Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från HanaPee

morgonlåt

HanaPee - 13 Aug 11 kl. 10:14

Vet att jag skrivit om denna låt förr, men det är helt sjukt att jag i tre års tid har haft den här låten i huvudet VARJE MORGON då jag vaknar?????? Och allt är Antons fel. Han började göra det till nån slags liten tradition med att sjunga denna låt en morgon för tre år sedan. Han fortsatte i kanske två veckor. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Crimes of Paris

Bank o Niva - 07 Jan 15 kl. 14:12

En onsdag i Frankrike. Semester, morgonlöpning, vi skulle gå ut och promenera en sväng genom butikerna under den första dagens vinterrea. Solen skiner, havet ligger blankblått därute, allt är som det borde.

Morgonlöpning med backintervaller

Spark i baken - träning, kost och hälsa - 24 Aug 14 kl. 10:17

Sex kilometers löpning med några avslutande backar startade min söndag. Väldigt skönt. Nu ska jag och mina härliga endorfiner gå på galapremiären av Flygplan 2 med Charles.

Som man bäddar …

Spark i baken - träning, kost och hälsa - 02 Jul 13 kl. 08:42

… får man ligga. Om jag skulle ha glömt vilka muskler jag tränade i gymmet igår påminner min kropp mig. Träningsvärk all over the place!

Morgonlöpning på Djurgården

Spark i baken - träning, kost och hälsa - 25 Sep 12 kl. 19:03

Förra hösten bjöd Icebreaker in journalister och bloggare till morgonlöpning med Lisa Blommé från Running Sweden, visning av kommande kollektion och god frukost. Imorgon bitti är det dags igen. Tyvärr kommer jag inte kunna springa denna gång, men jag tänker i alla fall ta en promenad längst vattnet, inspireras och få en bra start på dagen.

Morgonlöpning

Spark i baken - träning, kost och hälsa - 20 Nov 11 kl. 08:17

Sent igår eftermiddag kom vi äntligen hem. Och efter en lugn kväll, en skön natts sömn och åtta kilometer löpning innan solen gick upp känner jag mig pigg och glad. Under löprundan lyssnade jag igenom min nya cykelklass som har premiär imorgon bitti.

Morgon löptur i solen.

Att leva i Monaco som ung. - 29 Oct 11 kl. 10:38

Jag hade tänkt att skippa morgonlöpningen men negativ energi på morgonen fick mig att bege mig ut endå. Det fick bli 5km rundan. Jag förbättrar min tid varje gång känns det som.

Morgonläsning

Foki - 19 Aug 11 kl. 09:15

Hello. Klockan börjar närma sig 14:00 här borta, och lilla jag ligger fortfarande kvar i sängen och latar mig. Jag borde ha stigit upp för länge sedan, men jag känner mig en aning halvseg idag, ungefär som att jag har drabbats av feber eller förkylning.

Morgonlöpning innan regnet

Spark i baken - träning, kost och hälsa - 25 Jul 11 kl. 08:46

Jag och Charles hann med en tidig morgonjogg innan regnet. Tio minuter gång, trettio minuter löpning. Avslutade med stretch och magträning.

Morgonlöpning

Spark i baken - träning, kost och hälsa - 30 Jun 11 kl. 07:10

God morgon! Jag promenerar och Charles halvsover i vagnen. Möter en massa löpare och hoppas att jag också snart får ta en runda.


Fler inlägg från HanaPee

NY SAJTEN KLAR.

HanaPee - 20 Mar 12 kl. 17:57

www.hanapee.

Snart...

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 22:53

Snart lanseras nya WWW.HANAPEE.

förberedelser

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 19:05

Så här ser jag ut när jag tänker på alla ni goooooooofanz som peppar i förra inlägget. TACK! Tillsammans sprider vi kärlek och blir till små Dalai Lamor som gör världen till en bättre plats lalalallalalalallaalallalala aaaaldrig kommer haaaaaatet att *vinna*.

"jag är inte rasist... men"

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 13:57

Idag när jag i vanlig ordning loggande in på Facebook möttes jag av bektant som länkat till DEN HÄR artikeln samt påbörjat en fullkomligt häpnadsväckande diskussion i kommentarsfältet. Jag tycker det är VIKTIGT att ifrågasätta när människor går i gång på det här sättet.Eftersom allt material på Facebook är offentligt och att man med bild och namn väljer att gå ut med sina åsikter, så väljer jag helt enkelt att publicera detta nedan.

Trayvon Martin

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 12:56

Kolla på detta. Så sjuk historia att man blir livrädd.

lyx

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 09:31

På jobbet har vi ett kylskåp som gör IS. Ett sånt där kylskåp jag drömde om som barn. Det, himmelsäng, jacuzzi och utomhuspool var något jag förknippade med LYX.

kill them with kindness, eller?

HanaPee - 18 Mar 12 kl. 22:20

Jag har hållit mig utanför den HÄR armhålsdebatten lite för att jag helt enkelt har varit för arg. Men nu har det gått en vecka och jag börjar ta mig samman och känner mig tillräckligt lugn för att kunna skriva ett naynserat inlägg som sätter ord på det jag tänker.På HÄR sidan har man samlat alla facebookanvändare som skriver elaka, vulgära, obildade och fullkomligt sinnessjuka saker om behåring, feminister och kvinnor rent allmänt FRÅN SINA EGNA PRIVATA FACEBOOKANVÄNDARE.

nytränad

HanaPee - 18 Mar 12 kl. 19:43

God afton fanz Har precis duschat efter ett träningspass med min gode vän Frida. Hon hetsade mig vilket gjorde att jag tog ut mig rejält. Som ni kanske ser i mitt ansikte......

två dagar kvar

HanaPee - 18 Mar 12 kl. 14:55

TVÅ DAGAR KVAR TILL NYA HANAPEE.COM........Vad har ni för förväntningar?

ännu en dag

HanaPee - 18 Mar 12 kl. 11:20

...Jag vaaaknar upp igen... naaaaaken vid min tv som viiisaar jooooordeeen.

intervju med mig själv

HanaPee - 17 Mar 12 kl. 19:40

Eftersom jag numera vandrar omkring och kallar mig själv för journalist har jag idag tagit tillfället i akt för en inbokad intervju med mig själv. Hej Hanna, hur är läget? – Hej, jo det är rätt bra, man skulle kunna säga att jag "kämpar på".

sittin' on the toilet with no hands

HanaPee - 17 Mar 12 kl. 17:08

HALLÅ FANZ! Jag gör nu en uppdatering från porslinstronen. Var längesedan jag skrev innifrån dessafyra kaklade väggar.

vad jag ska göra hela dan

HanaPee - 17 Mar 12 kl. 11:26

SPELA NYA "THE SIMS 3 I RAMPLJUSET" !!!!!!!!

god morgon läzisar

HanaPee - 17 Mar 12 kl. 11:05

Det här var typ min femtioelfte gäsp!! Hehe minns ni när man använde sånna tuffa uttryck? Femtioelfte liksom.

Nyjackis

HanaPee - 16 Mar 12 kl. 19:09

Här är bättre bild på nya skinnisen från samsoe samsoe.