Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: ~ Stina-Lee ~

Blogginlägg från ~ Stina-Lee ~

Ett annorlunda möte

~ Stina-Lee ~ - 19 May 11 kl. 11:56

Vilken sovmorgon! Klockan är snart tio och här sitter jag i godan ro och äter frukost medan Mayia fortfarande snarkar gott, hah, lite lyxigt. Snart blir det high life i stugan igen så tänkte ta tillfället i akt nu och berätta om en konstig sak som hände ...

Morgonstund har guld...

~ Stina-Lee ~ - 17 May 11 kl. 10:00

Äter ägg i min söta Falby-kopp, premiär faktiskt.Efter några oerhört tomma veckor utan färska blommor på bordet står där nu en vit-grön bukett, gud vad mycket det gör. Jag har dessvärre glömt vad de heter, kan någon hjälpa mig?

Dagens outfit

~ Stina-Lee ~ - 14 May 11 kl. 17:31

Broderad blus med spetsdetaljer, Vero Moda. Jeans, Dbrand. Halsring, Items by Johanna.

Heeej, heeej!

~ Stina-Lee ~ - 13 May 11 kl. 09:32

Sitter vid datorn en sväng medan Mayia jobbar med sitt. Hörde precis ett "heeej heeej" från badrummet, gick och tittade genom dörrglipan och där satt hon i duschen och vinkade - med min blöta gamla skrubbhanske på. HAHA!

förgätmigej.

~ Stina-Lee ~ - 12 May 11 kl. 23:02

Bjuder på ett gäng fina bilder från dagen, blom-motiv är bland de roligaste att fota tycker jag. Plockade en liten minibukett till er. ♥ Min outfit, om någon undrar, bestod av jeans från Lindex, broderad tunika från Cubus och min mockaväska med fransar ...

Påminnelse!

~ Stina-Lee ~ - 12 May 11 kl. 09:10

God morgon, fina läsare. Ville vara påminna om tävlingen där ni har chansen att vinna en sprillans ny Sony Ericsson Xperia arc. Tre dagar kvar!

stinalee.se

~ Stina-Lee ~ - 10 May 11 kl. 22:00

Systrar ♥ Efter flera års troget bloggande på denna portal känner jag mig redo att stå på egna ben. För er innebär detta ingen större förändring, mest bara jag som ska vänja mig vid ett helt nytt bloggverktyg och det känns jädrigt vemodigt ska jag säga, ...

Chihuahua/pitbull

~ Stina-Lee ~ - 10 May 11 kl. 18:56

Kom precis från lekparken. Den kokade av barn i olika åldrar varav en liten flicka som hade sin hund med sig, en ursöt vit liten sak som var på pricken lik Charlie bortsett från några bruna fläckar. Är det en chihuahua eller har hon/han någon mer ras i ...

Gå upp i vikt - tips

~ Stina-Lee ~ - 08 May 11 kl. 17:42

Vill man lägga på sig är det allra viktigaste att äta bra och mycket, ofta mer än vad man redan gör fast att man tror att det redan är nog. Jag är smal och trivs inte alls särskilt bra med det men gör heller inga större kraftansträngningar för att gå upp ...

Tunnhårig.

~ Stina-Lee ~ - 07 May 11 kl. 11:02

Jag fick för mig att rensa golvbrunnen förut och jädrar (!) sicket hollywood-svall jag fick med mig upp, haha. Snälla någon, säg att inte allt det där är mitt!?

Vinn nya Xperia arc från Sony Ericsson

~ Stina-Lee ~ - 06 May 11 kl. 23:25

Jag har fått den stora äran att testa mobilen under en tid nu och jag menar verkligen allvar (visst är det i samarbete med Sony Ericsson men jag skulle aldrig aldrig skriva gott om en produkt som jag personligen inte tycker bra om och det hoppas jag att ...

So twenty-four

~ Stina-Lee ~ - 06 May 11 kl. 10:59

we ♥ itDå var man en fot närmare grava, hehe. Detta är tydligen värt att firas för nu ska vi ut på något som jag inte har en aning om vad det är, mer än att jag ska vara klar för "avgång" om typ en kvart. Spännande!

Junibebis.

~ Stina-Lee ~ - 05 May 11 kl. 23:37

Spanat efter krukor och blommor till uteplatsen, gud vad mycket fint det finns.Zink är snyggt.Dina, min vän sedan förskolan, är på besök.

