Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från HanaPee

instabila tjejen

HanaPee - 17 Feb 12 kl. 18:54

Alltså. Har legat hemma och sovit hela dagen. Har haft ont i kroppen och inte orkat rört mig från min grop i soffan....  Men nu börjar jag känna mig väldigt psykiskt instabil hehehehehheeeeee..... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tjejen på skolgården

Bokbloggar - 03 Dec 17 kl. 16:26

Hon väntar på sitt barnbarn – men får nej

Nyhetspressen - 10 Jan 17 kl. 22:00

Föräldralösa Iftaah från Somalia vill komma till mormor Alia Sharif som bor i Nyköping sedan tre år tillbaka. Men Migrationsverket accepterar inte hennes dokument på grund av den instabila situationen i Somalia..

Paows kille gjorde fel men det är tjejen som Paow väljer att hänger ut

Gossips.se - 13 Nov 16 kl. 22:57

Tidigare i veckan så hängde Paow ut en tjej på snapchat för att hon hade skrivit med Paows pojkvän vilket Paow inte gillade. Nu berättar Paow att hon vart svartsjuk för att hennes pojkvän pratade med den andra tjejen om att dom skulle träffas när dom är i Thailand då det var där dom träffats förra gången. Paows läsare förstår inte varför Paow går på tjejen då det är hennes kille som gjort fel och skrivit med sitt gamla kk om att ses igen.

Den lilla rödhåriga tjejen – har avlidit

Nyhetspressen - 24 Aug 16 kl. 14:21

Donna Wold, inspirationen bakom "Snobben"-figuren Den lilla rödhåriga tjejen, har avlidit..

Fantastisk Dark Souls 3-bild skapas på griffeltavla

Feber.se - 18 Mar 16 kl. 21:30

Tjejen har grymma skills De flesta använder griffeltavlor för anteckningar. Den här tjejen använder den för att skapa konst och i videon ovan kan ni se hur en maffig bild från Dark Souls 3 växer fram. Rätt och slätt imponerande.

Lagning av Mosuldammen dröjer

UNDERBARACLARA - 14 Mar 16 kl. 12:58

De italienska ingenjörer som anlitats för att förhindra en kollaps av Mosuldammen i Irak behöver minst två månader för att undersöka dammen. Före det kan inga större underhållsarbeten dras i gång. De behöver ta in specialutrustning för att fylla de luckor som orsakats av erosion, enligt en talesperson för Iraks vattendepartement.

Svenska turister väljer bort Turkiet

Nyhetspressen - 14 Feb 16 kl. 11:26

Turkiet har varit svenskarnas favorit i många år. Men det instabila säkerhetsläget i landet får konsekvenser.– Vid alla sådana här konflikter så minskar oftast resandet, säger Hans Remvig, analytiker..

Paow fick stryk på krogen

Gossips.se - 14 Dec 15 kl. 08:26

Ännu en gång så har Paow hamnat i blåsväder och senast var i onsdags förra veckan. Paow berättar nu om hur tjejen som jobbar i baren på Solidaritet flög på henne och började slå henne. Anledningen ska ha varit att Paow fått veta av sitt x att han hade haft sex med tjejen i baren som är ihop med Paows kompis vän.


Fler inlägg från HanaPee

NY SAJTEN KLAR.

HanaPee - 20 Mar 12 kl. 17:57

www.hanapee.

Snart...

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 22:53

Snart lanseras nya WWW.HANAPEE.

förberedelser

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 19:05

Så här ser jag ut när jag tänker på alla ni goooooooofanz som peppar i förra inlägget. TACK! Tillsammans sprider vi kärlek och blir till små Dalai Lamor som gör världen till en bättre plats lalalallalalalallaalallalala aaaaldrig kommer haaaaaatet att *vinna*.

"jag är inte rasist... men"

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 13:57

Idag när jag i vanlig ordning loggande in på Facebook möttes jag av bektant som länkat till DEN HÄR artikeln samt påbörjat en fullkomligt häpnadsväckande diskussion i kommentarsfältet. Jag tycker det är VIKTIGT att ifrågasätta när människor går i gång på det här sättet.Eftersom allt material på Facebook är offentligt och att man med bild och namn väljer att gå ut med sina åsikter, så väljer jag helt enkelt att publicera detta nedan.

Trayvon Martin

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 12:56

Kolla på detta. Så sjuk historia att man blir livrädd.

lyx

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 09:31

På jobbet har vi ett kylskåp som gör IS. Ett sånt där kylskåp jag drömde om som barn. Det, himmelsäng, jacuzzi och utomhuspool var något jag förknippade med LYX.

kill them with kindness, eller?

HanaPee - 18 Mar 12 kl. 22:20

Jag har hållit mig utanför den HÄR armhålsdebatten lite för att jag helt enkelt har varit för arg. Men nu har det gått en vecka och jag börjar ta mig samman och känner mig tillräckligt lugn för att kunna skriva ett naynserat inlägg som sätter ord på det jag tänker.På HÄR sidan har man samlat alla facebookanvändare som skriver elaka, vulgära, obildade och fullkomligt sinnessjuka saker om behåring, feminister och kvinnor rent allmänt FRÅN SINA EGNA PRIVATA FACEBOOKANVÄNDARE.

nytränad

HanaPee - 18 Mar 12 kl. 19:43

God afton fanz Har precis duschat efter ett träningspass med min gode vän Frida. Hon hetsade mig vilket gjorde att jag tog ut mig rejält. Som ni kanske ser i mitt ansikte......

två dagar kvar

HanaPee - 18 Mar 12 kl. 14:55

TVÅ DAGAR KVAR TILL NYA HANAPEE.COM........Vad har ni för förväntningar?

ännu en dag

HanaPee - 18 Mar 12 kl. 11:20

...Jag vaaaknar upp igen... naaaaaken vid min tv som viiisaar jooooordeeen.

intervju med mig själv

HanaPee - 17 Mar 12 kl. 19:40

Eftersom jag numera vandrar omkring och kallar mig själv för journalist har jag idag tagit tillfället i akt för en inbokad intervju med mig själv. Hej Hanna, hur är läget? – Hej, jo det är rätt bra, man skulle kunna säga att jag "kämpar på".

sittin' on the toilet with no hands

HanaPee - 17 Mar 12 kl. 17:08

HALLÅ FANZ! Jag gör nu en uppdatering från porslinstronen. Var längesedan jag skrev innifrån dessafyra kaklade väggar.

vad jag ska göra hela dan

HanaPee - 17 Mar 12 kl. 11:26

SPELA NYA "THE SIMS 3 I RAMPLJUSET" !!!!!!!!

god morgon läzisar

HanaPee - 17 Mar 12 kl. 11:05

Det här var typ min femtioelfte gäsp!! Hehe minns ni när man använde sånna tuffa uttryck? Femtioelfte liksom.

Nyjackis

HanaPee - 16 Mar 12 kl. 19:09

Här är bättre bild på nya skinnisen från samsoe samsoe.