Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: dolce delinda modeblogg

Blogginlägg från dolce delinda modeblogg

NY BLOGG

dolce delinda modeblogg - 18 Feb 12 kl. 17:19

Jag har en ny blogg som jag skriver på. I den har jag valt att rikta mig in på min konst och på annat som intresserar mig:  blogg.canoah.

Skaffar webshop och ny blogg!

dolce delinda modeblogg - 01 Feb 12 kl. 01:23

Nu har jag vuxit ur dessa skor. Jag ska börja blogga på ny domän i och med att jag startar en egen webshop! Hoppas att ni följer med mig.

Irritationsmoment 12

dolce delinda modeblogg - 29 Sep 11 kl. 03:11

Mitt egna sätt att förklara situationer som dessa. Helt frustrerad på folk. Gaahhhhhhh sluta spela spel och gå och ta reda på vad ni vill.

Eyeliner?

dolce delinda modeblogg - 28 Sep 11 kl. 17:27

Den här bloggportalen är ju inte riktigt bra, har kvar den för att jag har min domän ligger här... jag kan inte inte svara på kommentarer typ.Men hur som helst, fick en kommentar här om min eyeliner, och har ett par kompisar som frågat mig hur jag gör.

Överlämna

dolce delinda modeblogg - 22 Sep 11 kl. 01:38

Har ni tänkt på att när man har en ny bekantskap, så lämnar man över fler och fler nycklar till personen desto mer man litar på den. Små nya fönster öppnas efter varje ny upptäckt och ibland så öppnar du ett fönster hos en person och den personen öppnar ett fönster hos dig. Steg för steg så blir man varandras.

TRÄNING

dolce delinda modeblogg - 19 Sep 11 kl. 20:16

Nu har jag hållit igång i 2 veckor, ungefär varannan dag. Gått ner ngt kg, fått större rumpa och mindre mage. Det är ju bra.

Tillbaka.

dolce delinda modeblogg - 19 Sep 11 kl. 20:14

Det tog sin tid. Allt är som vanligt. Jag har börjar plugga Kinesiska på halvtid parallellt med min andra kurs, det är kul!

What the fuck?

dolce delinda modeblogg - 16 Jun 11 kl. 02:02

Vi är så små på jorden.

dolce delinda modeblogg - 31 May 11 kl. 23:57

Jag sitter och lyssnar på musik. Musik som inte än påminner mig om något eller någon, men tankarna tar mig ändå till människor jag mött. Idag fick jag veta att en person jag mött dött, ingen jag alls känt länge, men någon som gjorde stort intryck.

Long time

dolce delinda modeblogg - 10 Apr 11 kl. 04:29

Lite har häntMen jag är kvar på ruta 1.

Bloggflytt

dolce delinda modeblogg - 14 Mar 11 kl. 14:27

Nytt år, ny blogg. Jag har bloggat sedan 2006 på både blogg.se och egen domän.

Mode och skönhetsredaktör

dolce delinda modeblogg - 14 Mar 11 kl. 14:27

Nytt år, ny blogg. Jag har bloggat sedan 2006 på både blogg.se och egen domän.

Hårstyling från catwalken

dolce delinda modeblogg - 21 Feb 11 kl. 22:16

Under Copenhagen Fashion Week visades höstens trender hos bland annat Baum und Pferdgarten, Bruuns Bazaar, Spon Diogo, Veronica B Vallenes och Ole Yde. Förutom fokus på mode fanns Wellas stylister på plats och skapade årets catwalklooker. Här delar de med sig av hur man lättast fixar trenderna hemma.

Lars Wallin Fashion Stories

dolce delinda modeblogg - 18 Feb 11 kl. 21:25

Av: Delinda  Artikel publicerad på StylesearchSveriges ledande couturedesigner Lars Wallin firar 20 år som designer med jubileumsutställningen Fashion Stories på Prins Eugens Waldemarsudde med start 7 maj . Utställningen visar ett urval ur Lars Wallins design genom åren med drygt 150 spektakulära klänningar och skisser tillsammans med scenkläder, accessoarer och framgångsrika samarbeten.Lars Wallin utbildade sig  vid designhögskolan Beckmans i Stockholm och redan fem år efter avslutad utbildning tilldelades Lars Guldknappen av tidningen Damernas Värld.

Nya artiklar: Hårvård och makeup

dolce delinda modeblogg - 18 Feb 11 kl. 03:54

Spana in mina senaste artiklar om catwalktrenderna från Copenhagen Fashion Week där Wella visar höstens frisyrer: Jag tipsar också om vårens snyggaste läppar och nyheter som finns i butik lagom till den nya säsongen. Check it out!

