Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

iFixit plockar isär Apple Watch Series 7

Feber.se - 22 Oct 21 kl. 08:30

Tillsammans med produktdesigner Apple har släppt en ny smart klocka och givetvis har gänget på iFixit bestämt sig för att se hur enheten ser ut på insidan. Den här gången verkar det vara en liten specialare då de pillat på Watch Series 7 tillsammans med den före detta Apple-designern Tobias för att ge oss mer intressant information om klockan. När det kommer till hur lätt enheten är att laga så landar klockan på stabila 6 av 10. Förhållandevis högt betyg för att vara en Apple-produkt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Google Pixel Watch 2 sägs erbjuda Snapdragon istället för Exynos

Swedroid.se - Allt om Google Android - 30 May 23 kl. 20:55

Google introducerade sin första smartklocka i höstas: Pixel Watch. Enligt rykten kommer vi få se uppföljaren Pixel Watch 2 i samband med lanseringen av Pixel 8 i höst. Första Pixel Watch drivs av Exynos 9110 – ett chipp som vid lanseringen av klockan var drygt fyra år gammalt.

Belkin släpper powerbank med snabbladdning för Apple Watch

Feber.se - 26 May 23 kl. 09:00

Samtidigt som den laddar en iPhone Belkin har visat upp en ny powerbank med vilken det är möjligt att snabbladda både en Apple Watch och en iPhone samtidigt. Belkins "BoostCharge Pro" har ett batteri på 10.000mAh och kan trådlöst snabbladda de Apple Watch-modeller som har stöd för det med 7.

Apple släpper trailer för Hijack

Feber.se - 25 May 23 kl. 15:10

Idris Elba i kapardrama Apple släppte precis trailern för den kommande tv-serien Hijack där Idris Elba spelar huvudrollen som Sam Nelson. Tv-serien består av sju delar och i serien får vi i "realtid" följa en flygplanskapning där Nelson får bli en slags förhandlare med förhoppning om en lycklig upplösning av dramat. Hijack börjar sändas på Apple TV+ 28 juni.

Samsungs Galaxy Watch 6 Classic läcker

Feber.se - 24 May 23 kl. 17:15

Den klassiska vridbara boetten återvänder Så här kommer sannolikt Samsungs kommande Galaxy Watch 6 Classic att se ut, enligt OnLeaks. Den kanske största nyheten skulle i sådant fall vara att den vridbara boetten, som funnits på tidigare Samsung-klockor, skulle göra en comeback efter att ha varit borta någon generation. Vad gäller namnet så verkar det som att klockan är en sorts uppföljare till förra årets Galaxy Watch 5 Pro, trots namnbytet till "Classic".

Ryktesbilder på Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Swedroid.se - Allt om Google Android - 24 May 23 kl. 08:30

Så här ser Samsungs kommande smartklocka Galaxy Watch 6 Classic ut enligt OnLeaks. Bilderna är inte officiella utan har skapats av källan. Klockan sägs erbjuda en fysiskt vridbar boett.

Apple vill förlita sig mindre på Samsungs skärmar

Feber.se - 23 May 23 kl. 10:30

Är microLED räddningen? Apple vill börja massproducera nästa generations skärmar för att minska beroendet av rivalen Samsung och öka kontrollen över tillgången av den viktiga komponenten, rapporterar Nikkei Asia. Apple har spenderat mycket på utvecklingen av microLED-skärmar under det senaste decenniet och planerar att utföra tillverkningsprocessen på egen hand med partners, likt sina chip.

Logitech samarbetar med iFixit för reparationer

Feber.se - 18 May 23 kl. 18:00

Användare kan snart beställa reservdelar och reparationsguider Logitech är det senaste företaget att annonsera ett samarbete med DIY-specialisterna iFixit, som ska göra det enklare för användare att reparera sina egna prylar. De två företagen ska erbjuda sådant som reservdelar, batterier och reparationsguider för produkter som nått slutet av sin garanti. Satsningen börjar i sommar då det kommer att finnas reservdelar till produkter som MX Master och MX Anywhere att köpa hem.

Snart försvinner Messenger från Apple Watch

Feber.se - 12 May 23 kl. 11:15

Varför är plattformen så oattraktiv? Med användare kommer utvecklare, kan man tycka. Och användare har ju Apple Watch, uppskattningsvis så har man sålt runt 200 miljoner klockor sedan starten.

Apple släpper nytt Apple Watch Pride Edition-armband

Feber.se - 09 May 23 kl. 20:30

Tillhörande iPhone-bakgrund släpps med iOS 16.5 nästa vecka Apple fortsätter att släppa Apple Watch-armband som hyllar HBTQ+-rörelsen. Det senaste bandet är av sorten sportband och finns i storlekarna 41 och 45 mm och passar till Apple Watch Series 3 och senare.

Nästa Apple Watch sägs få uppgraderad processor

Feber.se - 09 May 23 kl. 09:30

För första gången på tre år Trots att Apple har uppgraderat numren i sina S-chip varje gång man släppt en ny Apple Watch har den smarta klockan egentligen inte fått några uppgraderingar när det kommer till prestanda sedan Apple Watch Series 6 med S6, som släpptes 2020. Det verkar det dock bli ändring på senare i år. Enligt tillförlitliga Mark Gurman ska årets Apple Watch få ett nytt chip som baseras på samma arkitektur som A15-chippet som satt i iPhone 13-serien.


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - 01 Jun 23 kl. 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - 31 May 23 kl. 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - 31 May 23 kl. 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.