Vårfrächt!

~ Stina-Lee ~ - 05 May 11 kl. 09:20

Söta vår-nyheter från Gunry. Jag älskar deras flytande tvålar, doftar helt underbart. Fint jag har pimpat flaskorna med blommor va, hihi.

Sony Ericsson Xperia arc

~ Stina-Lee ~ - 04 May 11 kl. 10:34

Vad tycker ni om bilderna? Med tanke på skärpan och den fina färgupptagningen skulle man kunna tro att de är tagna med min systemkamera men nej, de är faktiskt tagna med Sony Ericssons nya Xperia arc. Jag har inte hunnit testa mobilen mer än några dagar ...

Safaristyle.

~ Stina-Lee ~ - 03 May 11 kl. 20:21

Dagens outfit. Min mockaväska med fransar från Topshop, rymmer det allra viktigaste och så smidig att bara slänga över axeln när man ska iväg. Älskar den!

Lekparken

~ Stina-Lee ~ - 02 May 11 kl. 16:54

Nu har kidsen fått leka av sig lite...

Through the lens.

~ Stina-Lee ~ - 01 May 11 kl. 22:04

Helgen tillsammans med de bästa. Valborg spenderades i vackra Lund som fullkomligt kokade av glada studenter. Stämningen var på topp och fasen vad schysst det är att sitta där, på en uteservering i gassande sol, med sin cola/cider och bara blicka ut över ...

Shoppiloppat.

~ Stina-Lee ~ - 01 May 11 kl. 15:38

Mamman har shoppat - till sig själv. Tjoho!Har just vinkat av halva gänget, mormorn är kvar ett par dagar till.

Fredagsblommor

~ Stina-Lee ~ - 29 Apr 11 kl. 18:22

Allas våra tulpaner är slut för säsongen så denna fredag slår jag på stort med en härlig pion-bukett med lite extra grönt. Jättefräscht! Helskön utedag med familjen, underbart att ha mamma och de andra här.

Angående min bloppis!

~ Stina-Lee ~ - 28 Apr 11 kl. 18:55

Först och främst vill jag tacka för visat intresse, sedan vill jag uppmärksamma något!Jag blev just kontaktad av en tjej vid namn Ida, som berättade att hon under dagen fått sex falska mail av "mig" där hon blev tillfrågad om hon ville köpa jackan (som ...

18-månaderskontroll

~ Stina-Lee ~ - 27 Apr 11 kl. 12:31

Mayia är inte ett dugg förstjust i BVC, hon skrek som om det gällde livet och ville inte för allt i världen visa vart magen satt någonstans, inte näsan heller och bygga med klossar, hah, det kunde de ju glömma på en gång. Väga, mäta, klämma, lyssna och ...

Kvällsblogg.

~ Stina-Lee ~ - 26 Apr 11 kl. 21:01

Efter massa lek och en varm kvällsdusch stupade Mayia i säng, med blött hår och allt. Jag fick således föna det torrt, medan hon sov. Haha!

I brist på trädgård

~ Stina-Lee ~ - 25 Apr 11 kl. 23:51

Dessa sötsaker gick jag förbi förut, förutom liljekonvalj och rosor är vitsippor mina favoritblommor. Så himla fina! Jag tänker på min morfar när jag ser dem.

Bloppis.

~ Stina-Lee ~ - 24 Apr 11 kl. 22:00

Nu har jag tagit tjuren vid hornen och städat min kaosartade garderob. Puh, det tog sin lilla tid ska ni veta men nu känns det bra! Jag fick ihop en kasse med kläder och skor som jag inte använder så tänkte kolla intresset med er först innan jag slänger ...

Kärt återseende

~ Stina-Lee ~ - 23 Apr 11 kl. 23:01

Dagen har spenderats med Marlene, fina Marlene. Det var inte igår! Hon är tillbaka i Skåne över helgen så vi passade på att styra upp en liten date.

"Börja sälj inredning, jag hade köpt direkt!"

~ Stina-Lee ~ - 21 Apr 11 kl. 13:41

Kommentarer trillar in och jag kan inte låta bli att spinna vidare på tanken - är det verkligen så? Isåfall är det tänkt att jag inom en snar framtid ska besöka ett par showrooms med heminredning och är det av seriöst intresse så finns ju faktiskt ...