Ny blogg by delinda

dolce delinda modeblogg - 16 Feb 11 kl. 21:26

Nytt år, nya uppdrag och ny blogg - på sista tiden har det varit så sjukt mycket på gång. Jag har startat upp på nytt, justerat design och nu är det äntligen färdigt. Den nya bloggen blir mer en sajt och blogg i ett med länkar till mina artiklar, info och CV.

Craving for cognac

dolce delinda modeblogg - 13 Feb 11 kl. 21:47

Ända sedan förra våren har min kärlek för accessoarer i cognac blomstrat, den perfekta varma nyansen mellan brunt och beige som är så sjukt snygg till skira sommartoppar, vitt och denim. Budgetalternativ finns det gott om men då och då drömmer jag om en dyrgrip, som denna klassiker från Proenza Schouler. När jag slutat dagdrömmandet blir det filmkväll med Ben & Jerry´s, perfekta avslutet på denna intensiva vecka.

Vårmode och home SPA

dolce delinda modeblogg - 13 Feb 11 kl. 10:49

Idag tänker jag bara slappa, köra hemma SPA och frossa i vårmode med senaste numret av ELLE. Eftersom jag längtar efter sommaren blir det  tema smultron: Björk & Berries Wild Strawberry. Först peelingen Sugar Scrub för att avlägsna döda hudceller, sedan boostar jag med Body Butter.

Bilder från modeveckan

dolce delinda modeblogg - 12 Feb 11 kl. 17:12

Nu lider modeveckan mot sitt slut och jag har hunnit spana in hösten och vinterns trender som verkligen passade till väderleken. I höga klackar sprang jag och tjejerna mellan eventen, mitt i snökaoset. Denna modevecka var fokus på inköp inför nästa säsong.

Vinn makeup från Oriflame

dolce delinda modeblogg - 11 Feb 11 kl. 14:42

I gårdagens goodie bag från SFW Party fanns bland annat makeup från Oriflame. Jag tänkte dela med mig av modeveckans festligheter genom att lotta ut ett makeupkit från Oriflame. Paketet består av läppglanset Gloss Booster Black Currant med fin färg och god bärsmak ochnattsvarta Wonder Lash Mascara för längd och volym.

En liten kvällsfika

dolce delinda modeblogg - 10 Feb 11 kl. 20:18

Här sitter jag o tar en liten kvällsfika bestående utav russin och kokoste! Hur gott som helst :)Jag älskar verkligen kokoste, ni måste prova det! Finns att köpa på ica i lösvikt...

ca 2360:- för keratinvax slingor!

dolce delinda modeblogg - 10 Feb 11 kl. 17:02

Jag har nu ringt runt lite o kollat priser! Ja jag köpte ju 200 st keratinvax slingor för ett tag sen och har nu fått bekräftat att dom kommer komma till mej om nån vecka. Så nu ringde jag o kolla runt vad en frisör tar för att sätta i dom åt mej.

Nu börjar det ordna upp sej...

dolce delinda modeblogg - 10 Feb 11 kl. 16:00

Hej,nu börjar allt ordna upp sej, men det hade nog aldrig gjort det om inte jag hade ringt min mamma idag! Shit, förstår verkligen inte hur vissa folk tänker..Men iaf, nu ska mamma åka till kirurgmottagningen till en speciallist, hennes fingrar har domnat bort nu!

Stockholm Fashion Week party

dolce delinda modeblogg - 10 Feb 11 kl. 15:16

Mitt i allt sitter jag och fixar inför kvällens mingel och modefest, först visar Pretto PR Van Deurs höstnyheter, sedan bär det av till SAND och sist men inte minst till Café Opera för SFW Party. Med snöstorm därute blir det knappast några fashionabla heels och paraplyet får skydda frisyren. Ciao!

Min mamma är sjuk :´(

dolce delinda modeblogg - 10 Feb 11 kl. 14:11

Shit det är typ kaos här.. familjeproblem!Min mamma är sjuk och har jätteont och vill inte åka in med ambulans, så hon väntar ist på att min syrras exkille ska komma o hämta henne om en timme, som jag precis fixade.

Jag, foki och kissie

dolce delinda modeblogg - 10 Feb 11 kl. 11:56

Gör dom reklam för mej, Foki och Kissie nu eller?Har ni lagt märke till alla banners som finns uppe på alla bloggar och hemsidor.. dom är om barnmat, resor till thailand och om wspa (stöd för djur)Foki bloggar om Thailand, Kissie bloggar mest om barnmat och jag bloggar och gör reklam för wspa och pengar till djur..

