Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Spiderchick

Blogginlägg från Spiderchick

Mouse riot - del tre

Spiderchick - 13 Mar 14 kl. 19:55

I vårt hus har det i veckan varit DRAMATIK!   Någon har nämligen klippt (gnagt?) av sladden till vår portkod.

Ekonomiskt snille

Spiderchick - 12 Mar 14 kl. 14:11

Två egenföretagare diskuterar.   Kompis: Jag börjar kunna det här med företagsekonomi. Jag: Jag med.

Omtänksamt? Eller? Jag vet inte.

Spiderchick - 11 Mar 14 kl. 20:35

Idag handlade jag mat. I kassan stod en ytligt bekant person. Vi pratade löst om absolut ingenting, så där som man gör med ytligt bekanta i situationer då man måste.

Tre yrken för en småbarnsförälder

Spiderchick - 10 Mar 14 kl. 15:41

Småbarnsföräldrar är ett släkte som snabbt utvecklar många olika färdigheter.   Tre yrken som gjorda för dig som är småbarnsförälder:   1. Servitör Som förälder är du van att ta beställningar av alla dess slag, alla tider på dygnet.

Moe and Mannys podcast

Spiderchick - 09 Mar 14 kl. 10:18

Lattjade till det med smeknamn i rubriken som ni ser (nya artistnamn?).   Ny pod in da house alltså.

Quinnodagen hoj hoj

Spiderchick - 08 Mar 14 kl. 09:53

Internationella kvinnodagen idag.   Feminism och jämställdhet är en kunskapsfråga. Det är inte något som du kan slå ifrån dig för att du personligen tycker att Sverige är ett jämställt land eller för att du själv aldrig har upplevt diskriminering, objektifiering, trakasserier, sexism, hot eller något annat av allt det som sker i samhället varje dag.

Bloggsök

Spiderchick - 07 Mar 14 kl. 14:50

Tack för alla Skaraborgska bloggtips! Kul att ha era bloggadresser tycker jag och Matilda som hoppas på att ordna nätverksmingel och sånt där kul i framtiden.   Matilda (tidigare idag): Nu har jag hittat fler bloggar i Skaraborg.

Tvunget

Spiderchick - 06 Mar 14 kl. 20:14

Nämen titta här då. Jag i affären. Framför ett ställ med Ammotracks skiva.

Mouse riot

Spiderchick - 05 Mar 14 kl. 17:03

Nu har anticimex varit här och gillrat musfällor   Jag vill egentligen inte ha ihjäl något djur, men vad göra? Jag känner inte alls att vi kan leva i symbios, jag och gnagaren. Tyvärr.

KRIS!

Spiderchick - 04 Mar 14 kl. 14:35

Idag startade jag min morgon med en smärre kris.   07:30 Jag står vid köksbordet och brer mackor till barnen när jag ser något svart skymta i ögonvrån. Jag vrider på huvudet och inser att det är en MUS SOM SPRINGER UTMED GOLVET!!!!!!

Skarborgare på nätet, hallå hallå?

Spiderchick - 03 Mar 14 kl. 13:03

För närvarande befinner jag mig hemma hos Matilda. Vi jobbar, smider planer för framtiden och diskuterar hur vi bäst kan ta över världen och sånt därn´t.   Jag förstår att ni är några som undrar vad vi egentligen håller på med.

Ingen final men vinnare ändå

Spiderchick - 02 Mar 14 kl. 19:59

Det var en SUPERKUL kväll igår! På alla sätt.   Precis när vi nåddes av resultatet kände jag mig besviken.

Tack!

Spiderchick - 01 Mar 14 kl. 22:23

Det gick inte hela vägen till final. Tyvärr. Men så är det.

Den här dagen

Spiderchick - 28 Feb 14 kl. 17:28

Alltså, den här dagen. Den. Här.

Nämen? En pod redan idag?

Spiderchick - 27 Feb 14 kl. 13:00

      Vi släpper podden tidigare och tidigare för varje vecka som går vad det verkar som. Men det har med Mello att göra. Det är mycket nu, om man säger så.

Tio saker ni inte visste om mig

Spiderchick - 26 Feb 14 kl. 20:07

Tio saker ni inte visste om mig:   1. Jag har aldrig tyckt om smaksatt yoghurt. Sådan med jordgubb är värst.

Bilresan i punkter

Spiderchick - 25 Feb 14 kl. 19:52

Resan hem från Ö-vik till Skövde var en PÄRS. 73 mil på en dag. HU!

Festival och efterfest

Spiderchick - 24 Feb 14 kl. 17:59

Först av allt vill jag återigen tacka för all pepp och alla fina ord som har trillat in här på bloggen och på instagram under helgen. Tänk att ni är så glada för min (och för all del min mans) skull. Tusen tack!

Hemma!

Spiderchick - 23 Feb 14 kl. 21:21

ÄNTLIGEN hemma! Åh du ljuva Götaland, jag har saknat dig. Och barnen.

Andra chansen

Spiderchick - 23 Feb 14 kl. 01:21

Det blev andra chansen.Nervpersen fortsätter med andra ord även nästa helg. Gah!

Framme i Ö-vik

Spiderchick - 22 Feb 14 kl. 14:33

Nu är vi ÄNTLIGEN framme i Ö-vik!Min mellanbror har roat oss med att prata norrländska ända sedan vi lämnade Gävle. Han är en mästare på att imitera.

På väg

Spiderchick - 21 Feb 14 kl. 17:30

Nu sitter vi i bilen på väg mot Ö-vik, med stopp och övernattning i Gävle. Det är jag, mina bröder (jag har två småbröder som inte är så himla små längre) (jag sitter för närvarande inklämd mellan dom i baksätet) pappa och pappas sambo.Minstebrorsan har laddat upp med nackstöd och korsord.

