Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Blogginlägg från Tuffast av alla. - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Tuffast av alla.

Blogginlägg från Tuffast av alla.

Hell Hour.

Tuffast av alla. - 20 Mar 18 kl. 19:20

Nä. Det undvek jag som ett proffs genom att mata svajigt barn (Sammie) och den mindre svajiga systern med glass på Go bite. Så konstigt namn på det stället men mysigt trots läget på Backaplan med utsikt över en parkering.

Testar en app då.

Tuffast av alla. - 20 Mar 18 kl. 13:02

Åh. När solen gick ner i lördags och vi promenerade via Stenpiren till Dubbel Dubbel på Surbrunnsgatan ... älskar den här Göteborgsvyn.

App.

Tuffast av alla. - 19 Mar 18 kl. 14:44

Det är så längesen jag hade blogger att jag inte  minns hur jag fick in bilder i inläggen. En app är vad jag skulle behöva till mobilen men jag vet inte vilken som blir bäst nu när det inte finns en riktig blogger-app längre. Måste klura lite på detta och fixa.

19 mars.

Tuffast av alla. - 19 Mar 18 kl. 14:41

Jag messade just Mikael och skrev "Nu är jag spänd!" och han "va?".

Tully.

Tuffast av alla. - 09 Mar 18 kl. 08:39

Den här ser jag verkligen fram emot.

När jag ändå ...

Tuffast av alla. - 28 Feb 18 kl. 11:19

... den principen har gått för långt. Det är inte att "när jag ändå ska jag gå upp" ta med den lilla dammsugaren och göra rent trappan, övervåningen och badrumsgolvet.

Bilen & guldmekanikern.

Tuffast av alla. - 27 Feb 18 kl. 21:33

Jobbet drog över lite men sen packade jag in mig i allt varmt jag kunde hitta i den stora väskan jag släpat med. Gick och gick och gick och kom till slut fram till verkstan. Och nu ska jag berätta något som alla kommer tro är ett mirakel.

Hem till mina rötter igen.

Tuffast av alla. - 27 Feb 18 kl. 19:21

Vad passar bättre när jag återvänder till det här gamla blogg-skrället än att citera Ulf Lundell? Nä. Inget.

Pretty please!

Tuffast av alla. - 04 Feb 12 kl. 18:41

Hej hej. Det krånglade lite med rss och att länka till nya bloggen i blogglistorna. Här är adressen ni klistrar in för att länka till nya.

En era är över. En ny börjar.

Tuffast av alla. - 02 Feb 12 kl. 16:00

Okej alla vänner & fiender. Nu har jag bloggat här i en halv evighet eller närmre bestämt sen september 2008. Det är ett tag.

Tofs-krönika.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 22:43

Det har publicerats en mindre bra krönika i Chalmers kårtidning "Tofsen". Jag orkade inte men Mikael gjorde det...

Min syster Sömmerskan.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 20:59

När jag pratade med mamma i telefon idag sa hon att Anna hade köpt fleecetyg för att sy nåt till sin hund Ella. Nu har jag sett bild på verken. Den lilla hunden ska alltså gå runt i en fleecekorvskinnsdräkt.

Dimman.

Tuffast av alla. - 31 Jan 12 kl. 19:50

Eftersom vi är inne i Damages-dimman nu hinner vi inte se någon film. Jo vi var ju på bio härförleden (som jag väntat på att få använda det ordet). Men jag är sugen på att se The Interrupters som gick i SVT Dox.

M handlar efter ölkväll:

Tuffast av alla. - 30 Jan 12 kl. 22:10

Två kilo högrev och ett rör treo. Tack för inspirationen Johanna och D!

100 kg.

Tuffast av alla. - 30 Jan 12 kl. 21:09

Ska vi tänka lite på att min kompis Linn tog 100 kg i bänkpress häromdagen? HUNDRA KILO.HERRE GUD.

Karaktär.

Tuffast av alla. - 30 Jan 12 kl. 20:26

M skulle köra "strikt som fan" vad gäller socker och allsköns fetter den här veckan. Efter middagen blev han sugen på semla. Men så sträckte han på sig och sa "nej, jag ska inte göra det mot mig själv".

"Jag vill också ha en draaaakeeeee!!!"

Tuffast av alla. - 30 Jan 12 kl. 18:00

Vi maxade i helgen. Två muséer. Besök.

Kristin Lundells krönika.

Tuffast av alla. - 26 Jan 12 kl. 13:42

Läs!

Johanna.

Tuffast av alla. - 26 Jan 12 kl. 13:22

Johanna hann före med att blogga om det men jag gör det nu: vi drack öl häromkvällen. Det var skitkul. Ja visst.

Damages.

Tuffast av alla. - 23 Jan 12 kl. 14:50

Vi har (äntligen) börjat kolla Damages. Den kommer bli en snabb serie. Igår pang pang pang pang pang.

Arne Dahl.

Tuffast av alla. - 20 Jan 12 kl. 12:29

Igår såg jag Arne Dahls "Ont blod". Varför jag gjorde det kan man ju fråga sig eftersom jag tyckte att "Misterioso" var ganska värdelös. Men nu gjorde jag det i alla fall.

