Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Tyra Sjöstedt

Blogginlägg från Tyra Sjöstedt

22 bilder som bevis…

Tyra Sjöstedt - 12 Aug 17 kl. 19:19

DAGENS TO DO

Tyra Sjöstedt - 23 Jul 17 kl. 18:30

Mitt viktras…

Tyra Sjöstedt - 11 Apr 17 kl. 17:18

Tisdag 11 April 2017

Tyra Sjöstedt - 11 Apr 17 kl. 09:36

Måndag 10 April 2017

Tyra Sjöstedt - 10 Apr 17 kl. 19:09

Hej hej, nu blev det inte riktigt som tänkt med bloggen. Anna skulle kommit hit halvdag idag, men det var så mycket ordrar och sedan var hon tvungen att åka hem och fixa en viktig privat grej, så vi har sagt att vi kör en heldag här ute imorgon. Så inte förens imorgon kommer kommenteringen godkännas.

Allergin from hell…

Tyra Sjöstedt - 10 Apr 17 kl. 08:12

Tristess-rökare…

Tyra Sjöstedt - 10 Apr 17 kl. 01:32

Oavsett hudfärg så blöder vi samma färg

Tyra Sjöstedt - 09 Apr 17 kl. 16:21

Hej, vill bara skriva ett litet inlägg om vårt land innan jag skriver det andra inlägget som kommer bli….hmm….ett typiskt Tyra-ärligt inlägg….

Min hjälte och största förebild

Tyra Sjöstedt - 07 Apr 17 kl. 13:58

Jag vill tillägna ett inlägg åt en av de mest fantastiska, varma, omtänksamma människorna jag träffat. Eva-Carin Kempe. Eva-Carin är min terapeut, min vän, och faktiskt en av de viktigaste personerna i mitt liv sedan 1,5 år tillbaka.

God morgon kära ni

Tyra Sjöstedt - 06 Apr 17 kl. 09:57

Heeeej! Alltså ni anar inte hur KUL jag tycker det är att blogga igen och att få skriva igen! Jag känner verkligen hur det här har lyft hela mig och mitt mående.

Kommer min nya blogg passa dig?

Tyra Sjöstedt - 31 Mar 17 kl. 10:06

♥ Kotten och jag tackar från botten av våra hjärtan för allt ert stöd, kommentarer och pepp ♥ Hej. Det är JÄTTESVÅRT hur man ska börja ett inlägg efter så lång tid… liksom efter 8 månader. Jag har bloggat typ varje dag i mitt vuxna liv, så för mig har det här med avbrottet från sociala medier varit konstigt och känsloladdat, men idag ser jag att det är det bästa jag gjort i mitt liv.

Right now…

Tyra Sjöstedt - 28 Jul 16 kl. 17:18

De innersta känslorna…

Tyra Sjöstedt - 25 Jul 16 kl. 03:28

Klockan är 03.27 på natten och jag sitter klarvaken, precis som de senaste 21 dygnen sedan jag var med om denna olycka. Jag kan inte ens gråta längre för alla tårar i hela kroppen är ödslade för ett år framöver, tror jag.

Nej, nu får det fan vara nog med detta!

Tyra Sjöstedt - 24 Jul 16 kl. 23:13

Nej, nu får det vara nog. Skulle in här nu på kvällen och skriva lite om dagen, lite tankar och känslor och visa lite saker. Och så dimper en till ”sån här” kommentar in och nu kan jag INTE hålla mig längre med att skriva något!

Söndag- Flower dress

Tyra Sjöstedt - 24 Jul 16 kl. 16:22

Lördag 

Tyra Sjöstedt - 23 Jul 16 kl. 16:57

Hej här har jag installerat mig just nu i skrivande stund. Detta är min plats verkligen, där jag kan tillbringa timmar om dagen med att bara sitta och njuta, prata med vänner & familj i telefon, jobba eller bara sitta och andas ❤️ Vi hade besök av Andreas vän + kompis igår och när de åkt såg vi på ”Kanidaten”, en riktigt bra film som jag kan rekommendera. Kvällen innan det så var delar av Andreas fina familj här och åt middag och pratade, så det har varit två väldigt trevliga kvällar sedan jag kom hem Dock så känns det lite i kropp o knopp så hela helgen nu ska vi bara vara hemma själva och vila, mysa och umgås med varandra och djuren.

Updates

Tyra Sjöstedt - 22 Jul 16 kl. 16:26

…Hej fina ni Det har varit lite tufft, ni kan läsa lite updates på bildtexterna här. Det blev ett litet bakslag när jag kom hem men idag känns det som att jag börjar komma ur det. Så fort jag finner tid och ro för att blogga så ska jag skriva massa ❤️ Följer ni mig på instagram?

