Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från DEWIDE - sveriges stolthet..typ

nakenchock?!

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 24 Sep 11 kl. 23:48

 Hittade precis den här gamla bilden på mig: Visst var jag riktigt snygg? Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Landstingsråd i nakenchock på fjäll

Nyhetspressen - 14 Nov 16 kl. 07:33

Norrbottens landstingsråd Maria Stenberg poserar i bara mässingen på fjället i en byaförenings nakenkalender, rapporterar NSD. - Alla skavanker är med, inget är bortretuscherat, säger Maria Stenberg till tidningen. Den omtalade nakenkalendern firar jubileum.

Nakenchock: Landstingsrådet i bara mässingen

Nyhetspressen - 13 Nov 16 kl. 13:58

Så här har du aldrig sett Maria Stenberg förut..

Här klär SVT:s teckentolk av sig under Mellofinalen

Nyhetspressen - 12 Mar 16 kl. 22:36

Man kan inte anklaga SVT:s teckentolkar för att inte ge allt under Melodifestivalsändningarna. I år var inget undantag, när den tävlande duon Samir & Viktor fick sig en match i kategorin nakenchock..

Nakenchock

Spiderchick - 08 Feb 12 kl. 12:05

Igår var jag inne på Andreas Wijks blogg. Helt plötsligt rullar David Beckham ner över sidan som en muskulös rullgardin. Snacka om nakenchock!

NAKENCHOCK

Livsvinst - 11 Nov 11 kl. 11:51

Fy!! Ve och fasa!!!! Nakenchock!

Magdalena Graaf Blogg - 16 Aug 11 kl. 13:41

Nu du! Haha, kommer du sätta kaffet i vrången! Stoppa pressarna!

NAKENCHOCK!

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 14 May 11 kl. 21:32

Det är ju så många som velat se det så..här kommer videon som några bett om att få se… Hoppas ni inte tycker om mig mindre för detta!


Fler inlägg från DEWIDE - sveriges stolthet..typ

Hej

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 02 Apr 13 kl. 18:45

Sidan är under uppbyggnad.

Sista kvällen som 17 år

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 20 Feb 13 kl. 20:07

Det här blir min sista kväll som sjutton år, imorgon (21 februari) så blir jag äntligen myndig, kan starta eget företag, köpa ut cigaretter till små barn så att de förstör sina kroppar och supa skallen av mig på valfri krog. Nu ska jag skriva manus till en video så att folk kan slicka min röv imorgon på YouTube för att jag fyller år. Är riktigt torsk på uppmärksamhet, så det ska bli härligt att få ha min egna dag.

Sjuk

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 03 Feb 13 kl. 00:06

För er som undrar varför jag inte laddat upp någon video på ett bra tag så beror det på att jag är sjuk. Gissar på att det är någonstans mellan en riktig äckel-förkylning och lunginflammation. I vilket fall så passar jag på att skriva manus när jag väl orkar, så tro inte att jag har slutat göra videor.

SPLAY, Falsk Marknadsföring?

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 02 Feb 13 kl. 20:54

Jag såg nyss att kanalen SPLAY har kommit upp på YouTube. Det är en sida där man samlat många svenska YouTubers. Här ser ni trailern: Kalla mig bitter, men något som jag absolut inte förstår mig på är varför man har valt att skriva ”Sveriges Största Youtubers på en Kanal” vilket är en uppenbar lögn.

Hej lärare!

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 31 Jan 13 kl. 16:26

Det är fel att kalla någon för “skoltrött”, det är långt ifrån förklaringen till varför människor inte presterar till 100 procent i skolan. Lärare behöver förstå att elever har riktiga problem som många gånger behöver prioriteras före skolan för att de ska kunna prestera överhuvudtaget. Tidigare idag så hade jag ett samtal med min mentor, vi började att prata om min frånvaro i skolan.

letar tema

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 31 Jan 13 kl. 14:52

Tja! Eftersom att jag är sjuk så ofta så tänkte jag att jag ska börja blogga igen, just nu letar jag runt efter lite snygga teman. Skriver igen när jag hittat något fint.

Allting kostar pengar.

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 12 Jan 13 kl. 15:24

Nu är den släppt, min första standup-liknande video. Tar gärna emot kritik, om någon är bra på standup och vill lära mig något så är jag öppen för förslag. Det blir alltså inga mer vloggar, har tröttnat på det formatet och vill lägga upp längre klipp i den här stilen.

För stor

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 06 Dec 12 kl. 21:19

Överväger att byta från WordPress till Tumblr, ni kommer inte märka någon speciell skillnad. Så det här inlägget är egentligen värdelöst, därför bjuder jag på en skön låt.

Skön musik!

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 05 Dec 12 kl. 15:51

Hittade en skön låt som man kunde rösta på, tycker att ni borde göra det också: http://www.talenthouse.

Nästa video?

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 03 Dec 12 kl. 17:36

Ni undrar säkert varför det inte kommit någon video än, men det är för att jag har så otroligt mycket saker att göra. Plus att det är för att det blivit så sjukt dåligt ljus när jag spelat in så det sett kasst ut. Vill att mina saker ska se bra ut när ni kollar på dem, men ska försöka att fixa en video i veckan.

Nyklippt

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 25 Nov 12 kl. 18:46

En snabb och osmidig duschbild på mitt hår: Om du vill se fler bilder på mig så borde du följa mig på Instagram! Heter dewidehammar där.

Smoke Clouds Cover

DEWIDE - sveriges stolthet..typ - 24 Nov 12 kl. 18:10

Jag har väl alltid velat kunna rappa och har mer eller mindre ”övat” sen 2010 och har aldrig riktigt blivit duktig. Det känns rätt synd egentligen, men för att ni ska få ett hum om hur jag låter eller ha något att dra på smilbanden åt så visar jag här: Så om någon vill ge tips på hur jag ska göra för att bli bättre så uppskattas det självklart.