Fattigmanssilver och pappersrosor

~ Stina-Lee ~ - 20 Apr 11 kl. 23:09

En ny pärla i min fattigmanssilver-samling, en så kallad kottelykta som med värmeljus i sprider ett fantastiskt sken. Mysfaktorn är hög! De små pappersrosorna intill är resultatet av min pysselstund igår, köpte dem styckevis men parade ihop dem till en ...

Bakteriehärd

~ Stina-Lee ~ - 20 Apr 11 kl. 18:51

Dessa fina magneter pryder vårt kylskåp. ♥Fick för mig att jag skulle rensa lite lätt i kylskåpet förut inför storhandling ikväll men efter närmare inspektion var det så jäkla grisigt att det slutade med fullständig sanering. Nu är det skinande rent och ...

Inbakad luggfläta

~ Stina-Lee ~ - 19 Apr 11 kl. 23:39

En slarvig inbakad (eller är den utbakad?) luggfläta. Jag är inte så duktig än men övning ger färdighet och ju fler jag gör desto lättare och bättre blir det.

Vårblomman.

~ Stina-Lee ~ - 18 Apr 11 kl. 15:57

Mayias vårjacka från The BRAND. Hon ser ut som en riktig liten mini-fashionista när hon knatar omkring i den tillsammans med världens finaste sjal från Nordljus (en personlig favorit på inredningsfronten ♥) egna märke Lucky Lina. Jag köpte den till mig ...

I detta ögonblick:

~ Stina-Lee ~ - 16 Apr 11 kl. 17:06

Nu ska jag ställa mig och skala potatis - det vankas gratäng ikväll. Vad ska ni hitta på för smarrigt?

Bloggchatten

~ Stina-Lee ~ - 15 Apr 11 kl. 00:00

Chatta med mig och andra läsare bland kommentarerna som jag godkänner löpande. Ni uppdaterar sidan genom att trycka f5. Såg ni debatt ikväll, tusentals sjuka människor blir utförsäkrade och står helt utan hjälp, även från den institution som är tänkt att ...

Glasburkar

~ Stina-Lee ~ - 14 Apr 11 kl. 21:24

Både dekorativt och väldigt praktiskt med denna typen av förvaring. Jag har sett liknande burkar i olika inredningsbutiker men de har då kostat långt över hundralappen styck vilket jag kan känna är för mycket för något som lätt går att hitta billigare. ...

Hur kan du ha sådan ordning och reda hemma jämt?

~ Stina-Lee ~ - 13 Apr 11 kl. 23:18

Svar: Det kan jag inte. Varsågoda och ta er en kik i min trendiga garderob till exempel. Det har nu gått så långt att jag drar mig från att öppna skiten, och ni frågar efter fler outfits...

Melamin.

~ Stina-Lee ~ - 13 Apr 11 kl. 14:56

Falby hittar ni hos Lillatussilago.se - klicka på länken för att besöka butiken.Kom nyss in från en regnig promenad med lillan och hunden.

Har smak något med kön att göra?

~ Stina-Lee ~ - 12 Apr 11 kl. 15:37

Överkastet "Rose" från Carlssoninterior.se - klicka på länken för att komma till butiken.Visst blev det fint?

Västgöta-tråden

~ Stina-Lee ~ - 12 Apr 11 kl. 12:39

Tänk om enn hade skrevet som enn tala, då sulle no inte ena mänska förstå va enn mena. Män dä ä la rooolit mä dialäktär så enn hör varifrå fôlk kômmer, elle va säger i? Hehe.

Klart en sa lyxa te't om en kan...

~ Stina-Lee ~ - 10 Apr 11 kl. 12:30

Smulan sover sin lunch-nap och medan hon gör det passar jag på att läsa Tove hem & trädgård, har hällt upp ett stort glas ramlösa smultron som står och bubblar här intill. Ah! Denna vecka har vi lila tulpaner på bordet, så fint så fint.

Broderad spets

~ Stina-Lee ~ - 09 Apr 11 kl. 00:00

Äntligen har jag gömt undan vår fula madrass med en sängkappa och vilken skillnad det blev - riktigt ombonat, romantiskt och sött. Jag älskar broderad spets och köpte matchande örngott, påslakan får vänta. Nya lampfoten med tygskärm står på plats, fint ...