Sånt jag gör.

Tuffast av alla. - 19 Jan 12 kl. 17:56

Handlar sen pasta för att det ska gå snabbt men bestämmer mig samtidigt för att göra tomatsås som måste puttra i en halv evighet. Barnen ligger i soffan och ser film. Jag har sprängande huvudvärk och längtar tills Mikael kommer hem och tar hand om mig.

5. Something you wore

Tuffast av alla. - 19 Jan 12 kl. 17:28

Ni vet hur det är. Vissa dagar är bara tysta. Som om man lindats in i vadd och bara hör saker på långt avstånd.

Böcker.

Tuffast av alla. - 18 Jan 12 kl. 17:08

Apropå Jerring-priset som gick till Rolf-Göran Bengtsson...

Tuffast av alla. - 18 Jan 12 kl. 12:24

... och reaktionerna på det. Via Hanna hittade jag den här krönikan av filosofen och ryttaren Petra Andersson.

Passa på.

Tuffast av alla. - 17 Jan 12 kl. 22:32

Eftersom Mikael är ute och dricker öl kanske jag ska fråga honom om gröna stolar när han kommer hem. Hoppas att han är trött och lite full (antagligen inte) så att han bara "eh ja jättebra idé!" till allt jag säger.

Bord.

Tuffast av alla. - 17 Jan 12 kl. 21:30

Det här högblanka lila bordet hos Dos Family fick mig att ändra planerna för vårt köksmöblemang. Vi ska låta spraylackera teakbordet och stolarna. Vitt och svart tänkte vi först men nu...

4. Letterbox

Tuffast av alla. - 17 Jan 12 kl. 16:03

Det är något konstigt med vårt brevinkast som gör att breven oftast fastnar sådär på sniskan. På fredagar när Fokus kommer är den alltid lite uppriven på framsidan efter att den fastnat. Det är väl något vi borde åtgärda men det kommer nog inte hända inom någon snar framtid.

En lista.

Tuffast av alla. - 17 Jan 12 kl. 13:16

Johanna skickade listan till mig så här kommer den.1. Vad gjorde du för tio år sedan?

Infall.

Tuffast av alla. - 16 Jan 12 kl. 16:18

När jag hade druckit en kopp kaffe verkade idén "kåldolmar till middag!" jättebra. Nu har tyvärr kaffets verkan klingat av och bara det att koka ris känns som ett stort jävla berg att bestiga.

3. Something you adore

Tuffast av alla. - 16 Jan 12 kl. 13:55

De här två barnen såklart. Imorse när vi väckte dem ville de inte gå upp (som vanligt). Jag lade fram tröja till S:et och hon sa "nej!

Buss.

Tuffast av alla. - 13 Jan 12 kl. 18:11

Vi sitter på bussen mot Laholm. Tintin sover. S:et spelar tre-i-rad och M kollar väl instagram eller wordfeud eller något.

2. Breakfast

Tuffast av alla. - 13 Jan 12 kl. 09:00

Frukosten åt vi på Biscotti idag. Det händer inte så ofta men det är väldigt bra när vi gör det. I vanliga fall äter vi danskt rågbröd, ägg och smoothie hemma.

Kreativa Nina.

Tuffast av alla. - 12 Jan 12 kl. 14:31

Det finns en Nina som är ehhh... snäppet mer kreativ än de flesta när det kommer till den här foto-utmaningen. Hon ritar den!

1. You

Tuffast av alla. - 12 Jan 12 kl. 13:14

Trött trött trött. Det regnar och blåser. Jag längtar tills den här vintertröttheten (november till mars slocknar lampan) ger vika och mitt huvud börjar fungera som vanligt igen.

Fotoutmaning.

Tuffast av alla. - 12 Jan 12 kl. 10:56

Ja men då kör jag väl också den här fotoutmaningen. Jag tänker att det inte borde vara helt omöjligt att slutföra den. Ett litet foto om dagen.

Borttappad.

Tuffast av alla. - 12 Jan 12 kl. 10:19

När jag tappar bort saker (det händer) skryter alltid Mikael om hur han ALDRIG tappat bort någonting . Det är mycket möjligt att han tror att han inte gjort det men då är det mer fel på minnet än man kunde ana. Jag minns i alla fall mycket väl att han tappat bort en iphone till exempel.

Undvika sömn.

Tuffast av alla. - 11 Jan 12 kl. 21:05

S:et var precis uppe för att hon "typ" drömde mardrömmar eller "kanske mer typ tänkte på en mardröm om en... eh... om eh....

Barnvagn.

Tuffast av alla. - 10 Jan 12 kl. 10:19

Vi sålde barnvagnen i förrgår. När vi plockade ner liggdelen från vinden och Tintin kröp i och la sig med ett anteckningblock i den och ritade kändes tiden alldeles... ur led.

Mamma.

Tuffast av alla. - 10 Jan 12 kl. 10:13

Lite hastigt och lustigt kom vi på att vi ville gå på jazz-spelning tillsammans idag så igår kväll ringde jag mamma och frågade om hon ville passa barn. Nu sitter hon i bilen och åker 16 mil idag. Igen.