Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: perrobins blogg

Blogginlägg från perrobins blogg

På Umeås inne-place!

perrobins blogg - 19 Nov 14 kl. 19:03

Vi sitter på en härlig krog i Umeå som verkar vara en ganska död stad ikväll. Här ska det vara Popquiz ikväll jag känner mig lite taggad ärligt talat.

Flyger till Umeå

perrobins blogg - 19 Nov 14 kl. 15:24

Nu tar jag ett flyg till Umeå där jag ska hänga med min lillebror en kväll. Imorgon blir det besök i barndoms-byn Överklinten. Undrar om det kommit snö?

Sjukt less

perrobins blogg - 18 Nov 14 kl. 15:47

Min router har tydligen slutat fungera och det blir man ju måttligt road av. Fan provat starta om den hundra gånger. Vet inte vad nästa steg blir.

Dags att börja nu..

perrobins blogg - 18 Nov 14 kl. 12:30

Så här ett par veckor innan jag börjar om strand-säsongen nere i Australien kände jag att ett gympass kanske gör lite skillnad. Haha!

Tar selfies på jobbet...

perrobins blogg - 16 Nov 14 kl. 22:43

Jag sitter på jobbet nu och det händer ingenting så jag passar på att ta en selfie. Jag är mer ambitiös i vanliga fall men nu har jag ju ändå sagt upp mig så man kanske kan vara lite slö sista dagarna. Fan kom på att jag inte fått mitt "letter of recommendation" ännu jag kanske borde återgå till jobbet igen.

Haft en man som tittat på lägenheten..

perrobins blogg - 16 Nov 14 kl. 21:02

Hade just besök här hemma av en kille som skulle kolla på lägenheten. Jag tycker att det känns lite olustigt att ta in främmande personer till mitt hem pom jag ska vara ärlig. Det blir ju liksom lika pirrigt och nervöst som när man typ träffar killar via nätet som man bjuder hem med en gång.

Var jag en social katastrof igår på eventet?

perrobins blogg - 15 Nov 14 kl. 21:30

Hade en sjukt trevlig kväll igår på eventet som Finest anordnade på Vendelas Bistro på Sveavägen. Det bjöds på goda drinkar och massa god plockmat som åts av alla möjliga bloggare och "kändisar". Jag gick dit ensam men det är ganska skönt tycker jag för då kan man ju hänga med vem man vill istället för att känna sig bunden till någon typ?

Fick gooodiebag!

perrobins blogg - 13 Nov 14 kl. 22:58

Wieee! Burberry halsduk och grejer!

M

perrobins blogg - 13 Nov 14 kl. 22:20

Bokade flyg till Melbourne!

perrobins blogg - 13 Nov 14 kl. 00:12

Bokade precis flygresan till Melbourne. Åker som tidigare beräknat den 9e December. Satt och velade lite fram och tillbaka mellan om jag skulle ta den billigaste resan men i sådana fall behöva byta flyg två gånger och få en total restid på 30 timmar eller om jag skulle ta ett dyrare men lite smidigare flyg.

Blev drogad i Berlin.

perrobins blogg - 12 Nov 14 kl. 01:36

Anledningen till att jag tagit en liten bloggpaus är att jag blev drogad i Berlin. För en oskuldsfull bög som jag så blev det traumatiskt värre och jag ska återkomma till det. Först en liten resumé!

Ätit turkiskt!

perrobins blogg - 06 Nov 14 kl. 22:09

Varit på en mysig turkisk restaurang och briljerat med att jag kan språket så bra. Älskar när de är övertygade om att antingen min mamma eller pappa måste vara turk. :) Åt köfte, börek, kebab och massa gott.

Dags lämna hotellrummet!

perrobins blogg - 06 Nov 14 kl. 19:52

Efter vi checkade in igår kom det över lite vänner här från Berlin. Bland annat två mumsiga killar som jag trodde var hetero men de var redo att omvändas. Den ena såg liksom ut som en härlig white trash Svenne från typ Upplands Väsby jag älskade honom verkligen.

Guess what I just did?

perrobins blogg - 05 Nov 14 kl. 13:59

Vart är mitt liv påväg nu?

perrobins blogg - 05 Nov 14 kl. 01:49

Jag har oerhört blandade känslor i kroppen just nu. Å ena sidan såklart sjukt glad över allt med lägenheten och att den äntligen är ombildad. Det är en affär som rent ekonomiskt snarare påminner om en lotto-vinst så givetvis bubblar det liksom i hela kroppen när jag tittar på de slutgiltiga papper som kom hem från Swedbank idag.

