Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Under täcket med Alabama

Blogginlägg från Under täcket med Alabama

www.alabamasthlm.se

Under täcket med Alabama - 02 Nov 11 kl. 13:33

HÄR är jag!

Kom då!

Under täcket med Alabama - 06 Jul 11 kl. 12:02

Alla vet väl att jag inte bloggar här längre? Att ni i stället hittar mig H Ä R. Jättebra.

Kom då!

Under täcket med Alabama - 06 Jul 11 kl. 12:02

Alla vet väl att jag inte bloggar här längre? Att ni i stället hittar mig H Ä R. Jättebra.

Hejdå N24, tack för allt!

Under täcket med Alabama - 12 May 11 kl. 23:27

Så, nu drar jag vidare. Ett stort tack till Nyheter24 för den här tiden och lycka till med allt! Mig hittar ni numera här; http://alabamasthlm.

Tack!!

Under täcket med Alabama - 10 May 11 kl. 21:04

Gud. Har haft sån sjuk huvudvärk hela dagen, nu börjar den äntligen släppa men i stället är jag ledsen för jag saknar redan min kille så att det gör ont i kroppen. Känns som om det är evigheter tills vi ses igen :( Allt jag vill är att ha honom här hos mig och få gosa in mig i hans armar och nosa i hans nacke och stryka honom över håret och kyssa hans läppar som är så alldeles perfekta och att få älska med honom prick hela tiden.

Världens finaste tjej, är jag.

Under täcket med Alabama - 09 May 11 kl. 22:34

Helgen har varit så himla mysig. Jag har varit med min kille exakt hela tiden och vi har haft det alldeles perfekt och jag är så kär i honom just nu att jag håller på att smälla av. Fredagen var bara lugn och skön hemma efter att ha jobbat hela dagen.

Huvvet

Under täcket med Alabama - 05 May 11 kl. 14:21

Fick iväg den där jävla fittdeklarationen i går i alla fall. Efter mycket om och men. Nu kan jag släppa det ett tag, tills jag får lov att betala förseningsavgiften.

Mitt Södermalm

Under täcket med Alabama - 04 May 11 kl. 21:11

Alltså det roligaste nånsin, att det på Söder finns ett surdegshotell. Jag orkar inte. Ett hotell där du lämnar in din jävla deg när du ska på semester typ, så tar någon töntig bagare hand om den efter bästa förmåga.

Men faaaaaaaaaaaaaan

Under täcket med Alabama - 03 May 11 kl. 23:10

Shit Shit Shit Shit Shit Fick total panikångest nu. Har glömt bort att deklarera. Alltså, jag hatar att vara egenföretagare, jag fattar inte hur man gör och känner mig förvirrad exakt hela tiden.

Sista veckan

Under täcket med Alabama - 03 May 11 kl. 20:54

Jahaja, så var den här dagen nästan slut. Den gick fort, torts att vi hade typ ingenting att göra på fiket på hela dagen. Sjukt tråkigt men ganska skönt.

Älskar Petra

Under täcket med Alabama - 02 May 11 kl. 23:19

Försökte vila lite på kvällskvisten, men det ringde konstant så till slut satte jag luren på ljudlöst vilket även resulterade i att väckarklockan inte hördes och jag således vaknade typ klockan nio. Inte helt smart kanske, lär bli svårt att somna i natt. well well.

Äh

Under täcket med Alabama - 02 May 11 kl. 13:03

Hej Är bara sjukt deppig och har ingen lust att blogga. Eller att göra någonting alls faktiskt. Har bara varit inne hela helgen, vilket i och för sig har varit mysigt då jag varit det med min kille men ah, jag har liksom ingenting att skriva känner jag.

PALLARUBBE

Under täcket med Alabama - 28 Apr 11 kl. 20:04

Gjorde ju en liten podcast, där jag snackar kuk helt oberört, men jag vettefan om jag vill lägga ut den. VCet inte om jag vågar publicera helt enkelt. Ni får bestämma.

Lever

Under täcket med Alabama - 26 Apr 11 kl. 10:42

Hello Börjar känna mig bättre nu, om man bortser från lite mensvärk. Vet ni, jag tror hela mitt jävla imunförsvar sänks när jag ska ha mens för jag har nog fan aldrig varit sjuk utan att samtidigt ha mens. Typ.

Hatad på HP

Under täcket med Alabama - 24 Apr 11 kl. 21:29

Blev sjuk i går.

Om spriten

Under täcket med Alabama - 22 Apr 11 kl. 20:41

Angående förra inlägget. Jag hatar inte alkohol. Jag blir själv sugen på vin eller öl eller whatever ganska ofta och dricker när jag känner för det.

Jävla sommar

Under täcket med Alabama - 22 Apr 11 kl. 16:31

Det är April och har varit soligt i en vecka. Jag är redan trött på skiten. Vet ni vad sommaren handlar om?

Kondomeeeeeen

Under täcket med Alabama - 20 Apr 11 kl. 11:48

Hellu. Hur roligt var det i går när jag satt och skrev en kondomguide men inte själv vågade testa att sätta på min kille en kondom? Men hallåå, det blev ju en GREEEJ av det!!

Jag har aldrig…

Under täcket med Alabama - 19 Apr 11 kl. 11:50

Nu har jag kört igång ”Jag har aldrig” på Sex & Blandat. Nytt påstående varje vecka. In med er och rösta, Ok?

Skvallerbytta

Under täcket med Alabama - 17 Apr 11 kl. 21:53

Grejade lite med en bild. Ni har sett den många gånger tidigare men det skiter jag i. Har kladdkaka och vaniljglass i köket men pallante hämta.

