kryssningen! :) Dag 1) Jag åkte alltså dit med min polare Sam och vi visste att kryssningen skulle vara i typ fyrtio timmar, alltså två kvällar och jag skulle uppträda båda kvällarna. Den första kvällen när jag körde var det ganska stora problem med ljudet för micken brusade så fort jag kom nära högtalarna och så vidare, men det kan ju också bero på att vi inte hade soundcheckat eller nåt innan :p Den kvällen var det jag och Dr.

@ Riga

Peter08 - 07 Jul 11 kl. 13:46

Hallå hallå! Nu har vi stannat med båten nån stans i Litauen och ska äta lite. Vi ska nog inte gå av båten för vi vet ju inte vart vi är då lixom...