Återförenades med en gammal vän.

perrobins blogg - 04 Nov 14 kl. 23:02

Igår var tanken att jag skulle gå på middag och sedan bio. Jag skulle träffa en gammal vän Alex som jag inte hängt med på flera år och jag vet att han inte dricker knappt något alls nuförtiden så jag kände mig säker på att det skulle bli en lugn kväll. Det gick väl sådär.

Missbedömde jag Smail?

perrobins blogg - 03 Nov 14 kl. 22:53

Jag har alltid tyckt att Smail har ett fint ansikte. Tycker dock att det är något som inte stämmer?

OH MY GOD ITS OFFICIAL

perrobins blogg - 03 Nov 14 kl. 15:48

Jag vet inte exakt vad jag förväntat mig men det känns som att det gått alldeles för lugnt att ombilda till bostadsrätt. Lägenheten känns ju liksom likadan fast det numera är JAG som äger den. Nåväl, hälften av den iallafall.

Har avslutat en relation.

perrobins blogg - 03 Nov 14 kl. 01:39

Visst är det hemskt när man dejtat en kille och sedan kommer en kompis och bara hugger in och tror att hon ska ta över? Jag mår dåligt just nu och stänger av min mobil ett tag.  FUCK YOU ROSANNA CHARLES!

Bokat en resa till Berlin!

perrobins blogg - 01 Nov 14 kl. 21:56

Jag kände mig lite spontan och galen igår så jag bokade en resa till Berlin. Kommer vara där rekordlänge nämligen Onsdag till Måndag. Jag brukar känna mig nöjd efter ett par dagar men tror att det ska gå att hitta på något roligt alla dessa dagar också.

Dagens Span

perrobins blogg - 01 Nov 14 kl. 17:32

Årsdagen av min brors död..

perrobins blogg - 31 Oct 14 kl. 23:11

Om jag befunnit mig i Umeå så hade jag besökt min pappas och min brors grav idag men nu får jag tända ett ljus och ägna dom en tanke härifrån istället. Speciellt min bror som har årsdag för sin bortgång idag. Är exakt nio år sedan min mamma ringde mig och skrek gråtandes att han dött.

Per-Robin går på bio: John Wick!

perrobins blogg - 31 Oct 14 kl. 23:04

Igår besökte jag SF Sergel för att kolla Keanu Reeves nya film "John Wick". Eller klev jag av misstag in och såg "Equalizer" en gång till?? Ungefär den frågan satt jag med under hela filmen eftersom handlingen typ är identisk.

Han stoppade ett finger i mig..

perrobins blogg - 06 Oct 14 kl. 15:34

Jag har idag besökt en läkare för att kolla upp vad som skett angående min magutredning. Det visade sig att jag inte är allergisk mot gluten men kanske eventuellt pyttelite laktos men det tror jag inte är så mycket om jag ska vara ärlig. Ett oroväckande dåligt B12-värde och jag vet att jag inte borde men jag kommer nu att googla på "B12-brist +cancer" på Google och sedan sitta livrädd tills de nya proverna kommit.

Rosannas snygga fransar

perrobins blogg - 05 Oct 14 kl. 22:53

Det är många som undrar var Rosanna Charles gör sina fransar. Sweet Ambrosia heter stället och här är resultatet.

IS framfart

perrobins blogg - 05 Oct 14 kl. 18:26

Nu verkar det som att Islamiska Staten nått Spanien. Känns sådär..

Smail+Per-Robin=Sant

perrobins blogg - 04 Oct 14 kl. 22:03

Jag fick fjärilar i magen och lite försats i kallingarna ska jag erkänna när PH-Smail taggade mig i en kommentar på FB. Nu VET jag att han gillar mig. Dock har jag lite svårt att känna mig trygg och säker på honom.

Brottas med bånge?

perrobins blogg - 04 Oct 14 kl. 04:32

Hittade den här bilden och tänkte apropå UFC-tävlingen som är i helgen ifrågasätta om det inte är svårt att vara tuffa killar som ska slåss mot varandra om den ena helt plötsligt får en sån här halv bånge?

Gone Girl

perrobins blogg - 04 Oct 14 kl. 02:07

Jag var på bio idag och eftersom "Gone Girl" hade premiär tänkte jag att det passade bra att se den. Dock verkade den sjukt seg på trailern och det brukar ju vara tvärt om men filmen var faktiskt sjukt mycket bättre än vad jag förväntat mig. Kvinnan från SF presenterade den som en riktigt nagelbitar-thriller och jag vet inte om jag skulle hålla med ärligt talat.