Balle

Under täcket med Alabama - 17 Apr 11 kl. 18:45

Jag håller på att mixtra lite med mina mediciner (osm man naturligtvis egentligen inte ska), om någon tycker att jag verkar lite konstig. Mer än vanligt alltså. Ska sluta med Effexor eftersom det är djävulens påfund.

Hängde med bloggkidsen

Under täcket med Alabama - 16 Apr 11 kl. 14:39

Så i går tröttnade jag på att vara hemma så jag drog in till redaktionen. Det var mysigt. Plötsligt fylldes kontoret av diverse bloggare, för de skulle spela in nån webbshow typ.

Äru sjuuk?

Under täcket med Alabama - 15 Apr 11 kl. 16:06

Drog in till redaktionen. Fan, jag älskar att vara här. Men jag fucking hatar Stureplan.

Du i skrapan – hoppa!

Under täcket med Alabama - 15 Apr 11 kl. 10:57

Jag tänker inte ens dra hälften av hur jävlig min gårdag var men om vi säger så här; JÄVLA IDIOT TILL SÄLJARE PÅ MACBUTIKEN I SKRAPAN SOM SA ATT STRÖMKABLARNA VAR SLUT I HELA STAN. DET ÄR DE INTE ALLS MEN DET FICK JAG MINSANN INTE REDA PÅ FÖRRÄN DET VAR FÖR SENT ATT ÅKA IN TILL STAN EFTERSOM JAG STOD I EN SKITIG VERKSTAD MED MIN PAPPA OCH SLADDAR OCH LÖDKOLVAR OCH SATANS HELVETES SKIT ÖVERALLT!! Åh, det var skönt.

Rödilandsås tack!

Under täcket med Alabama - 14 Apr 11 kl. 22:28

Sjukt rolig blogg. Rödilandsås, hahahha. Orkante.

Paaaaappaaaa!!!

Under täcket med Alabama - 14 Apr 11 kl. 15:50

Märk väl hur sladdjäveln INTE lyser, trots enorm insats från min sida.. Drar till varvet nu, pappa får hjälpa. Fan.

Brb

Under täcket med Alabama - 14 Apr 11 kl. 12:45

Arrrrrrgggggghhhhhh, jag blir vansinnig!! Min jävla strömsladd till datorn har pajat – igen. Jag lagade den för typ tre dagar sen men i natt bestämde den sig för att dö ännu en gång.

Jag hatar dig

Under täcket med Alabama - 14 Apr 11 kl. 12:05

Fan. Träffade just på min granne i trapphuset när jag var på väg till affären. Ni vet, han som försöker få mig vräkt.

Öppet brev till Gud

Under täcket med Alabama - 13 Apr 11 kl. 20:38

Hej Gud Du behöver inte ta i från tårna (har du tår?), jag är ok. Är bara lite vårdeppig men tack för omtanken.

Kantesluta!!

Under täcket med Alabama - 13 Apr 11 kl. 14:44

Förlåt. Slutar nu. Snart.

”Men asså Så sjuk fin liten hög och har du något att säga om nån har piercats å gaddats”

Under täcket med Alabama - 13 Apr 11 kl. 14:39

Tuppar av. Har garvat för mig själv i typ en halvtimme nu. Sjukt rolig grej som genererar Twitter-updates baserade på dina tidigare använda ord.

Vad vill ni??!

Under täcket med Alabama - 13 Apr 11 kl. 12:37

Q brukar säga åt mig att titta på vilka sökningar som lett er hit. Ja, ni som inte är här frivilligt så att säga. Det är fan rätt kul, även om mina sökningar inte är lika sjuka som hennes.

Ligglistan

Under täcket med Alabama - 13 Apr 11 kl. 11:55

Klicka på bilden.

Svennebanan

Under täcket med Alabama - 13 Apr 11 kl. 11:54

Har sovit som en utvecklingsstörd i natt. Trots att jag är så trött att ögonen går i kors, stökar jag runt i sängen som en annan akrobat när det är dags att sova. Den här lille duden jag kallar pojkvän babblar och är mer förvirrad än min farmor var när hon var i livet.

Babbel i natten

Under täcket med Alabama - 13 Apr 11 kl. 08:27

Förtjusningen jag känner över att ha en kille som pratar i sömnen?! Samtal mellan F och mig ca. 03:47 F: (Sätter sig käpprätt upp i sängen och suckar högt och ljudligt) – Nummer!

Tandtroll och sånt

Under täcket med Alabama - 12 Apr 11 kl. 21:26

Ah! Hur det går med min piercing? Jo tack, det går fint.

Äckligt MMS

Under täcket med Alabama - 12 Apr 11 kl. 18:43

Hur vidrig kände jag mig när jag skickade det här mms:et till min kille alldeles nyss? SÅ snuskig, som Q hade sagt. Bakgrunden till det hela är att F tycker jag är knäpp som inte kan ha en pappersrulle vid sängen, för situationer då man eh, ah skulle kunna tänkas behöva en.

Forntidens första dragqueen?

Under täcket med Alabama - 12 Apr 11 kl. 15:56

Hehe, så måndagen då allt skulle styras upp gick ju så där. Började med att inte blogga alls och fortsatte med att skita i tvättstugan och låta bli disken. Well well, jag har jobbat mycket med Sex & Blandat i alla fall.

Kyyyl me våååår

Under täcket med Alabama - 09 Apr 11 kl. 22:09

Det börjar kännas allt mer tydligt att jag nog är på väg in i ett depp. Helt enkelt. Kunde typ inte bry mig mindre om att det har varit varmt och soligt ute idag.

Uppstyrning

Under täcket med Alabama - 09 Apr 11 kl. 15:40

På måndag ska jag rycka upp mig. Det här fungerar inte längre. Så jag har börjat med Voxra igen och hoppas att det ska hjälpa till på traven.