En tidig pod

Spiderchick - 21 Feb 14 kl. 14:10

Eftersom jag åker till Ö-vik typ nu släpper vi podden redan idag och inte på söndag som brukligt.   I det här avsnittet snackar jag och Matilda om sömnprestigen som kan uppstå småbarnsföräldrar emellan. Den som sover mest har lyckats bäst, eller?

Kettlebellproffs typ inte men ändå

Spiderchick - 20 Feb 14 kl. 21:17

Idag testade jag att träna Kettlebell. Det vill säga att svinga ett åtta kilo tungt klot mellan benen, hit och dit och upp och ner. Ju svettigare jag blev desto skrajare blev jag att kulan skulle råka glida mig ur händerna.

Farväl whiskeyost

Spiderchick - 20 Feb 14 kl. 14:43

Idag har jag langat ut en lagrad whiskeyost från ett fönster på andra våning.             Det hade kunnat gå illa. Ja menar en ost kan te sig oskyldig i sin fromma stillhet men i fallande, hög fart kan den mycket väl förvandlas till ett potentiellt dödande vapen.

Jag älskar tvetydiga kopplingar

Spiderchick - 19 Feb 14 kl. 21:29

Jag har fått två roliga kommentarer angående min mans medverkan i melodifestivalen (jo det är antagligen det enda jag kommer blogga om i veckan) (det är liksom inte varje dag liv ens man är med och tävlar där).     Emelie       Fatima       Jag älskar dessa kommentarer!   Jag gör alltid precis samma sak, det vill säga är "bekant" med folk på ganska lösa/obefintliga grunder.

Nervös inför lördag

Spiderchick - 18 Feb 14 kl. 14:36

    Ursäkta men är det bara jag som är ill-nervös inför lördag? Eller går ni också runt och svettas med kollapsade inre organ? JAG BARA UNDRAR??

Äntligen dagen D

Spiderchick - 17 Feb 14 kl. 19:25

Minns ni att fyraåringen fick en resa till Örebro av sin morbror i julklapp?   Så här:             Sedan dess har Lilleman frågat ungefär varje dag när dom ska åka. Förra veckan började äntligen nedräkningen och jag målade upp ett schema så att han kunde se hur dagarna tickade ner.

Stockholm t.o.r

Spiderchick - 16 Feb 14 kl. 15:55

I helgen har jag och Matilda varit i Stockholm på nöje, jobb och nätverkar-resa. Kan man säga.   Vi har sovit på hotell.

Ny pod

Spiderchick - 16 Feb 14 kl. 11:57

Sweden (and some other countrys in the world) - we have a pod!   En ny pod.   I det här avsnittet snackar vi kullerbyttsproblem (jag har aldrig vågat slå en kullerbytta någonsin i mitt liv) och redskapsgymnastik (tragiska minnen).

Ödet och det där

Spiderchick - 13 Feb 14 kl. 20:42

Bloggkommentatorerna (bloggen varifrån jag tycks få all min blogginspiration från just nu) frågar sina läsare om de har någon historia där de varit på samma plats som sin partner långt innan de faktiskt mötts och blivit just partners. Om ni förstår.   Egoinas grej här är ju häftig.

Bartendern

Spiderchick - 13 Feb 14 kl. 19:40

Som ni vet älskar Mini-mannen här hemma att duscha. Han kan gör det hur länge som helst.   Nu har han tagit sitt tvagande till en ny nivå genom att inrätta en "bar" i duschen.

Jämställdhet är en kunskap

Spiderchick - 12 Feb 14 kl. 20:04

Isabella Löwengrip gör mig ledsen. Och uppgiven. Och trött.

Snasktestar´n till eder tjänst

Spiderchick - 10 Feb 14 kl. 20:35

Jag har fullkomligt överösts av tips om att Marabou Oreo har kommit ut på svenska marknaden. Tack! Jag älskar att jag har vänner, bloggläsare, twitter och instagramföljare som vet vad som är viktigt här i livet.

Sjuksaker

Spiderchick - 10 Feb 14 kl. 13:09

Nu är vi friska här hemma. Äääääntligen! Fem saker vi har gjort under sjukveckan: 1) Sett film2) Sett barnprogram3) Sett serier4) Sett hemmet förfalla5) Settit på arslet Nu är jag pepp på en aktiv vecka och kontakt med utomstående mänsklighet.

Mellokväll med finaste vännerna T och S

Spiderchick - 09 Feb 14 kl. 13:52

Igår hade jag och mina fina, bästa vänner T och S (Tv:n och Soffan) mellokväll. Supertrevligt!   Vi saknade dock vår gemensamma vän F (fjärrkontrollen).

Pod

Spiderchick - 09 Feb 14 kl. 10:24

    Det är söndag och det är poddag. En pod inspelad i skuggan av mina febertoppar skulle man kunna säga. Men vi fick ihop det och det är jag stolt över.

Katten som överlevt

Spiderchick - 08 Feb 14 kl. 12:05

Alltså, den här Hello-Kitty-klubban.           Jo för det är en klubba.   Jag köpte den till fyraåringen på nyårsafton.

Önskan uppfylld

Spiderchick - 06 Feb 14 kl. 19:29

Jaha då fick jag min önskan uppfylld. Jag är SJUK! Så in i bängen också.

Sjukstuga deluxe

Spiderchick - 05 Feb 14 kl. 18:18

Idag har det manliga släktet i vår familj varit sjuka. Morgonen började med att även jag kände mig krasslig. Men i takt med att alla andra blev hängigare och hängigare blev jag friskare och friskare.