Tisdag kväll…

Tyra Sjöstedt - 19 Jul 16 kl. 23:50

Hej! *Varning för bok*. Vill ni läsa en blogg så få ni tyvärr byta domän Hoppas ni har lite överseende med dessa två dagar med dålig updates, men det är för att jag haft typ kaos här, haha :S Det känns som att det varit saker hela tiden, dagarna bara springer iväg och de har gått otroligt fort.

Busy Monday…

Tyra Sjöstedt - 19 Jul 16 kl. 00:06

Hej! Vet inte var denna dagen tog vägen? Jag såg försig till 11, hade en riktigt jobb ikväll igår, kräktes av smärtan halva natten så det var riktigt tufft Men idag har smärtan varit bättre än i helgen, även det om gör ont så har det inte varit olidligt och det gör ju allt mycket enklare:) Så idag har jag haft några timmars möte med Angelica som jobbar hos mig (och blivit en god vän efter åren:) Vi har planerat veckan och gjort all to do:s för veckan mm.

Söndag

Tyra Sjöstedt - 17 Jul 16 kl. 15:25

Första gången i stallet efter olyckan

Tyra Sjöstedt - 16 Jul 16 kl. 13:26

Hej! Har saknat att skriva här och även om det gick över all förväntan att åka till stallet och hänga där samt träffa Mille, så var det rent kroppsligt (hade jätteont) som jag hade svårt att blogga efter det och även dagen efter. Jag fick inte låna med rullstolen några timmar så jag hade endast med mig ett sånt här gångstöd som jag inte alls hade gått så långt med innan.

Nya färger uppe

Tyra Sjöstedt - 15 Jul 16 kl. 11:33

Hej! Jag vaknade sent idag då jag hade svårt att somna inatt. Är jättetrött så jag ligger i sängen och bloggar från mobilen och om jag inte gör något nu så somnar jag om Så efter detta tänkte jag rulla ut och bara röra på mig, få frisk luft och träna lite så jag blir starkare.

Vem kan stoppa mig, när jag bara rullar fram…

Tyra Sjöstedt - 14 Jul 16 kl. 16:14

*tidinställt* För några dagar sedan så hände faktiskt en riktigt Typical Tyra-grej.  För att veta lite först så är det så att min mobil är trasig, den måste ligga i laddaren annars dör den direkt. (Nu har jag dock fått en annan och kan ÄNTLIGEN ringa när jag är utomhus  Så fort jag bytte avdelning så var jag ute så mycket jag kunde- allt för att slippa vara inne på sjukhuset.

Söker medryttare!

Tyra Sjöstedt - 14 Jul 16 kl. 13:09

Hej! Snart får jag besök, om 10 minuter rättare sagt, och jag hade så himla gärna velat duscha innan dess. Känner mig så äcklig nu, och håret är flottigt och äckligt, blää… Ska se om jag kan ha gång-rullatorn och på nått sätt sänka den och sedan luta mig lite fram över handfatet och iallafall kunna tvätta över-håret så det åtminstone ser lite fräscht ut iallafall.

Nej, vet ni vad!?

Tyra Sjöstedt - 13 Jul 16 kl. 23:03

Livet från rullstol…

Tyra Sjöstedt - 12 Jul 16 kl. 10:56

Hej allihopa ♥ Jag har haft 2 bakslagsdagar, eller vad man nu ska kalla det. Två dagar där jag backat i stegen mot rätt riktning, tyvärr överansträngt musklerna och har inte kunnat träna knappt, inte gå och har haft mycket ont. Om jag var på ruta 1 i smärta när jag kom in, så gick det kanske framåt till ruta 6 efter några dagar och de senaste två dagarna var vi tillbaka på ruta 2, så ont har jag haft.

Kampanjer

Tyra Sjöstedt - 10 Jul 16 kl. 13:30

Hej! Behöver klämma in lite marknadsföring mitt i allt, men nu har vi massor bra kampanjer och erbjudanden ✨ TILL ALLA: Nedanför här så ser ni lite av utbudet på Starrider.se.

Tack snälla alla

Tyra Sjöstedt - 09 Jul 16 kl. 14:47

Hej alla fina underbara människor ♥ Jag satt och läste era kommentarer igår kväll med tårar i ögonen. Eller ögonen, det rann tårar från kommentar 1 till kommentar 192. Ni anar inte vilken styrka ni ger mig ♥ Och alla mina vänner, min pojkvän, min familj och alla bekanta som visat sitt stöd, jag kan inte förklara i ord vad allt betyder.