Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: hannaojohn

Blogginlägg från hannaojohn

CHAMPINJON

hannaojohn - 04 Dec 10 kl. 18:07

LÖRDAG Vi har haft en mysig lördag idag, ätit kakbuffé gått en lång runda. Ikväll ska vi laga en god pastarätt med en massa champinjoner i och titta på Så mycket bättre. Glad lördag!

FREDAG!

hannaojohn - 03 Dec 10 kl. 14:01

GLAD Idag är bästa dagen på länge. Det är fredag och jag fick besked om att jag blivit antagen till en utbildning som jag sökt. Fint!

MEGABULLE

hannaojohn - 02 Dec 10 kl. 18:12

TORSDAG Idag delade jag och Birgitta en stor kanelbulle i mysiga Haga. Glad torsdag!

BLUE STREETS

hannaojohn - 01 Dec 10 kl. 14:20

ONSDAG Idag höll jag mig varm i min mjuka fuskpäls. Under förmiddagen spenderade jag i skolan, lunch på Le Pain Francais med gruppen och nu ska jag plugga lite innan det är dags för lite träning. Ciao!

EGG & MILK

hannaojohn - 01 Dec 10 kl. 11:44

LUNCHTIPS Igår åt jag och Jenny lunch på Egg & Milk. Gillar verkligen det stället och deras bagles. Nu är det snart lunchdags igen.

VARMA HÄNDER

hannaojohn - 01 Dec 10 kl. 08:57

NEW Köpte de här fina tumvantarna i skinn igår och jag älskar dem. Finns på Åhléns. Nu ska jag ut i kylan, vi hörs lite senare!

INSIDE

hannaojohn - 30 Nov 10 kl. 20:23

TISDAG Jag och John började kolla på julklappar i eftermiddags, tänker vara ute i god tid detta året. Jag köpte ett par varma vantar till mig själv också och ikväll ska jag leta fram den supervarma pälsen som jag köpte förra året. Glad tisdag!

JUST FOR NOW

hannaojohn - 29 Nov 10 kl. 17:41

MÅNDAG Kom precis innanför dörren tänkte träna idag men jag är så förfrusen att jag tror jag stannar här hemma i värmen. Hoppas ni har haft en fin måndag!

SPARKLE

hannaojohn - 29 Nov 10 kl. 08:24

GLITTER Jag julpyntade mina naglar igår.

?

hannaojohn - 28 Nov 10 kl. 21:46

SÖNDAG Har målat och fixat hela dagen, nu sitter vi nyduschade i soffan, har tänt en massa ljus, äter lussebullar, dricker mjölk och firar första advent. Ni har efterlyst en frågestund och eftersom jag tror jag missat att svara på en del av era frågor. Så fråga på så svarar jag efterhand i kommentarsfältet!