Housewife?

dolce delinda modeblogg - 10 Feb 11 kl. 10:41

Heeeelloooo!Jag har precis käkat frukost och sett på ett halvt avsnitt utav rederiet samtidigt. Jag ser typ jämt på film när jag äter, det känns bra liksom :)Idag ska jag bara va hemma o jobba lite...

Dax att sova

dolce delinda modeblogg - 09 Feb 11 kl. 22:12

Usch vad jag är trött!..och jag börjar få ont i huvudet också. Får jämt det när jag är skittrött, så nu är det verkligen dax att sova.

Pressevent med The Body Shop

dolce delinda modeblogg - 09 Feb 11 kl. 21:17

Igår bjöds det på presslunch på Ambassadeur där The Body Shop visade upp nya kollektionen och modemakeupen Brush with Fashion tillsammans med London College of Fashion. Den färgstarka limited edition serien innehåller Community Fair Trade-producerade ingredienser. För ögonen går nyanserna från choklad, gyllenbrunt och aprikost till vitt, rosa, silver och svart.

Vill bo i Japan

dolce delinda modeblogg - 09 Feb 11 kl. 17:14

Hejsan.Nu har jag jobbat lite samt svarat på lite mejl, vilket är jobb det med. Jag har ju ganska många affärskontakter och samarbetspartner så det krävs att man upprätthåller en bra kontakt om arbetet ska funka.

sådär ja :)

dolce delinda modeblogg - 09 Feb 11 kl. 13:58

Som ni såg så hann jag aldrig fixa allt igår som jag hade tänkt.. dvs: manikyr, makeup of today och fotvård. Så jag tänkte försöka hinna med det idag istället, men jag vet inte hur mycket jag hinner.

Skönhet kommer innifrån

dolce delinda modeblogg - 09 Feb 11 kl. 09:09

Gooodmorning!Jag har märkt att jag har faktist många killar som läser min blogg! Det är ju skoj!

Våren hos VILA

dolce delinda modeblogg - 08 Feb 11 kl. 21:33

Jag kom precis hem efter en intensiv dag med pressvisning, inköpsrunda inför våren och bloggträff. Ikväll blir det garanterat Ben & Jerrys i TV-soffan även fast jag försöker köra detox nu med modeveckor och mingel. Förutom vårnyheter inom skönhet och makeup fylls min inkorg av trevliga mail med säsongens plagg i ljusa fina färger, mönster och konjaksfärgade accessoarer.

Lets flöt

dolce delinda modeblogg - 08 Feb 11 kl. 18:35

Jag är såå trött på barnmat, gröt och välling!!Jävla skitmat att äta i längden, ibland måste man få flöta loss lite!Idag ska jag och älsklingen äta pizza!

Designat banners åt Lolux.se

dolce delinda modeblogg - 08 Feb 11 kl. 14:28

Hello.Jag blev precis klar nu, har fixat flera olika banners åt sidan Lolux. Gjorde några animerade också så man har lite att välja på.

Fler svar från veckans frågor

dolce delinda modeblogg - 08 Feb 11 kl. 11:35

Lite fler svar från några utav förra veckans frågor.Kommer ni att åka till London?Svar: Ja men det blir inte av nu, vi har så mycket annat att göra här hemma så vi hinner inte nu, resan kommer att flyttas till april-maj någongång...

Modevisning: The Body Shop Brush with fashion

dolce delinda modeblogg - 08 Feb 11 kl. 10:27

Snart bär det av till Ambassadeur där The Body Shop och William Tempest bjuder på makeupinspiration inför den nya säsongen. Därefter blir det en inköpssväng med fokus på vårens nyheter. Det är mycket på gång just nu och jag håller även på med en liten bloggflytt.

Inget vatten i kranen!

dolce delinda modeblogg - 08 Feb 11 kl. 08:43

Nu har vi bunkrat upp!...med vatten! Ja dom ska stänga av vårat vatten nu ända till kl 12.

Ny frukost på menyn

dolce delinda modeblogg - 08 Feb 11 kl. 08:05

Hejsan! Jag vaknade för en halvtimma sen. (igen)var ju uppe en stund inatt för jag bara vakna o kunde inte somna om, men efter någon timma la jag mej och sov igen.

Vaknade nu :S

dolce delinda modeblogg - 08 Feb 11 kl. 02:07

Fan vaknade nu och kunde inte somna om :S Not good! Vet inte varför, jag var ju jättetrött när jag la mej så jag borde sova nu.Jag får nog ta o kolla på typ nån tv play eller se något avsnitt av rederiet eller så, så kanske jag lyckas bli trött igen o kan somna om, för nu kan jag ju inte vara vaken...