Hur sexig är inte Nick Jonas i kallingar??

perrobins blogg - 03 Oct 14 kl. 01:12

När jag var liten pojke på cirka 12-13 år var jag typ kär i Mark Wahlberg. Minns hur sugen jag blev när jag såg kalsongreklamen som han gjorde med Calvin Klein. Om ni minns den där han greppar tag om sitt skrev?

Skandaler från D Brand-eventet..

perrobins blogg - 03 Oct 14 kl. 01:02

Sa ju att jag blev medbjuden av Alexandra på ett event som D-Brand anordnade. Det var riktigt snyggt uppstyrt och det var kul att se att de numera har ganska stort sortiment på kläder.  Fick en svart mössa som jag nog kommer hinna använda innan jag flyttar till sommaren nere i Australien.

Att gräva i sitt eget bajs.

perrobins blogg - 01 Oct 14 kl. 23:05

Jag har länge känt att jag antagligen är intolerant mot något. Utan att veta exakt vad det är så har jag ändå känt att min mage nog inte mår helt hundra alla gånger. Med anledning av detta har jag startat en utredning på vårdcentralen där man gör olika tester för att ta reda på vad det är för fel.

Event med D-Brand!

perrobins blogg - 01 Oct 14 kl. 18:47

Ska på event med klädmärket D-Brand. De fina bröderna David och Damon Pirzadeh som bjuder på fest. Alexandra var väl den de egentligen ville ha dit eftersom det är via henne jag blev inbjuden men jag tackar aldrig nej till att hänga med snygga iranier.

Vad skulle du göra om du såg någon pissa på en hemlös?

perrobins blogg - 01 Oct 14 kl. 01:21

Häromdagen bara så blev jag sjukt irriterad då jag såg en man ligga helt utslagen efter för mycket alkohol. Han låg på en bänk nere i tunnelbanan och anledningen att jag blev irriterad hade givetvis inget med detta i sig att göra. Det som gjorde mig arg var att en kille stod en bit ifrån och filmade honom.

Borde jag väntat med att berätta?

perrobins blogg - 30 Sep 14 kl. 23:59

Jag har planerat att flytta ett år till Melbourne för att köra stand up på Engelska ganska länge. Precis innan det blev 100 % klart med ombildningen var jag nära att säga upp mig för jag tänkte att jag säkert skulle hinna vara borta ett år innan det på riktigt skulle bli av. Tur att jag inte gjorde så för hade jag sagt upp mig precis innan allt blev klart så hade jag ju inte kunnat köpa lägenheten och nu göra mitt livs affär.

Varför skiter man i vissa kompisar som man ändå gillar?

perrobins blogg - 30 Sep 14 kl. 23:29

Jag mötte upp Rosanna Charles idag. Ni minns hon den starka karaktären vi känner igen från olika program så som "Lyxfällan" och ja ...egentligen var det väl bara det.

Det närmar sig!

perrobins blogg - 30 Sep 14 kl. 16:37

Ligger och öppnar lite uppiggande brev som kommer nu och då om ombildningen som känns väldigt nära nu. I Oktober skickar tydligen Swedbank ut alla papper som ska signas. Undrar om det är några som på riktigt tackat nej till denna affär och tänker fortsätta hyra som vanligt.

Badtunna och misshandel

perrobins blogg - 29 Sep 14 kl. 16:28

Jag följde med brorsan på en fest som kändes sjukt mycket Umeå i Lördags. Den var på något som kallas "Bräntbergs-stugan" och utanför stod en badtunna och inne var ett dansgolv samt en bar där man kunde köpa öl för 20 kronor. Kan tycka att det är ganska kul att göra något som verkligen är något annorlunda jämfört med vad man är van vid i Stockholm.

Bröllopet

perrobins blogg - 27 Sep 14 kl. 20:29

Var på det snabbaste bröllopet Ever idag! Mamma och hennes man Henrik gifte sig borgerligt och det tog typ 2 minuter. Lagom lång tid för ett bröllop.

Familje-helg i Umeå!

perrobins blogg - 26 Sep 14 kl. 13:29

Min mamma ska gifta om sig med sin man som hon varit tillsammans med flera år. Egentligen en ganska liten tillställning men det är en rolig anledning för oss i familjen att samlas lite. Min brorsa skulle fyllt 30 år i dagarna så om han levt hade vi förmodligen också haft fest.