Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från HanaPee

så ledsamt????

HanaPee - 04 Mar 12 kl. 20:12

Varför blev jag JÄTTEledsen av det här???? Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

"Sälj inte ut Hospitalet"

Nyhetspressen - 16 Feb 19 kl. 07:00

Det är ledsamt att kommunen vill sälja ut Hospitalets lokaler till privata aktörer, när här finns en otrolig potential för ­kulturliv, skriver Johanna Uddén..

Förskola utsatt för attack med avföring

Nyhetspressen - 29 Oct 18 kl. 17:22

När personalen på förskolan kom till jobbet på måndag möttes de av en otrevlig syn. Någon hade under helgen kletat avföring på både fönster och dörrhandtag på förskolan– Det känns ju ledsamt att sådant här händer, säger förskolechefen Eva Hansson..

Burman utslagen efter fall: "Jävligt ledsamt"

Nyhetspressen - 31 Dec 16 kl. 13:20

VAL MÜSTAIR/STOCKHOLM. Den inledande sprintprologen är nog något Jens Burman bara vill glömma. 22-åringen halkade på en isfläck, föll och gick inte vidare till kvartsfinal.

Burman utslagen i sprintprologen – halkade på isfläck: "Ledsamt"

Nyhetspressen - 31 Dec 16 kl. 14:39

Jens Burman får dra ett streck över inledningsdagen i Tour de Ski.På sprintprologen under Tour de Skis första dag – halkade på en isfläck och slogs ut.– Ledsamt när man strular till det, säger han till Expressen..

SVT-program läggs ner

Nyhetspressen - 28 Dec 16 kl. 17:00

Programmet "Sant eller falskt" skulle ha sänts i åtta avsnitt 2017. Nu läggs det ner innan det ens haft premiär. - Det är både ledsamt och tragiskt, säger SVT-profilen Janne Josefsson..

Karin, 90, är besviken på kommunen: "Vi vill ha matsalen kvar"

Nyhetspressen - 12 Feb 16 kl. 13:30

När Karin Rask, 90, fick reda på kommunens plan att ta bort matsalen vid äldreboendet blev hon djupt besviken. Nu vill hon att politiker ska tänka om. – Det är ledsamt när en är 90 år och trodde att en skulle få det lite bättre, säger hon..

"Vi var tvungna att reagera"

Nyhetspressen - 15 Jan 16 kl. 13:17

Det har varit oroligt en tid på Öxnehaga. Nu ska Assyriska IK och IFK Öxnehaga ta tag i saken. – Det är ledsamt att det har blivit på det viset att vissa får härja hur de vill, säger Rubel Shamoun, sportchef i Assyriska..

Feyenoord nobbar Guidetti

Sportbladets SillySeason - 23 Aug 14 kl. 12:40

Fansens dröm sprack. Det blir ingen comeback i Feyenoord för John Guidetti, i dag meddelade klubbens sportchef Martin van Geel att svenskens komplicerade medicinska historia helt enkelt sätter stopp för affären. – Det är ledsamt.

Jag kommer sluta blogga

Tyra Sjöstedt - 11 Jul 14 kl. 22:14

Ingenting går som jag vill just nu. Jag vet inte om jag vill fortsätta att blogga. Just nu är det varken kul för er eller för mig, allt är bara tråkigt och ledsamt och jag är i en stor svacka.

Ledsamt

Bloggkommentatorerna - 14 May 14 kl. 10:54

Jag är på Rhodos nu, och läser alla heta diskussioner från balkongen. Nås också av den tråkiga nyheten att dokumentärfilmaren Malik Bendjelloul avlidit. Det första som jag kom att tänka på när jag hörde det var det här inlägget av Knivlisa.


Fler inlägg från HanaPee

NY SAJTEN KLAR.

HanaPee - 20 Mar 12 kl. 17:57

www.hanapee.

Snart...

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 22:53

Snart lanseras nya WWW.HANAPEE.

förberedelser

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 19:05

Så här ser jag ut när jag tänker på alla ni goooooooofanz som peppar i förra inlägget. TACK! Tillsammans sprider vi kärlek och blir till små Dalai Lamor som gör världen till en bättre plats lalalallalalalallaalallalala aaaaldrig kommer haaaaaatet att *vinna*.

"jag är inte rasist... men"

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 13:57

Idag när jag i vanlig ordning loggande in på Facebook möttes jag av bektant som länkat till DEN HÄR artikeln samt påbörjat en fullkomligt häpnadsväckande diskussion i kommentarsfältet. Jag tycker det är VIKTIGT att ifrågasätta när människor går i gång på det här sättet.Eftersom allt material på Facebook är offentligt och att man med bild och namn väljer att gå ut med sina åsikter, så väljer jag helt enkelt att publicera detta nedan.

Trayvon Martin

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 12:56

Kolla på detta. Så sjuk historia att man blir livrädd.

lyx

HanaPee - 19 Mar 12 kl. 09:31

På jobbet har vi ett kylskåp som gör IS. Ett sånt där kylskåp jag drömde om som barn. Det, himmelsäng, jacuzzi och utomhuspool var något jag förknippade med LYX.

kill them with kindness, eller?

HanaPee - 18 Mar 12 kl. 22:20

Jag har hållit mig utanför den HÄR armhålsdebatten lite för att jag helt enkelt har varit för arg. Men nu har det gått en vecka och jag börjar ta mig samman och känner mig tillräckligt lugn för att kunna skriva ett naynserat inlägg som sätter ord på det jag tänker.På HÄR sidan har man samlat alla facebookanvändare som skriver elaka, vulgära, obildade och fullkomligt sinnessjuka saker om behåring, feminister och kvinnor rent allmänt FRÅN SINA EGNA PRIVATA FACEBOOKANVÄNDARE.

nytränad

HanaPee - 18 Mar 12 kl. 19:43

God afton fanz Har precis duschat efter ett träningspass med min gode vän Frida. Hon hetsade mig vilket gjorde att jag tog ut mig rejält. Som ni kanske ser i mitt ansikte......

två dagar kvar

HanaPee - 18 Mar 12 kl. 14:55

TVÅ DAGAR KVAR TILL NYA HANAPEE.COM........Vad har ni för förväntningar?

ännu en dag

HanaPee - 18 Mar 12 kl. 11:20

...Jag vaaaknar upp igen... naaaaaken vid min tv som viiisaar jooooordeeen.

intervju med mig själv

HanaPee - 17 Mar 12 kl. 19:40

Eftersom jag numera vandrar omkring och kallar mig själv för journalist har jag idag tagit tillfället i akt för en inbokad intervju med mig själv. Hej Hanna, hur är läget? – Hej, jo det är rätt bra, man skulle kunna säga att jag "kämpar på".

sittin' on the toilet with no hands

HanaPee - 17 Mar 12 kl. 17:08

HALLÅ FANZ! Jag gör nu en uppdatering från porslinstronen. Var längesedan jag skrev innifrån dessafyra kaklade väggar.

vad jag ska göra hela dan

HanaPee - 17 Mar 12 kl. 11:26

SPELA NYA "THE SIMS 3 I RAMPLJUSET" !!!!!!!!

god morgon läzisar

HanaPee - 17 Mar 12 kl. 11:05

Det här var typ min femtioelfte gäsp!! Hehe minns ni när man använde sånna tuffa uttryck? Femtioelfte liksom.

Nyjackis

HanaPee - 16 Mar 12 kl. 19:09

Här är bättre bild på nya skinnisen från samsoe samsoe.