Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Anton Kouba

stickade tröjor, rödvin och pussar.

Anton Kouba - 10 Oct 13 kl. 22:45

Jag är fast i höstdeppigheten, redan, och det känns fruktansvärt. Knepar ihop en spellista lite hela tiden som passar bra en höstdag. Den passar även utmärkt till bilderna ovanför. Spellistan är brandgul, luktar regn och smakar pussar. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Därför behöver du inte oroa dig för matlarmen

Nyhetspressen - 30 Mar 18 kl. 05:00

Ena veckan är rödvin bra för dig, andra veckan är det dåligt. Lever kaffedrickare verkligen längre och är sötningsmedel cancerframkallande? DN:s medicinreporter Amina Manzoor reder ut varför matforskning kan vara så förvirrande..

Låt vuxna människor få ta sig ett glas för mycket

Nyhetspressen - 24 Nov 17 kl. 11:45

Nej, alkohol är inte hälsokost. Även om det regelbundet aviseras i kvällstidningarna att rödvin är superjättenyttigt är det väl bättre med morotssaft än gin och tonic. Men vi borde själva få välja vilka faror vi utsätter oss för..

Filippas viktiga beslut: Visar upp sin sjukdom

Nyhetspressen - 23 Nov 17 kl. 16:44

Som tonåring dolde hon kroppen under långärmade tröjor och byxor. I dag vågar Filippa Söderström, 21, prata och visa upp fläckarna som täcker hela hennes kropp.– Det är så här jag ser ut.

Här är Frölundas Movember-tröja

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 18:45

Frölundas Movember-tröjor är här.När laget ställs mot Linköping den 25 november så kommer man varken att spela i grönt eller rött – utan i en tröja med 50 nyanser av grått.– Vi ville ha en annorlunda design det här året, säger Frölundas presschef Peter Kymmer..

Skriv ut en tröja med Kniterate

Feber.se - 04 Apr 17 kl. 13:30

En 3D-skrivare som kan sticka Gillar man stickade saker men inte riktigt orkar sticka dem själv så finns nu den digitala stickningsmaskinen Kniterate som väl enklast kan beskrivas som en 3D-skrivare som kan sticka. Kniterate tar helt enkelt en digital design som förlaga och skriver ut denna till färdigt tyg. Enklare plagg som till exempel halsdukar kan Kniterate skriva ut helt på egen hand.

[PLUS] Lövenkonkurrent hade auktion

UNDERBARACLARA - 04 Apr 17 kl. 08:29

Timrå IK håller på att auktionera ut använda matchtröjor och har redan tjänat 42 190 kronor. Bara...

Skellefteå ska spela i regnbågsfärgade ställ

Nyhetspressen - 06 Feb 17 kl. 21:44

Skellefteå AIK kommer i samband med Pridefestivalen i Skellefteå att spela i regnbågsfärgade tröjor mot Djurgården, enligt Norran. Tröjorna kommer efter matchen att auktioneras ut..

Så blir nya matchtröjorna

UNDERBARACLARA - 18 Jan 17 kl. 15:45

Umeåklubben har presenterat tröjorna till årets säsong. Umeå FC firar 30 år som klubb i år, och gör det med en tröja inspirerad av klubbens historia. – Vi är väldigt nöjda med resultatet, säger Umeå FC:s medieansvarige Markus Wikström till klubbens hemsida.

Pontus från Höör vann 1 miljon kronor

Nyhetspressen - 15 Jan 17 kl. 19:59

Pontus Palmqvist, 20, från Ludvigsborg i Skåne chansade inte. Han tog numren han haft på sina tröjor när han spelat hockey, fotboll och innebandy.Sedan vann han 1 miljon kronor hos Ingvar Oldsberg på Bingolotto.

Ann-Mari stickar tröjor till barnen på BB

Nyhetspressen - 24 Dec 16 kl. 06:00

När Ann-Mari Gustafsson fick höra att BB på Karlskoga lasarett efterlyste babysaker, så började hon sticka tröjor och hjälmar. Dessa har hon sedan skänkt till BB, som tacksamt tagit emot dem..


Fler inlägg från Anton Kouba

Hur många blommor ska vi ha hemma ?

Anton Kouba - 20 Oct 14 kl. 18:40

Det finns många toppen anledningar att inreda sitt hushåll med växter. Bland annat så får man det oxygen som alla behöver från de gröna växterna. Samtidigt så drar dom till sig orenlighet i luften, både avgaser och andra föroreningar, men också det som människor andas ut.

Liten bord och konst

Anton Kouba - 20 Oct 14 kl. 18:38

Ibland är det de små detaljerna som gör en rejäl skillnad. Vanligtvis vill du kunna placera ifrån sig saker när vi sitter bekvämt i soffan eller ligger och läser i sängen. Det är icke särskilt kul att behöva placera sig upp för att få det gjort, så du har gärna flertal mindre bord här och där i rummen, intill sittplatserna.

Super vacker bricka

Anton Kouba - 20 Oct 14 kl. 18:32

I de flesta hem fikar man eller äter gärna i olika rum, samt inte endast i köket. Det är, till ex, vanligt att man drar sig ut till balkongen eller sitter på trägården för att finnas tillsammans samt verkligen umgås när det är hett under sommaren. Eller när man kommer till hus på kvällen så vill många sitta och vila framför TVn, eventuellt äta här också samtidigt.

stickade tröjor, rödvin och pussar.

Anton Kouba - 10 Oct 13 kl. 22:45

Jag är fast i höstdeppigheten, redan, och det känns fruktansvärt. Knepar ihop en spellista lite hela tiden som passar bra en höstdag. Den passar även utmärkt till bilderna ovanför.

min instagram-sommar.

Anton Kouba - 24 Aug 13 kl. 10:00

fem månader i stockholm.

Anton Kouba - 23 Aug 13 kl. 13:10

Jag har snart bott i Stockholm i 5 månader och man skulle väl kunna säga att jag inte berättat alls om hur jag har det. Ärligt talat så har jag det bättre än någonsin. Jag har nog aldrig riktigt känt mig mer hemma än vad jag gör i vackra, vackra Stockholm.

wedding: emelie and janneck.

Anton Kouba - 21 Aug 13 kl. 20:17

Nu har jag inte skrivit något här sedan Kungsträdgården var i full blom. Till en början ville jag bara ta en paus och sedan lades hela bloggen av, jag hade ingen aning om varför den gjorde det och fick nyligen redan på att hela skiten blivit hackat. Problemet är nu löst och jag är här igen.

So damn adorable!

Anton Kouba - 01 Jan 70 kl. 01:00

Föll pladask för dom här två skalen till Iphone, riktigt sugen på USA skalet, so cool! Kan nog nästan säga att jag fått en liten dille för amerikanska flaggan. Riktigt snyggt, skulle vilja ha ett par kalsonger i det trycket, he he!

PISSED

Anton Kouba - 01 Jan 70 kl. 01:00

Min kväll är förstörd totalt, TOTALT! Känns nästan som om hela livet bara brunnit upp, poff.. Just like that..

Håller på och färgar håret

Anton Kouba - 01 Jan 70 kl. 01:00

Sitter med silvershampoo i nu och har precis innan blekt ännu en gång, ett under att mitt hår håller. Sammanlagt i mitt liv har jag blekt typ 15 gånger. Onödigt!

2 years now

Anton Kouba - 01 Jan 70 kl. 01:00

Ingen passande bild Kom på från ingenstans att det är runt 2 år sedan jag bestämde mig för att bli smal, känns mer som om det var förra veckan eller något. Och när jag ändå sitter och tänker försöker jag komma på varför det har blivit som det blivit för mig, och ärligt talat kommer [...